Golfen voor Warchild 2018 - 28/05/2018

Golfen voor Warchild 2018 - 28/05/2018

3e editie Golfen 4 War Child
maandag 28 mei 2018 - Goyer Golf & Country Club

Miljoenen kinderen groeien op in oorlog. Oorlog die een verwoestende invloed heeft op hun ontwikkeling. Geweld, misbruik, verwaarlozing en verlies maken hen somber, angstig en agressief. Ze kunnen niet normaal kind zijn. Kinderen horen niet thuis in oorlog. Nooit! Kinderen hebben het recht om op te groeien in vrede, zich op een gezonde manier te ontwikkelen en in een veilige omgeving te worden wie ze willen zijn. Kinderen die opgroeien tot evenwichtige volwassenen, zijn later beter in staat conflicten te voorkomen of op te lossen. Die generatie vormt de hoeksteen van een toekomst in vrede. Het is hartverscheurend dat kinderen met oorlogsgeweld worden geconfronteerd en daar willen wij iets aan doen. De oorlog stoppen lukt ons niet, maar wij gaan er alles aan doen om War Child te ondersteunen zodat zij nog meer kinderen kan gaan helpen in oorlogsgebieden en in Nederland.

Op maandag 28 mei a.s. organiseert de stichting Golf4Charity voor de derde keer een groots fundraising toernooi t.b.v. War Child Nederland. Dit jaar hebben wij gekozen voor de prachtige Goyer Golf & Country Club in Eemnes.

Het belooft weer een geweldige dag te worden waarbij het u aan niets zal ontbreken. Zo is er weer heerlijke catering in de baan, verzorgd door enkele goede restaurants en cateraars waaronder het Oesterwijf en restaurant Faulk, een aangeklede borrel met lekkere hapjes van de Goyer, live muziek, een loterij met fantastische prijzen en een veiling van een aantal heel bijzondere items tijdens de goed verzorgde barbecue.

De hoofdprijs is ook dit jaar weer ter beschikking gesteld door Fairway Golftravel en betreft een luxe golfreis voor 2 personen naar Precise Hotel El Rompido in Spanje, inclusief 5 greenfees en vliegtickets!
In de baan zult u weer diverse 'uitdagingen' aantreffen, waaronder een 'Beat the Pro' en een hole in one Challenge waarbij weer een mooie auto kan worden gewonnen!

Acteur Victor Reinier zal als ambassadeur namens War Child aanwezig zijn om de dag te openen en aan het einde van de dag de cheque in ontvangst te nemen.

GOLF MET ONS MEE VOOR WAR CHILD EN SCHRIJF U NU IN ! www.golfenvoorwarchild.nl

inschrijven kan via de volgende link:
http://golfenvoorwarchild.nl/inschrijven/war-child/

Kortom een van A tot Z verzorgde golfdag voor u en uw relaties op één van de mooiste banen van Nederland en de opbrengst komt geheel ten goede aan War Child Nederland. Klik op de onderstaande knop om te zien waarom uw bijdrage zo hard nodig is

 

Fairway Golftravel - Stetweg 43D - 1901 JD Castricum - tel 0251-674430 - [verborgen e-mailadres]
keurmerken