NIEUWS

Reisverslag van 4 “verslaafde” golfers!!

Reisverslag van 4 “verslaafde” golfers!!

Wij ontvingen een ontzettend leuk reisverlsag van "4 verslaafde golfers" .

 

Zie de linkhieronder voor het volledige verslag inclusief foto's

verslag-Schotland.pdf

 

Reisverslag van 4 “verslaafde” golfers!!


Na maanden voorbereiden in samenwerking met Christa Koning van Fairway Golftravel was het eindelijk zover: Dinsdag 28 juni vertrokken we (Wim, Luc, Frans en ik) naar Schiphol (!) om de vlucht naar Edinburgh te nemen. De uiteindelijke vlucht was maar kort en aan het begin van de middag kwamen we dan ook aan. Auto’s opgehaald en op naar The Watchman Hotel in Gullane, waar we een week zouden verblijven. Onderweg ons vergaapt aan al die verkeerd dus links-rijdenden, maar ook aan de hoeveelheid golfbanen. Na 45 minuten kwamen we aan en vonden ons omringd door golfbanen. Als je op Google Maps kijkt zul je je kunnen voorstellen wat wij zagen: golfbaan naast golfbaan naast golfbaan. De hele kuststrook ligt vol met banen.


Na een relatief rustige nacht, na diverse biertjes zoals Guinness en Estrella, gevolgd door een Full Scottish Breakfast maakten we ons op voor de 1e golfbaan: Glen Golf Club in North Berwick. Een echte linksbaan, maar ook met hoogteverschillen die lastig loopbaar zouden zijn geweest. Op de 1e afslag ging het meteen al verkeerd: 2 afslagen in een (kleine) bunker en 1 midden in de rough en dus onvindbaar. Diegene die goed had afgeslagen kwam met zijn 2e slag in de rough. Een hole zonder punten voor ons allemaal! Uiteindelijk verliep de ronde beter. Geweldige vergezichten en ballen die tientallen meters doorrollen (niet allemaal in de goede richting trouwens). Na afloop terug naar het hotel voor een verdiend biertje. De volgende dag: Gullane nr. 3 (er zijn 3 Gullanes: 1, 2 en 3) een geweldige baan, die alhoewel kort, toch erg lastig bleek door 1) de wind, 2) de rough, 3) de bunkers en 4) de greens. Dus een echte linksbaan!! ’s avonds bespraken we wat we de volgende dag zouden doen. Immers, dat was een rustdag! Het werd golfen. Omdat we 4 banen vooraf hadden gereserveerd moesten we ter plekke nog meer banen boeken. Dat was best lastig en zeker duur!!. Uiteindelijk konden we nog terecht op Glen Golf (die we dus al eerder gelopen hadden). De tweede keer was nog steeds een uitdaging, maar wel moest Frans een nieuw klassement openen, t.w. een “hole-in-one-klassement”. Na blinde afslagen gingen we boven zoeken naar onze ballen. We zagen er 3. De vierde lag in de hole (Luc, nogmaals gefeliciteerd!!). U zult begrijpen dat we al een bunkerklassement hadden naast de meer normalere individuele en team-klassementen.

De dag daarna liepen we de Haddington Golf Club, een parkbaan. Daar had Luc weer een primeur, t.w. een waterbal. Weer een nieuw klassement dus. In beide klassementen is hij de hele week niet verslagen overigens!!! De volgende dag nog een parkbaan: Castle Park. Een juweeltje verscholen wat meer in het binnenland. Zeker een aanrader om te gaan spelen. Ook deze had Christa van Fairway Golftravel voor ons gevonden. Daarna Gullane 2 en op de laatste dag nog Kilspindie, volgens meerderen van ons de meest oprechte linksbaan. Vervolgens de auto’s inleveren en ons melden op het vliegveld, waar we helaas tot de volgende ochtend moesten rondhangen totdat we in konden checken. Dit werd veroorzaakt doordat Schiphol veel vluchten had gecancelled. De terugreis was dus wel vermoeiend, maar we zaten vol met geweldige herinneringen en dat hielp!!!! 

Reisverslag Diva reis - Spanje

Reisverslag Diva reis - Spanje

betreft: reisverslag Diva reis - Precise Resort El Rompido - december 2021
auteur: Clazien van den Bosch

2022 2022 2022


Een nieuw jaar met een nieuw golfseizoen,
We gaan proberen om er weer iets moois van te maken.

Welkom in een nieuw jaar en wanneer je dit leest , leven we alweer in de 3de maand.

