Ierland

Golfbanen | Ierland

Ierland | Cork

Fota Island beschikt over 3 lussen van 9 holes die worden gecombineerd tot de drie 18-holes banen. Christy O'Connor jr. en Jeff Howes ontwierpen (1993) een afwisselende parkland baan gelegen op het gelijknamige resort. Veelal door bomen omzoomde fairways, regelmatig doglegs en fink formaat bunkers,

Meer informatie
Rating8.4
Ierland | Dublin

Uitstekend onderhouden parkland baan, zusterbaan van de Druids Heath course. De rustige baan is zeer afwisselend en biedt een schitterend decor van bomen, bloemen, vijvers en andere watertjes, hoogteverschilen en fraaie uitzichten. 

Meer informatie
Rating9
Ierland | Dublin

Druids Heath is een lange niet eenvoudige baan. Prachtig onderhouden net als de zusterbaan Druids Glen. Deze parklandbaan kent enige links elementen, vrij open fairways, vele bunkers, moeilijk aan te spelen greens en regelmatige hoogteverschillen.

Meer informatie
Rating8.4
Ierland | Dublin

Inland links course ontworpen door Colin Montgomerie met grote snelle greens en vele goed geplaatste diepe potbunkers. De baan was enkele malen gastheer van het Irish Open. 

Meer informatie
Rating8.3
Ierland | Dublin

De zusterbaan van de Montgomerie Course is een fraaie parkland baan op zo'n 20 km ten oosten van Dublin, gelegen op het landgoed van het Carton House. De historische Tyrconnel Tower op het landgoed is zichtbaar vanaf een groot aantal holes. 

Meer informatie
Rating8.1
Ierland | Dublin

De baan behoort bij het Portmarnock Hotel en is aangelegd op het voormalige landgoed van de Jameson familie. Het is een klassieke links course voorzien van zandduinen, potbunkers en zeer gevoelig voor wind.

Meer informatie
Rating8.3
Ierland | Kerry

Fraaie ongecompliceerde links course in het ruige landschap van het Dingle schiereiland. Lichtglooiende open fairways, lastige rough, strategische bunkers en de allesbepalende wind van de Atlantische Oceaan vormen de belangrijkste kenmerken.

Meer informatie
Rating7.9
Ierland | Kerry

Klassieke links course op een half uurtje rijden van Killarney aan de oevers van Dingle Bay. De uitzichten vanaf de baan zijn prachtig. Geen lange baan maar de wind, goed geplaatste bunkers en geonduleerde greens vragen om doordacht spel. 

Meer informatie
Rating7.9
Ierland | Kerry

Een van de twee 18-holes banen van de Killarney Golf & Fishing Club met verschillende holes langs het meer. Deze uitdagende parkland baan kent een fraaie setting in het ruige landschap van Kerry.

Meer informatie
Rating8.2
Rating7.5
Rating8.7
Rating8.5
Naar boven
Alle arrangementen zijn slechts voorbeelden – bel of mail voor een reis op maat
Fairway Golftravel - Stetweg 43D - 1901 JD Castricum - tel 0251-674430 - [verborgen e-mailadres]
keurmerken