Corona update

Corona update

  

Beste FAIRWAY GOLFTRAVEL klant,

   

Ondanks dat nagenoeg alle golfbanen en horeca in Europa nog gesloten zijn kijken wij alvast vooruit naar de periode waarin golfvakanties weer veilig mogelijk zijn, al was het maar om te blijven dromen.
U kunt diverse accommodaties uit ons programma veilig reserveren.

Na de afgelopen hectische periode, waarin wij met hulp van vele partners in binnen- en buitenland, alle reizigers veilig terug in Nederland hebben kunnen brengen, vele vakanties hebben omgeboekt naar het komende najaar of naar 2021, is er nu weer gelegenheid om vooruit te kijken naar ‘betere tijden’, waarin het wederom mogelijk zal zijn te genieten van een perfect verzorgde golfvakantie. Dit alles uiteraard met de veiligheid op de eerste plaats. In al onze adviezen staat de veiligheid van de klant voorop.
Veiligheid wat betreft gezondheid maar ook op het gebied van financiële garanties. U kunt verschillende golfvakanties voor dit najaar of voor 2021 bij Fairway Golftravel veilig reserveren. Tot 14 dagen voor vertrek kunt u de geboekte vakantie kosteloos omboeken naar een andere periode. Daarnaast is een aanbetaling niet nodig. Tenslotte is Fairway Golftravel is al meer dan 20 jaar aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds.

Wij kijken met u uit naar de tijd waarin het weer veilig is om samen een fantastische golfvakantie te organiseren. Voor een aantal bestemmingen uit ons programma is het te verwachten dat er binnenkort weer mogelijkheden ontstaan om deze als golfreiziger te bezoeken. Uiteraard houden wij de ontwikkelingen scherp in de gaten zodat wij u een gedegen en veilig advies kunnen geven. 

 

Kosteloos omboeken tot 14 dagen voor vertrek

De laagste prijzen in de Nederlandse markt

Aangesloten bij SGR – dus zekerheid


Boek nu en betaal later

Fairway Golftravel - Stetweg 43D - 1901 JD Castricum - tel 0251-674430 - [verborgen e-mailadres]
keurmerken