Verder moet je goed nadenken wat er verder gebeurt is, ja de lockdown, je booster wel of niet nemen. Geen nieuwe kleding kunnen uitzoeken in de winkels. Ja oke , we kunnen online shoppen maar dit is niet echt gezellig. Het bekijken van de kleding , het geluid van de kleerhangers die heen en weer worden geschoven aan het rek.
Ja maar ik wil niet klagen want terug te komen op een geluid die ik gehoord heb , is van een vliegtuig.
De golfbreak winterreis 2021 georganiseerd door Golfdiva Heleen en Christa van Fairway Golftravel mocht doorgaan naar El Rompido te Spanje.
Deze reis was van maandag 6 december t/m zondag 12 december en alleen bestemd voor Golfdiva’s, waaronder de 4 winnaressen van de ROAD2 Rompido 2020: Bianca, Gaby, Alice en Clazien.

DAG 1. De 37 deelnemende dames kon je makkelijk herkennen aan de ROZE koffers die naar de gate liepen om in het vliegtuig te stappen naar Faro. We hadden een goede vlucht en na landing gingen de bagageruimtes weer open en daar zag je weer die roze koffertjes. Veel passagiers en bemanning keken ook zo van…. Hoe origineel en leuk is dit. Ja en dat was het zeker.
Na je QR-code en pcr-test te laten zien, haalden wij onze ( grote) koffers en golftassen van de band. Altijd weer een gesleep en misschien toch weer teveel meegenomen. Hahaha.
Sommige onder ons hadden een huur-golfset en die werden dan in het hotel afgeleverd.
Zij hadden dat goed bekeken want je had 1 bagage-stuk minder. Bij dit soort dingen mis je de helpende handen van heren.
Transfer met een luxe touringbus van Faro naar Huelva in Spanje.
De stemming was goed en bij ontvangst hotel mochten wij zo alles in de hal laten staan en direct door naar restaurant want inmiddels was het 21.30 u dus wel tijd voor een hapje en een drankje.
4 Lange tafels stonden gereserveerd voor Golfdiva-tour.
Het eten was perfect en de eerste flessen vino’s waren zo leeg. Dit gaat een gezellige week worden dat zie je nu al gebeuren. De lady’s hebben zin in deze week.
De kamers zijn comfortabel , vriendelijk personeel , prachthotel El Precise gelegen aan de golfbanen, hier kunnen we ons wel vermaken.

DAG 2. Na een goede nachtrust en verrukkelijk ontbijt verzamelen we ons buiten bij de golfbaan El Rompido South Course voor de groepsfoto.
Heleen en Christa startten ons weg en we gingen met een zonnetje de baan in. Wat fijn geen dikke kleding , winterbroek maar heerlijk in jurk, ¾ broek met polo en windjasje/ trui of vest.
Prachtige baan daar zijn wij dames het over eens.
Wedstrijd-element kregen we na 18 hole’s namelijk chipwedstrijd op de puttinggreen.
De Queen of the green wordt donderdagavond bekend gemaakt.
Nicole uit onze flight lag er heel dichtbij. Spannend!

DAG 3. Met de touringbus naar Sevilla, een oude stad op ruim 1 uur rijden.
Prachtige dag met rondleiding van een gids, met een goede uitleg, veel foto- opnames, lunch , veel gezelligheid. Geslaagde trip. Voor diegene die in het hotel bleven, was een zonnebed een must en zij liepen ook nog 9 hole’s op de South. Ook zij vermaakten zich uitstekend. Het diner was uitstekend en daarna gingen vele dames nog de bar in.
Praten over de dag en dat hoorden je dan al van verre… gekakel. Ook werden er kaartspelletjes gedaan.

DAG 4.
Vandaag gaan we golfen op de North Course.
Toch een hele andere baan als South. Smallere fairway’s en meer bomen, wel uitdagender.
Mijn flight loopt een leuk balletje te spelen en daar kan ik zo van genieten.
Na hole 18 stonden Heleen en Christa weer klaar voor het volgende : putwedtrijdje.
Wie gaat het worden op deze snelle green? Vanavond horen wij dat tijdens de Bingo.
Ja na het diner hebben wij een heuse bingo-avond met mooie prijsjes. De balletjes-molen werd gedraaid door Christa en Heleen riep de nrs op. Uiteraard waren er toch weer valse bingo’s en eigenlijk hoort dat standaard bij dit spel.
Na het spel kregen we de uitreiking zie foto de winnende dames. De bar werd die avond druk bezocht.

