Nieuwe brochure is uit

Nieuwe brochure is uit

De nieuwe brochure van Fairway Golftravel is uit !

Bestel nu gratis de nieuwe jaarbrochure op www.fairwaygolftravel.nl en profiteer van scherpe tarieven, vroegboek kortingen en aantrekkelijke aanbiedingen. In de brochure vindt u naast bestemmingen waar het tijdens onze wintermaanden heerlijk golfweer is, tevens vele fraaie golfaccommodaties geschikt voor een korte golftrip dichter bij huis.

De nieuwe brochure van Fairway Golftravel bevat scherpe tarieven en aantrekkelijke aanbiedingen voor een breed scala aan golfvakanties in de periode januari t/m oktober 2018. Zo vindt u in deze brochure onder meer reizen naar Spanje (inclusief de Canarische Eilanden), Portugal (inclusief Madeira), Marokko, Florida, Mauritius, Thailand, Curaçao en Zuid Afrika - allemaal bestemmingen waar het ’s winters heerlijk golfen is. Maar er is ook een ruime keuze aan golfbestemmingen in Nederland en de omliggende landen zoals België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. Verder reizen naar een aantal aantrekkelijke accommodaties in landen waar de golfsport al heel lang wordt beoefend zoals Wales, Schotland en Ierland. Tenslotte een aantal bestemmingen waar je niet in eerste instantie aan zou denken voor een golfvakantie zoals Italië, Oostenrijk, Tsjechië, Kroatië en Cyprus.
U kunt de arrangementen reserveren inclusief of exclusief vluchten en er kan op een zeer flexibele wijze een golfvakantie op maat voor u worden samengesteld.

Veel accommodaties worden aangeboden met diverse extra’s en speciale aanbiedingen.
Het beste golfresort van de Canarische Eilanden, The Ritz Carlton Abama, bijvoorbeeld heeft voor de periode eind april tot half oktober een geweldige aanbieding waarbij naast een gratis upgrade naar een kamer met “Ocean View”, tevens 7 dagen ongelimiteerd golf op de prachtige 18-holes baan van het resort is inbegrepen.
Het gerenommeerde Pine Cliffs Resort in de Algarve biedt in de winter een verblijf van 7 nachten aan inclusief dagelijks diner met drankjes en 5 greenfees op de spectaculaire 9-holes baan bij het hotel.
Het fraai aan zee en de jachthaven gelegen Tivoli Marina Vilamoura wordt bij een week verblijf aangeboden met kortingen tot € 144 p.p. voor de periode tot 29/03/18. U speelt vanuit deze accommodatie op drie van de vlakbij gelegen, afwisselende banen van Vilamoura.
Op Madeira, het bloemeneiland in de Atlantische Oceaan, kunt u bij verblijf in het chique Casa Velho do Palheiro van mei tot half oktober ongelimiteerd golfen op de spectaculaire Palheiro baan en krijgt u bovendien een gratis een upgrade kamer aangeboden.
In het prachtige Toscane kunt u voor slechts € 569p.p. een verblijf reserveren van 7 overnachtingen waarbij dagelijks het ontbijt, een diner en een greenfee op de fraaie 18-holes baan van het hotel is inbegrepen.
Het populaire Hotel du Golf Barrière in Deauville in Normandië en het statige Hermitage La Baule in Bretange hebben ook dit jaar weer aanbiedingen waarbij naast extra greenfees met keuze uit vele banen tevens alle diners zijn inbegrepen indien u kiest voor een upgrade kamer in het arrangement.
Wat dichter bij huis zijn er ook diverse leuke aanbiedingen te vinden, bijvoorbeeld bij de kleinschalige Drentsche Golf Lodge bij Assen, waar u vanaf 01/04/18 bij aankomst op de maandag, dinsdag en woensdag kunt profiteren van een gereduceerde reissom voor een arrangement inclusief 2 overnachtingen met ontbijt, 2 x een lunchpakket, 2 x diner en 2 greenfees op de mooie 18-holes baan bij het hotel.

Vele accommodatie bieden ook aantrekkelijke vroeg boekkortingen bij tijdig reserveren, kijk op www.fairwaygolftravel.nl voor alle aanbiedingen.
Nieuw dit jaar zijn onder andere La Butte aux Bois in de mooie Kempen in België – prachtig gelegen en voorzien van een restaurant met Michelin ster, The Europe Hotel in Zuidwest Ierland met een onvergetelijk mooi uitzicht. Verder maar liefst 5 nieuwe accommodaties in Italië, waaronder het elegante La Bagnaia Golf Resort net onder Sienna.
In de Algarve heeft het Onyria Palmares eindelijk haar deuren geopend, een fantastisch 5-sterren boutique hotel naast de al even fantastische Palmares golfbaan. (Semi) All Inclusive is nu ook mogelijk op Madeira: Pestana Premium Royal Madeira met prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan en op Gran Canaria: het Dunas Don Gregory, een Adult Only hotel direct aan het strand.

Voor meer informatie over alle nieuwe accommodaties en de vele andere aanbiedingen kunt u de gratis brochure aanvragen en voor een compleet overzicht van alle bestemmingen en aanbiedingen kunt u terecht op de website: www.fairwaygolftravel.nl.

Fairway Golftravel is al meer dan 18 jaar een betrouwbaar adres voor uw golfvakantie en is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds zodat u met maximale zekerheid op reis kunt gaan.

Fairway is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag (0251-674 430) tussen 09.00 tot 17.00 uur en per e-mail via info@fairwaygolftravel.nl. U bent ook van harte welkom in het kantoor in Castricum voor een persoonlijk reisadvies door het ervaren team.

 

Fairway Golftravel - Stetweg 43D - 1901 JD Castricum - tel 0251-674430 - [verborgen e-mailadres]
keurmerken