Golfen voor War Child

Golfen voor War Child

GOLFEN VOOR HET GOEDE DOEL

Golfen voor War Child | De oorlog uit een kind halen

Miljoenen kinderen groeien op in oorlog. Oorlog die een verwoestende invloed heeft op hun ontwikkeling. Geweld, misbruik, verwaarlozing en verlies maken hen somber, angstig en agressief. Ze kunnen niet normaal kind zijn. Kinderen horen niet thuis in oorlog. Nooit! Kinderen hebben het recht om op te groeien in vrede, zich op een gezonde manier te ontwikkelen en in een veilige omgeving te worden wie ze willen zijn. Kinderen die opgroeien tot evenwichtige volwassenen, zijn later beter in staat conflicten te voorkomen of op te lossen. Die generatie vormt de hoeksteen van een toekomst in vrede. Het is hartverscheurend dat kinderen met oorlogsgeweld worden geconfronteerd en daar willen wij iets aan doen. De oorlog stoppen lukt ons niet, maar wij gaan er alles aan doen om War Child te ondersteunen zodat zij nog meer kinderen kan gaan helpen in oorlogsgebieden en in Nederland.

Golf daarom met ons mee op de tweede editie van Golfen voor War Child op 19 mei 2017 op Golfbaan Naarderbos en help ons om War Child te ondersteunen.

Een geweldige golfdag die u niet mag missen! Zo verlenen vele bekende Nederlanders belangeloos hun medewerking, is er catering in de baan, een gezellige borrel, een goede barbeque en na afloop van het toernooi vindt er een loterij plaats waarbij geweldige prijzen te winnen zijn.

De hoofdprijs, die ter beschikking is gesteld door Fairway Golftravel is een 8-daagse golfreis voor 2 personen naar het vijfsterren golfresort the Ritz Carlton Abama, Tenerife !  
Inclusief:
- Transavia retourtickets Amsterdam - Tenerife inclusief vervoer golftas (excl. ruimbagage)
- 7 nachten verblijf in het prestigieuze Abama Golfresort (Tenerife) in een 2-persoonskamer
- 3 greenfees p.p. Abama inclusief gedeelde buggy
> periode op aanvraag en niet mogelijk tijdens feestdagen

GOLF MET ONS MEE VOOR WAR CHILD EN SCHRIJF U NU IN ! www.golfenvoorwarchild.nl

inschrijven kan via de volgende link:
http://golfenvoorwarchild.nl/inschrijven/war-child/


PROGRAMMA:
Aan het toernooi is een loterij gekoppeld waarbij fantastische prijzen te winnen zijn w.o. een volledig verzorgde golfreis voor 2 personen naar the Ritz Carlton Abama op Tenerife, inclusief vliegtickets en greenfees, ( beschikbaar besteld door Fairwaygolftravel) maar ook drivers, 2 volledige Golfsets, golfbags en vele andere mooie prijzen.

Het toernooi is toegankelijk voor iedereen met een actieve handicap.

Op onze ‘hole in one’ challenge kunt u daadwerkelijk een BMW winnen! De BMW wordt ter beschikking gesteld door Ad Smelt BMW in Naarden. Diverse bekende Nederlanders verlenen hun medewerking aan ons toernooi en zo heeft u de mogelijkheid om een flight te boeken met bijvoorbeeld Frits Sissing, Wilbert Gieske of Toine van Peperstraten.

De opbrengsten van het toernooi en de loterij worden gedoneerd aan War Child Holland.
VRIJDAG 19 MEI 2017
De dag ziet er als volgt uit:

10.30: ontvangst met koffie/thee/lekkernij

11.30: welkomstwoord door ambassadeur van War Child

11.40: groepsfoto

12.00: start shotgun ( Best Ball, stfd in teams van twee)

17.00: borrel met hapjes en live muziek

18.00: prijsuitreiking

19:00: barbecue

20.00: loterij/veiling door Mariska van Kolck

21.00 DJ tot…….

*Uw inschrijving is inclusief BBQ

 

 

Fairway Golftravel - Stetweg 43D - 1901 JD Castricum - tel 0251-674430 - [verborgen e-mailadres]
keurmerken