DAG 5.
Excursie-dag met bezoek aan Palacio del Acebron en naar het legendarisch dorpje El Rocio daar wij ook de lunch gebruiken. Dit dorpje staat bekend om zijn zandpaden want er is daar geen stukje asfalt te bekennen. De bewoners rijden paard of ze gaan te voet.
Heel bijzonder zo ook de kerk. Was een mooie bezichtiging. Verder brengt de bus ons weer naar een wijnproeferij, genaamd Bodegas Oliveros.
Uitstekende uitleg hoe of wat door een knappe spanjaard en na de proeferij gingen er vele tasjes met flessen wijn de bus in. De knappe verschijning heeft geholpen. Hahahaha
Na het diner verzamelen in de concertzaal .
Daar werden we toegesproken door Heleen en Christa die hun dankwoordje uitspraken en liet ons de mode 2022 zien van Daily’s. ook werd er opgetreden door een Flamengo-groep.
Fantastisch, prachtig , mooi , indrukwekkend hoe dat wordt gedanst. Muy chappa.
Ook namens alle dames deed Clazien een bedankwoordje tot Heleen en Christa, voor alle mooie gifts, organisatie en voor de enorme gezellige week.
Daarna wisten weer veel dames de bar te vinden en het was wederom weer gezellig.

DAG 6.
Vandaag is het de terugreis-dag.
Het zit er weer bijna op en we vertrekken om 16.00 u.
Dus tijd genoeg na het ontbijt om je koffers weer in te pakken, een wandeling te maken en dan een lekkere lunch te nemen op het mooie terras met prachtig uitzicht over de baan.
Onze Max Verstappen rijdt zijn laatste wedstrijd om de wereldtitel te veroveren.
Spannend zien wij de race op onze i-pads en net voordat wij de bus instappen, gaat er een luid gegil door het hotel heen.
Ja toppie, super Max, gefeliciteerd met deze overwinning.
Wij ook superblij en zo gingen wij uit Spanje richting Portugal om naar Amsterdam te vliegen. Rond middernacht landden wij weer op Schiphol en na alle bagage, huggs en zwaaien reden we terug naar huis. Het is ineens stil geworden om je heen. Geen hola, geen gegil, geen buenas dias, geen fore, geen vino en geen gelach met tranen.
Yep, je bent weer gelandt in het normale en toch nu al stiekem zitten te denken aan een volgende golfvakantie……….nogmaals Heleen en Christa , grote dank voor alles.
Het was een mooie week met een goud randje. Of in de kleur ROZE?

Verder vond ik het weer leuk om voor jullie te schrijven,
Blijf gezond,
Liefs,
Cl@X.

Korenbeurs Open 2021 - auteur Eric Korver

Korenbeurs Open 2021 - auteur Eric Korver

NIEUW: CULI-BREAKS !

NIEUW: CULI-BREAKS !

Fairway Golftravel selecteerde voor u een aantal bestemmingen waar u, naast golfen, ook uitstekend kunt eten.

Geniet ´s avonds, na een enerverend rondje golf, van een heerlijk diner in het hotel waar u verblijft. Van een specialiteiten menu in Zeeland tot een culinair diner op de Veluwe en een heerlijk diner in een 13e-eeuws kasteel in Noord Holland.
Speciaal voor de fijnproevers onder de golfers.


< klik hier >

Golf Beats Cancer Ardennen toernooi

Golf Beats Cancer Ardennen toernooi

Op uitnodiging van Fairway golftravel (waarvoor onze grote dank) hebben wij afgelopen weekend, 14 en 15 september, deelgenomen aan een golf weekend wedstrijd in België.
Goede doelen organisatie Golf Beat Cancer organiseerde zijn eerste Ardennen-golfweekend.
Golf Beats Cancer (https://www.golfbeatscancer.be/) is een organisatie die zich richt op het voorkomen en genezen van (darm)kanker.
De organisatie stelt dat er te weinig initiatieven voor de puur recreatieve golfer bestaan en organiseerde daarom dit golfweekend.

Op zaterdag speelden we op Five Nations Golfclub en op zondag op Durbuy Golf.
Er was zelfs een geëngageerd spreker, maagdarmspecialist Dr. Luc Colemont, ingevlogen om ons te vertellen hoe #poepsimpel het was om via een simpele test, die in België kostenloos wordt verstrekt, in een vroeg stadium te kunnen controleren op darmkanker.
Hoe vroeger geconstateerd hoe beter de overlevingskansen.

