Fairway Golftravel inloopcompetitie Heemskerkse GC

Fairway Golftravel inloopcompetitie Heemskerkse GC

9 april start van de Fairway Golftravel Open Par-3 inloop competitie! Speel mee en win een reisarrangement naar Duitsland. 

De afgelopen drie jaar hebben wij kunnen genieten van de par-3 baan gedurende de zomer met onder andere de inloopavond op de maandag.

Op 9 april a.s gaan we weer van start met 18 wedstrijden en de finale wedstrijd wordt gespeeld op 10 september. Fairway Golftravel is de hoofdsponsor van deze competitie waarbij een prachtige golfreis is te winnen voor twee personen! De wedstrijd gaat eigenlijk altijd door met uitzondering van de feestdagen

Voor wie

Het is een avond geschikt voor golfers met of zonder ervaring, lid of geen lid van de Heemskerkse Golfclub, man of vrouw het maakt niet uit. Op deze maandagavonden staat de uitdagende Par-3 baan voor iedereen open.

 Er is een handicap verrekening dus u maakt altijd kans op een leuke prijs en een handicap is geen vereiste

Aanmelden

Deelnemers kunnen zich vanaf half vijf aanmelden aan de wedstrijdtafel.  De inloop wordt gespeeld flights van 3 of 4 spelers om 9 holes op de Par-3 baan te gaan spelen. Het aanmelden kan tot half 8.

Golfvriendschappen worden op deze avonden gesloten waardoor spelers ook op ander dagen met elkaar gaan spelen. Meestal op de baan van de Heemskerkse GC maar zeker ook elders. Door het vaker spelen wordt men beter dat begrijpt menige deelnemer van de inloop avonden.

In voorgaande jaren is er een competitie opgezet waarbij de resultaten van elke inloopavond vastgelegd en bijgehouden werd. Op het einde van het seizoen werd de uiteindelijke winnaar over ten minste 10 gespeelde wedstrijden gehuldigd  met een mooi cadeau.

Fairway Golftravel

Dit jaar gaat het weer zoals voorgaande jaren. Ook dit jaar wordt er elke maandag avond een inloop wedstrijd georganiseerd en ook dit jaar worden de resultaten vastgelegd om de uiteindelijke seizoen winnaar op het einde te kunnen huldigen.

Alleen wordt het dit jaar iets anders. Wij hebben Fairway Golftravel bereid gevonden om deze avonden te ondersteunen met een mooie eindprijs. De winnaar van dit seizoen met het beste totaalresultaat over 10 wedstrijden wordt beloond met een reisarrangement voor twee personen naar:

Hotel Idingshof **** Duitse Grensstreek
2 nachten logies en ontbijt
2 x diner
2 x weekgreenfee
voor 2 personen
niet geldig met feestdagen,verzilveren bij Fairway Golftravel - indien kamers beschikbaar

Klik hier voor het meer informatie over het arrangement van Fairway Golftravel

   

Wij nodigen alle golfspelers uit om mee te doen met de maandagavond inloop. Naast de prachtige eindprijs wordt de top drie van elke avond beloond met mooie prijsjes.

 

Fairway Golftravel Open Zomer inloop competitie op de Weidelus (PAR-3 baan)!

* Weinig tijd voor de 18 holes grote baan?
* Beginnende golfer wel of geen GVB?
* Spelen met kinderen of kleinkinderen?
* Spelen met vrienden, kennissen of beginnende golfers die niet lid zijn?

Misschien wilt u na afloop met uw nog een klein hapje eten in het clubhuis en genieten van ons prachtige uitzicht op het terras? Het kan allemaal.

Voordelig
Lidmaatschap is niet vereist. Niet leden betalen € 15,- greenfee, maken gebruik van een 10 rittenkaart of -het kan nog veel goedkoper- met een Par 3 lidmaatschap of een Par 3 zomerabonnement, men kan dan al onbeperkt spelen vanaf € 34,- per maand.

Fairway Golftravel - Stetweg 43D - 1901 JD Castricum - tel 0251-674430 - [verborgen e-mailadres]
keurmerken