Corona

In verband met de recente ontwikkelingen met betrekking tot het Corona virus zullen wij contact opnemen met alle klanten met een vertrek tot en met 03/06/2020

Op vakantie in het corona tijdperk

In veel landen gelden er beperkende maatregelen in verband met de uitbraak van het coronavirus. U kunt hier tijdens uw vakantie mee te maken krijgen.
Hieronder een aantal tips en aandachtspunten.

● Hotels kunnen maaltijden in aangepaste vorm of locaties aanbieden. Maaltijden in buffetvormen zijn niet mogelijk. Er kan een systeem worden toegepast waarbij maaltijden op vaste tijden dienen te worden gebruikt waarbij vooraf een maximale tijdsduur wordt aangegeven. Dit zal waarschijnlijk worden gecombineerd met een reserveringssysteem.
Groepen die niet bestaan uit leden van hetzelfde huishouden kunnen de maaltijden niet aan dezelfde tafel gebruiken.
● Tijdens de gehele reis is het houden van voldoende afstand, voor zover mogelijk, noodzakelijk.
● In het vliegtuig is het gebruik van mondkapjes verplicht. Het is verstandig hierop voorbereid te zijn door voldoende mondkapjes mee op reis te nemen. Ook in de hotels kunnen op bepaalde plaatsen specifieke hygiëneregels gelden.
● In het vliegtuig zullen voorlopig geen maaltijden of drankjes worden geserveerd. Er kunnen voorafgaand aan de vluchten persoonlijke controles plaatsvinden.
● Op de golfbanen is het gebruik van buggy´s alleen mogelijk voor maximaal 1 persoon per buggy. Er kan om een medische verklaring voor het gebruik van de buggy worden gevraagd.
● Het is niet toegestaan meer dan 10 minuten voor de starttijd op de golfbaan te arriveren.
● Op de golfbaan is het niet toegestaan om de vlaggenstok aan te raken.
● Betalingen zijn alleen per pin of via een overboeking mogelijk, contante betaling is op veel plaatsen niet mogelijk.
● De schoonmaak van de hotelkamer of appartement kan op aangepaste wijze worden uitgevoerd.

U kunt aanvullende informatie vinden op de website van het RIVM en op de website nederlandwereldwijd.nl.
De regels en voorschriften kunnen per dag wijzigen, daarom is het belangrijk op de hoogte te blijven van de maatregelen die in Nederland en in het land van bestemming gelden.
U mag ook uiteraard altijd bellen met Fairway Golftravel.

update 28/05 - Transavia

- Transavia heeft besloten om alle vluchten van en naar Nederland van maandag 23 maart t/m 03 juni te annuleren, vanaf 04 juni wordt het netwerk weer opgestart
- Omboeken vluchten: heeft u een vlucht met vertrek in de periode 04/06 - 30/09/2020 dan
kunt u de vlucht zonder wijzigingskosten verplaatsen naar uiterlijk 31/03/2021 naar dezelfde bestemming). U betaald wel het tariefsverschil. 

- Voucher vluchten
Als uw vlucht is geannuleerd, krijgt u van ons een e-mail. Hierin staat dat u een voucher krijgt ter waarde van het volledige bedrag van de boeking. Dit kan door de drukte wel een paar dagen duren

- De voucher is 1 jaar geldig vanaf het moment dat u deze ontvangt
- U kunt de voucher gebruiken voor alle vluchten t/m 31 oktober 2021.
- U hoeft de voucher niet in 1 keer op te maken. Als er nog een bedrag over is, kun je dit gebruiken voor een volgende boeking, totdat het saldo op is of de geldigheidsdatum is verstreken.
- Aanvraag terugbetaling na 1 jaar (alleen van toepassing voor het Transavia voucher)
Als je de voucher na 1 jaar niet of niet helemaal hebt gebruikt, kun je een aanvraag doen voor restitutie. Dit kan voor het hele bedrag van de voucher zijn of voor het restbedrag.

- U ontvangt de voucher eind mei via de e-mail; In deze mail staat een unieke vouchercode en een wachtwoord. U kunt zelf een nieuwe vlucht zoeken op de website, en aan het einde van je boeking vul je op de pagina ‘Controleer je boeking’ deze gegevens in. U ziet dan vanzelf of je moet bijbetalen of dat er nog een restbedrag overblijft. 
- U kunt met de voucher een nieuwe vlucht boeken naar een bestemming naar keuze; ook kunt u een ander reisgezelschap kiezen

Coronavoucher

Wanneer uw golfreis kan  geen doorgang vinden vanwege de gevolgen van de uitbraak van het corona virus ontvangt u een Corona voucher. De waarde van de voucher is gelijk aan de door u betaalde reissom (minus administratiekosten en eventuele premie voor de betaalde annuleringsverzekering)

De voucher is 1 jaar geldig na datum van uitgifte. Dit betreft de datum waarop de nieuwe reis wordt gereserveerd, de nieuwe vertrekdatum mag ook na deze periode van 1 jaar vallen.
Indien de reissom voor de nieuwe nog te reserveren vakantie hoger uitvalt wordt het verschil in rekening gebracht.

Annuleringen
Standaard annuleringskosten bij annulering door de reiziger

Indien een overeenkomst wordt geannuleerd, kan de reisorganisator de reiziger naast eventueel verschuldigde reserveringskosten de volgende annuleringskosten in rekening brengen:

- bij annulering tot de 56ste kalenderdag (exclusief) voor de vertrekdag: de aanbetaling (met een min. van 10 % van de reissom)
- bij annulering vanaf de 56ste kalenderdag (inclusief) tot de 28ste kalenderdag (exclusief) voor de vertrekdag: 35% van de reissom;
- bij annulering vanaf de 28ste kalenderdag (inclusief) tot de 21ste dag (exclusief) voor de vertrekdag: 40% van de reissom;
- bij annulering vanaf de 21ste kalenderdag (inclusief) tot de 14de dag (exclusief) voor de vertrekdag: 50% van de reissom;
- bij annulering vanaf de 14de kalenderdag (inclusief) tot de 7de dag (exclusief) voor de vertrekdag: 75% van de reissom;
- bij annulering vanaf de 7de kalenderdag (inclusief) tot de 5e dag (exclusief) voor vertrekdag: 90% van de reissom;
- bij annulering vanaf de 5e dag tot vertrekdag of later: de volledige reissom.

AFWIJKENDE ANNULERINGSKOSTEN:
- Aangekochte vliegtickets en bagage: 100 % annuleringskosten
- Groeps (vanaf 10 deelnemers) & proreizen: Na inschrijving 100 % van het arrangement; tenzij anders vermeld in de boekingsbevestiging
- Sommige leveranciers hebben afwijkende annuleringskosten

Algemene voorwaarden - zie link

- Fairway Golftravel treedt op als bemiddelaar tussen de klant en de accommodatieverschaffer

Bezoek aan ons kantoor

Alle medewerkers van Fairway Golftravel werken vanaf huis.
Een bezoek aan ons kantoor is niet mogelijk. Uiteraard zijn we per e-mail en telefoon te bereiken. 
T 0251 674430 - reservations@fairwaygolftravel.nl

Alle arrangementen zijn slechts voorbeelden – bel of mail voor een reis op maat
Fairway Golftravel - Stetweg 43D - 1901 JD Castricum - tel 0251-674430 - [verborgen e-mailadres]
keurmerken