We werden bij aankomst opgevangen door onder andere de twee initiators: Frank Mooijaart en Herman Smet.
Waarschijnlijk geholpen door het mooie weer, was iedereen ook ontzettend aardig en gelukkig voor ons werden we, ondanks dat we in het franstalige gedeelte (Wallonië) zaten, in het nederlands toegesproken.
Anders zou het wel een erg zwaar weekend zijn geworden:-) Hoewel het dan wel weer goed voor m'n frans zou zijn geweest.

Zoals gezegd, was het weer perfect. Beter kon eigenlijk niet als men dit soort toernooien organiseert.
Zaterdag begonnen we op Five Nations Golfclub en hadden we de beschikking over een buggy, die was op deze baan zeer zeer welkom gezien het heuvelachtige terrein.
De baan was prachtig maar ook, zeker voor de wat minder getalenteerde golfer (moi), moeilijk vanwege de smalle fairways (zeker als je Heemskerk gewend bent) en het heuvelachtige terrein dat putten tot een nog grotere uitdaging dan normaal maakte.
Onze flightgenoten waren ook man en vrouw: Pim en Patsy van Baarle (?) waarbij Patsy zelfs nog een (teaching) pro bleek te zijn. Altijd handig om in de baan bij je te hebben, nietwaar?
De wedstrijd zelf was van mijn kant niet om over naar huis te schrijven maar gelukkig was Annette beter in vorm en ging er aan het eind van de dag zelfs met de 2e prijs vandoor.
Dat was nog wel even grappig omdat het in het frans werd omgeroepen en zij ook nog met haar meisjesnaam werd genoemd en dat niet verwachtte.

Zondag speelden we op Durbuy Golf en ook dat was weer een prachtige baan. Ook hier weer gelukkig de beschikking over een golfkart omdat het ook nu weer vrij up-and-down gaat om in golftermen te blijven.
Zelf had ik het idee dat de baan iets makkelijker was dan die op zaterdag maar met een slag meer haalde ik een punt minder:-(
Aangezien we nog zo'n 3,5 uur naar huis moesten rijden hadden we ook het plan opgevat om wellicht iets eerder afscheid te nemen om niet al te laat thuis te zijn.
Zeker omdat de prijsuitreiking pas rond half acht zou plaatsvinden en we (ik zeker niet) het idee hadden in de prijzen te vallen.
Maar, Annette werd al lichtjes op het hart gedrukt maar niet al te vroeg naar huis te gaan. En wat bleek? Nu had ze de 1e prijs.
Ook hier weer grappig: omdat het werd omgeroepen in het frans, dus première prix, vroeg Annette maar even voor de zekerheid welke prijs ze nu eigenlijk had gewonnen.
Daar was het ook gebruikelijk om te beginnen met de 1e prijs en daarna de andere, terwijl wij meestal andersom beginnen.
Hoe dan ook, het was het wachten en de lange reis terug wel waard.

Na de uitreiking hebben we de organisatie nogmaals hartelijk bedankt voor het weekend en de goede verzorging.
Moe maar voldaan zijn we uiteindelijk huiswaarts gekeerd.

 familie Hildering

Golfen voor het Vergeten Kind

Golfen voor het Vergeten Kind

GOLFEN VOOR HET GOEDE DOEL

Fairway Golftravel ondersteunt diverse goede doelen door middel van fundraising toernooien.
Wij dragen de Stichting Golf4 Charity een warm hart toe.

Margot van Arum en Eric van de Rijdt organiseren twee maal per jaar deze toernooien pro deo en de netto opbrengst wordt volledig gedoneerd aan het gekozen goede doel. Wij vinden het bewonderenswaardig hoeveel geduld, energie en inzet zij tonen.

Toernooi 1 - 20/06/2019 - Golfen voor het Vergeten kind op de Kroonprins van Vianen.

Direct inschrijven - klik hier

het verhaal van Margot & Eric:

Onze passie is golf en wij willen graag iets nalaten aan de maatschappij. Om die reden organiseren wij twee keer per jaar een fundraising toernooi voor een goed doel waarvan wij vinden dat zij een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Omdat wij vinden dat álle kinderen een zorgeloze jeugd verdienen hebben wij gekozen voor War Child en Free A Girl. Aan onze toernooien koppelen wij een veiling en een loterij van artikelen en reizen die door onze sponsoren ter beschikking zijn gesteld. Zo zijn er prachtige golfspullen te winnen en is de hoofdprijs een prachtige golfreis voor 2 personen naar het zonnige zuiden, die door onze vaste sponsor Fairway Golftravel ter beschikking wordt gesteld. Transavia maakt deze reis compleet door twee vliegtickets naar Faro ter beschikking te stellen.

