Golfen 4 Free A Girl - 03/09/2018 - Goyer Golf & Country Club

Golfen 4 Free A Girl - 03/09/2018 - Goyer Golf & Country Club

Op maandag 3 september a.s. organiseert de stichting Golf4Charity haar vijfde fundraising toernooi. Deze keer hebben zij gekozen voor de stichting Free A Girl op de prachtige Goyer Golf & Country Club in Eemnes.

 Het belooft weer een geweldige dag te worden waarbij het u aan niets zal ontbreken. Zo is er weer heerlijke catering in de baan, verzorgd door o.a. diverse cateraars en restaurants uit het Gooi, gevolgd door een aangeklede borrel met lekkere hapjes van de Goyer, muziek, een loterij met fantastische prijzen en een veiling van een aantal heel bijzondere items tijdens een uitstekend verzorgd 3 gangen diner.

De hoofdprijs is ook dit jaar weer ter beschikking gesteld door Fairway Golftravel en betreft een luxe golfreis voor 2 personen naar het vijfsterren FairPlay Golfhotel in Benalup in Zuid-Spanje, inclusief greenfee's en vliegtickets. In de baan zult u weer diverse 'uitdagingen' aantreffen, waaronder een 'Beat the Pro' waarbij u het op kunt nemen tegen een bekende pro en een hole in one Challenge waarbij een fantastische Volvo kan worden gewonnen! Deze wordt beschikbaar gesteld door Volvo Buitenweg. Deze keer is er ook sprake van een ' bed in one challenge'. Slaat u de bal op het kussen? dan wint u een luxe twee persoonsbed van Truste Slaapcomfort in Amersfoort. Op de longest drive challenge zijn weer prachtige prijzen te winnen.

Arjan Erkel zal als ambassadeur en mede-oprichter van Free a girl aanwezig zijn om de dag te openen en zanger Thomas Berge zal na de veiling een spetterend optreden verzorgen!
Na afloop van het optreden zal Thomas samen met oprichters Arjan Erkel en Evelien Hölsken de cheque in ontvangst nemen.

Free a girl bevrijdt minderjarige kinderen uit de prostitutie en begeleidt ze naar een betere toekomst door middel van o a. 'the school for Justice', waar de meisjes worden opgeleid tot officier van justitie of advocaat, zodat zij in de toekomst de daders van gedwongen prostitutie in eigen land kunnen aanpakken en zelf het verschil kunnen maken.

Speel mee en nodig uw relaties uit voor een van A tot Z verzorgde golfdag op één van de mooiste banen van Nederland. De opbrengst komt geheel ten goede aan Free a Girl ten behoeve van the School for justice. Klik hier voor info over dit fantastische project.
https://www.youtube.com/watch?v=KfcMMAFzLh0

Fairway Golftravel - Stetweg 43D - 1901 JD Castricum - tel 0251-674430 - [verborgen e-mailadres]
keurmerken