Verzekeringen

Verzekeringen

Wij adviseren u graag, ook als het om verzekeringen gaat……
Alle onderdelen van uw vakantie zijn belangrijk, zo ook uw verzekeringen! Samen met de de Europeesche Verzekeringen kunnen wij u een verzekering op maat aanbieden, die helemaal aansluit bij uw golfvakantie. Bent u reeds verzekerd, checkt u dan toch nog of u niet onderverzekerd bent. Of misschien is één van uw medereizigers nog niet verzekerd?
 

Reisverzekering
Wij bieden u een top reisverzekering aan, namelijk één met een groot aantal unieke pluspunten. Zo is bijvoorbeeld familie 3e graad meeverzekerd, een ex-man/vrouw blijft 1e graad familie en extra kosten tijdens een natuurramp zijn meeverzekerd. Bovendien is er geen eigen risico bij geneeskundige kosten en kunt u uw golfuitrusting apart laten meeverzekeren! Wilt u alles perfect geregeld hebben? Dan raden wij u de Reisverzekering Optimaal aan. Bij deze verzekering zijn de geneeskundige kosten, de bagage, geld en reis rechtsbijstand automatisch inclusief. U heeft zelfs recht op twee jaar nieuwwaardevergoeding voor bagage! Uiteraard kunt u ook voor de Reisverzekering Basis of Reisverzekering Comfort kiezen, of een extra uitbreiding. De prijzen hiervan kunt u terugvinden op het keuzeformulier.

Annuleringsverzekering
Naast een zeer goede reisverzekering kunnen wij u uiteraard ook een uitstekende annuleringsverzekering aanbieden. Ook hier geldt dat familie 3e graad standaard meeverzekerd is en nieuw is ook, dat samengestelde reizen standaard inbegrepen zijn! Naast de standaard annuleringsverzekering kunt u ook kiezen voor de Allrisk Annulering. Deze kunnen wij u zeker aanraden. Het grote voordeel van deze Allrisk annuleringsverzekering is namelijk, dat u de reis mag annuleren of vroegtijdig afbreken wanneer u zelf vindt dat daar een goede reden voor is. Bijvoorbeeld uw beste vriend(in) wordt ernstig ziek, u heeft een nieuwe baan en/of opdracht aangeboden gekregen die net samenvalt met uw vakantie of uw waarnemer wordt ziek. U ontvangt een vergoeding van 75% van de annuleringskosten of van de afbrekingsvergoeding, 25% is voor eigen rekening. Er zijn maar een klein aantal uitzonderingen, dat is als u “geen zin” heeft in de vakantie, of u vindt dat het te veel regent of vervelend weer is, als de reisorganisatie of luchtvaartmaatschappij failliet is én als er vanuit het Calamiteitenfonds al recht op een uitkering is. Bij de Annuleringsverzekering kunt u ook voor de uitbreiding waarnemer kiezen, mocht uw waarnemer uitvallen dan krijgt u de volledige reissom, of na vertrek, de reissom per ongenoten vakantiedag vergoedt.

Doorlopende Verzekering
Gaat u vaker per het jaar op pad? Dan is het ook mogelijk een op maat gemaakte reisverzekering inclusief annuleringsverzekering, met unieke dekkingen, doorlopend af te sluiten. U bent dan het hele jaar automatisch verzekerd, en hoeft niet bij elke vakantie aan de verzekeringen te denken. Bovendien kan deze verzekering voor u ook voordeliger zijn. Wij informeren u graag meer over deze verzekeringen en over de tarieven op maat. 

Meer
Heeft u via ons een verzekering afgesloten? Dan wordt u gelijk Meer aangeboden. Meer van de Europeesche Verzekeringen is een serie handige producten en slimme diensten waarmee u onbezorgd kan genieten. Meer biedt u bijvoorbeeld korting op een extra zonnebril van Pearle, een waterproofcase voor de smartphone of tablet, maar denkt u ook aan een gratis medische app in zeven talen…  En nog veel meer.. Alle informatie hierover is te lezen op http://www.meereuropeesche.nl/

FOLDER KORTLOPENDE REIS- EN ANNULERINGSVERZEKERING

Alle arrangementen zijn slechts voorbeelden – bel of mail voor een reis op maat
Fairway Golftravel - Stetweg 43D - 1901 JD Castricum - tel 0251-674430 - [verborgen e-mailadres]
keurmerken