Op onze golfdagen wordt u volledig verzorgd met ontvangst, baancatering, borrelhapjes, diner of bbq en live muziek. Bovendien kunt u een auto winnen op de hole in one challenge! De wedstrijdvorm is best ball stableford in teams van twee en iedereen met een EGA handicap tot 36 kan zich inschrijven.

Onze Golftoernooien worden ondersteund door o.a. Frits Sissing, Wilbert Gieske, Victor Reinier, Toine van Peperstraten, Marco Bakker en vele anderen. Wij organiseren de toernooien pro deo en de netto opbrengst wordt volledig aan het gekozen doel geschonken.

 

Waarom het Vergeten Kind:

Nederlandse kinderen behoren tot de gelukkigste kinderen ter wereld, zo blijkt uit onderzoeken. Maar helaas geldt dit geluk niet voor alle kinderen in ons land. Nog te vaak gaat het fout, soms zelfs heel erg fout.

Duizenden kinderen in Nederland kunnen niet meer thuis wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld, gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst omdat ze daar niet meer veilig waren.

De trauma’s laten diepe sporen na. Het maakt onzeker, bang en boos. Ook zijn er veel kinderen die wél thuis wonen, maar die dagelijks geconfronteerd worden met ernstige problemen. Problemen van hun ouders, waar kinderen niets aan kunnen doen en waar ze ook niets aan kunnen veranderen. Maar waar ze wel de dupe van zijn. Verslavingen, grote schulden, psychische problemen en onvermogen van ouders zetten kinderen volledig klem. Ze raken eenzaam en geïsoleerd.

Daarom kiezen wij dit jaar i.s.m. Miele Nederland voor Stichting Het Vergeten Kind. Zij  zetten zich in voor deze kinderen die voor velen onzichtbaar zijn. Ze geven ze een stem en vertellen hun verhaal. Zodat ze niet vergeten worden. Zij zetten zich in om hun situatie nu en morgen te verbeteren.

Golf daarom met ons mee op het Benefiettoernooi i.s.m. Miele Nederland op 20 juni 2019 op golfbaan de kroonprins van Vianen en help ons om Het Vergeten Kind te ondersteunen

 

Dagindeling & kosten

Kosten zijn €250 p.p. of €1000 per flight. incl. ontvangst, baancatering, borrelhapjes, en BBQ.
Tevens bestaat de beperkte mogelijkheid om u in te schrijven voor een VIP-flight met een bekende Nederlander of GolfPRO.

In de loterij maakt u kans op de geweldige hoofdprijs die door Fairway Golftravel ter beschikking is gesteld: Een luxe golfreis voor 2 personen naar El Rompido in Zuid  Spanje, inclusief greenfee’s en Transavia tickets naar Faro

In de baan kunt u het opnemen tegen een golfpro in de “beat the Pro challenge” en slaat u een hole in one? Dan wint u een geweldige prijs!  Daarnaast is er een chipchallenge waarbij u kunt proberen de bal in een Miele wasmachine te chippen.

In de baan wordt u tevens voorzien van diverse hapjes en drankjes! Kortom een heerlijk verzorgde dag voor een fantastisch doel.

Tijdens de BBQ zullen wij enkele bijzondere items veilen teneinde een prachtige opbrengst voor het Vergeten Kind te genereren.

 

DONDERDAG 20 JUNI 2019

Vanaf 10.15 ontvangst met koffie/thee, uitdelen scorekaarten en verkoop loten
11.30 welkomstwoord door Natasha Froger
12.15 start shot gun
17.15 gelegenheid tot douchen/omkleden en start borrel
18.15 prijsuitreiking met aansluitend loterij
19.30 aanvang BBQ en veiling
21.00 einde

Golf Beats Cancer

Golf Beats Cancer

Fairway Golftravel partner #GBCTour 2019
Fairway Golftravel ondersteunt ook dit jaar weer Golf Beats Cancer.

