Golfen voor het Vergeten Kind

Golfen voor het Vergeten Kind

GOLFEN VOOR HET GOEDE DOEL

Fairway Golftravel ondersteunt diverse goede doelen door middel van fundraising toernooien.
Wij dragen de Stichting Golf4 Charity een warm hart toe.

Margot van Arum en Eric van de Rijdt organiseren twee maal per jaar deze toernooien pro deo en de netto opbrengst wordt volledig gedoneerd aan het gekozen goede doel. Wij vinden het bewonderenswaardig hoeveel geduld, energie en inzet zij tonen.

Toernooi 1 - 20/06/2019 - Golfen voor het Vergeten kind op de Kroonprins van Vianen.

Direct inschrijven - klik hier

het verhaal van Margot & Eric:

Onze passie is golf en wij willen graag iets nalaten aan de maatschappij. Om die reden organiseren wij twee keer per jaar een fundraising toernooi voor een goed doel waarvan wij vinden dat zij een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Omdat wij vinden dat álle kinderen een zorgeloze jeugd verdienen hebben wij gekozen voor War Child en Free A Girl. Aan onze toernooien koppelen wij een veiling en een loterij van artikelen en reizen die door onze sponsoren ter beschikking zijn gesteld. Zo zijn er prachtige golfspullen te winnen en is de hoofdprijs een prachtige golfreis voor 2 personen naar het zonnige zuiden, die door onze vaste sponsor Fairway Golftravel ter beschikking wordt gesteld. Transavia maakt deze reis compleet door twee vliegtickets naar Faro ter beschikking te stellen.

Op onze golfdagen wordt u volledig verzorgd met ontvangst, baancatering, borrelhapjes, diner of bbq en live muziek. Bovendien kunt u een auto winnen op de hole in one challenge! De wedstrijdvorm is best ball stableford in teams van twee en iedereen met een EGA handicap tot 36 kan zich inschrijven.

Onze Golftoernooien worden ondersteund door o.a. Frits Sissing, Wilbert Gieske, Victor Reinier, Toine van Peperstraten, Marco Bakker en vele anderen. Wij organiseren de toernooien pro deo en de netto opbrengst wordt volledig aan het gekozen doel geschonken.

 

Waarom het Vergeten Kind:

Nederlandse kinderen behoren tot de gelukkigste kinderen ter wereld, zo blijkt uit onderzoeken. Maar helaas geldt dit geluk niet voor alle kinderen in ons land. Nog te vaak gaat het fout, soms zelfs heel erg fout.

Duizenden kinderen in Nederland kunnen niet meer thuis wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld, gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst omdat ze daar niet meer veilig waren.

De trauma’s laten diepe sporen na. Het maakt onzeker, bang en boos. Ook zijn er veel kinderen die wél thuis wonen, maar die dagelijks geconfronteerd worden met ernstige problemen. Problemen van hun ouders, waar kinderen niets aan kunnen doen en waar ze ook niets aan kunnen veranderen. Maar waar ze wel de dupe van zijn. Verslavingen, grote schulden, psychische problemen en onvermogen van ouders zetten kinderen volledig klem. Ze raken eenzaam en geïsoleerd.

Daarom kiezen wij dit jaar i.s.m. Miele Nederland voor Stichting Het Vergeten Kind. Zij  zetten zich in voor deze kinderen die voor velen onzichtbaar zijn. Ze geven ze een stem en vertellen hun verhaal. Zodat ze niet vergeten worden. Zij zetten zich in om hun situatie nu en morgen te verbeteren.

Golf daarom met ons mee op het Benefiettoernooi i.s.m. Miele Nederland op 20 juni 2019 op golfbaan de kroonprins van Vianen en help ons om Het Vergeten Kind te ondersteunen

 

Dagindeling & kosten

Kosten zijn €250 p.p. of €1000 per flight. incl. ontvangst, baancatering, borrelhapjes, en BBQ.
Tevens bestaat de beperkte mogelijkheid om u in te schrijven voor een VIP-flight met een bekende Nederlander of GolfPRO.

In de loterij maakt u kans op de geweldige hoofdprijs die door Fairway Golftravel ter beschikking is gesteld: Een luxe golfreis voor 2 personen naar El Rompido in Zuid  Spanje, inclusief greenfee’s en Transavia tickets naar Faro

In de baan kunt u het opnemen tegen een golfpro in de “beat the Pro challenge” en slaat u een hole in one? Dan wint u een geweldige prijs!  Daarnaast is er een chipchallenge waarbij u kunt proberen de bal in een Miele wasmachine te chippen.

In de baan wordt u tevens voorzien van diverse hapjes en drankjes! Kortom een heerlijk verzorgde dag voor een fantastisch doel.

Tijdens de BBQ zullen wij enkele bijzondere items veilen teneinde een prachtige opbrengst voor het Vergeten Kind te genereren.

 

DONDERDAG 20 JUNI 2019

Vanaf 10.15 ontvangst met koffie/thee, uitdelen scorekaarten en verkoop loten
11.30 welkomstwoord door Natasha Froger
12.15 start shot gun
17.15 gelegenheid tot douchen/omkleden en start borrel
18.15 prijsuitreiking met aansluitend loterij
19.30 aanvang BBQ en veiling
21.00 einde

Fairway Golftravel - Stetweg 43D - 1901 JD Castricum - tel 0251-674430 - [verborgen e-mailadres]
keurmerken