Golfen voor Make A Wish

Golfen voor Make A Wish

datum: 09/10/2017
locatie: De Goyer GOlf & Country Club 

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect. Maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen. Sinds de oprichting in 1989 beleefden al meer dan 5.000 ernstig zieke kinderen een fantastische wens.

Make-A-Wish Foundation International is begonnen in de Verenigde Staten. Een zevenjarige jongen in Arizona met leukemie wilde graag politieman worden. Veel kinderen hebben ruim de tijd om hun dromen te verwezenlijken. Christopher had dat niet. Zijn moeder, vrienden en een aantal politieagenten lieten zijn wens toch uitkomen. Zij lieten een politie-uniform op maat maken en organiseerden een dag waarbij hij zich een échte politieman kon voelen. De impact die de vervulling van de wens op Christopher en zijn gezin had, inspireerde hen tot het oprichten van de Make-A-Wish Foundation.

Golf4charity wil Make a Wish graag ondersteunen met het vervullen van wensen. Golf daarom met ons mee voor Make a Wish op 9 oktober op de Goyer Golf & Country Club. Aan het toernooi is een loterij gekoppeld waarbij u o.a. een fantastische golfreis kunt winnen naar 5 sterren designhotel the Oitavos inclusief 2 x Transavia vliegticket naar Lissabon, gelegen aan de nr. 3 golfbaan van Portugal. Tijdens het diner veilen wij bijzondere items, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan Make a Wish. De hoofdprijs is ter beschikking gesteld door Fairway Golftravel.

Individuele deelname € 450,00 p.p. incl. ontvangst, luxe baancatering, borrel, diner en feestavond.

Flight van drie aangevuld met een bekende Nederlander: € 2250,00. U bent dan tevens flight-sponsor met naamsvermelding op onze website. (indien gewenst)

 

PROGRAMMA:

MAANDAG 9 OKTOBER 2017
Vanaf 10.00 ontvangst met koffie en iets lekkers

11.00 welkomstwoord Make a Wish

11.15 loting bekende Nederlanders

11.30 groepsfoto

12.00 start shotgun met luxe baancatering

17.00 borrel met amuses en bitterballen en live muziek

18.00 gelegenheid tot opfrissen en omkleden

18.30 prijsuitreiking en loterij

19.30 aanvang viergangen diner en veiling

22.00 DJ

Fairway Golftravel - Van Haerlemlaan 35 - 1901 JM Castricum - tel 0251-674430 - [verborgen e-mailadres]
keurmerken