Huurauto

In de arrangementen met vlucht is een huurauto inbegrepen.
Wanneer u hier geen gebruik van wenst te maken krijgt u een korting op het pakket. 
Informeer bij ons welke korting op uw reissom van toepassing is.

Uw huurauto wordt gereserveerd bij gerenommeerde verhuurorganisaties. Bij de huur is inbegrepen: ongelimiteerd aantal kilometers, verzekeringen(*1) en belastingen.

De huurperiode van uw auto wordt steeds berekend in periodes van 24 uur. Het kan voorkomen dat door uw vluchtschema een dag extra autohuur wordt berekend.
Let op: in verband met de borgstelling bij het ophalen van de auto heeft de bestuurder een geldige creditcard nodig. (in sommige landen: geen American Express). Ter plaatse zijn soms contractkosten, wegenbelasting, airport tax of andere locale vergoedingen verschuldigd.
*1: er geldt vaak een eigen risico - exacte informatie wat bij de autohuur is inbegrepen ontvangt u bij uw boekingsbevestiging. Wij adviseren u het huurcontract zorgvuldig door te lezen voordat u dit ter plaatse ondertekent.

Vraag gerust naar een huurcontract in het Nederlands: deze zijn vaak beschikbaar. Let op waar u voor tekent bij het afhalen van uw huurauto. Controleert u de huurauto goed op eventuele beschadigingen, bij het ophalen en bij het inleveren van de huurauto.

Huurauto
Alle arrangementen zijn slechts voorbeelden – bel of mail voor een reis op maat
Fairway Golftravel - Stetweg 43D - 1901 JD Castricum - tel 0251-674430 - [verborgen e-mailadres]
keurmerken