Golf Beats Cancer zag drie jaar geleden het levenslicht. Achter de naam van het initiatief schuilt een heus project. Drie gepassioneerde golfers, uiteraard, die zich ook belangeloos inzetten voor het goede doel. Als PGA-Pro en coach van golfers houdt Jan Cleenewerck zich bezig met de sportieve organisatie van Golf Beats Cancer, met zijn marketingprofiel staat Frank Mooijaart in voor de communicatie en marketing en Herman Smet tenslotte zorgt voor de de financiële gang van zaken.

 

 WEDSTRIJDKALENDER 2019 GOLF BEATS CANCER : PASSIE VOOR MENSEN, WELZIJN EN… GOLF! 

* Millennium Golf - open tornooi (18 mei) 

* Kempense Golf Club (26 mei) * Koksijde Golf Ter Hille (16 juni) 

* Waregem Golf Club (30 juni) * Ternesse Golf & Country Club (7 juli) 

* The National (14 juli) * Golf & Country Club De Palingbeek (11 augustus) 

* Brabantse Golf (31 augustus) * Rinkven Golfclub (21 en 22 september)

 * Royal Keerbergen Golf Club (28 september)

 * Finale - G&CC De Palingbeek (12 of 13 oktober)

 * Durbuy Golfclub & Five Nations Golfclub (14 & 15 september)

 

Naast het alle deelnemende golfers een onvergetelijke dag laten ervaren door hen sportief uit te dagen én te verwennen, is het uiteraard ook onze opdracht zoveel mogelijk fondsen te verzamelen voor het goede doel. En dat gaat uiteraard niet zonder de gulle ondersteuning van het bedrijfsleven. Naast een financiële bijdrage van enkele partners zijn er een hele resem sponsors die ons tijdens de Golf Beats Cancer Tour met zowel producten als diensten bijstaan en daar zijn we ontzettend dankbaar voor!

Reisverslag Park Hyatt Mallorca

Reisverslag Park Hyatt Mallorca

Golfbanen: Pula Golf / Son Servera / Capdepera
Hotel: Park Hyatt Mallorca
Review: Margot van Arum - klant
Datum: november 2017

Omdat de zomer dit jaar maar uitbleef, boekten wij enigszins last minute een weekje Mallorca. Wij besloten het nieuwe Hyatt Parkhotel in het Noord-Oosten van Mallorca uit te proberen. Wij boekten een aankomst op 31 oktober en vertrek op 6 november. Na een kleine vertraging omdat het vliegtuig een storinkje had, gingen wij een kwartiertje later de lucht in. Omdat het vliegtuig wind mee had, landen wij uiteindelijk precies op tijd. Het ophalen van de huurauto ging lekker vlot. Wij hadden dit keer gevraagd om een iets groter type, omdat het altijd een hele tour is om zowel 2 koffers als 2 golftassen in een standaard auto te proppen. Er wachtte een Renault Megane station op ons bij Hertz waar alles gemakkelijk in paste. De Hertz balie was gelukkig op het vliegveld zelf. (tegenwoordig bevinden zich veel verhuurbedrijven net buiten het vliegveld en moet je daar in een shuttle naar toe)

De rit naar Capdepera zou ongeveer een uurtje duren. De wegen zijn uitstekend dus ongeveer een uur later kwamen wij in Capdepera aan. Helaas konden wij het hotel niet één, twee, drie vinden dus voerden wij het opgegeven adres in op onze TomTom. Het Hyatt Park Hotel is echter érg nieuw en het opgegeven adres bleek niet in onze TomTom, noch in de navigatie van de Renault te vinden. Uiteindelijk hebben wij bijna een uur gezocht. Ik raad toekomstige reizigers aan om carretera a la cuevas d’Arta, richting de coves d’Arta, route nr. 4042 in te voeren als het adres niet in de navigatie verschijnt. Toen wij de oprijlaan naar het hotel opreden, werden wij meteen weer blij! Het hotel zag er aangenaam uit en is opgetrokken uit diverse kleine gebouwtjes rond een mooi plein, genaamd Plaza de Torres. De ontvangst was uiterst aangenaam. De auto werd geparkeerd en wij hoefden ons niet over de bagage te bekommeren. Er is geen grote onpersoonlijke receptie, maar een aangename ruimte met 2 desks, waar je op je gemak kunt inchecken. Tijdens het inchecken krijg je een glas cava of fris aangeboden. Vervolgens werden wij met een buggy naar de kamer gebracht. Wij mochten ons verheugen in een upgrade omdat het hotel niet vol was. De kamer was fantastisch! Een heerlijk bed, met het lekkerste linnen waar ik ooit tussen geslapen heb, daarnaast een heerlijke zitkamer met dito balkon, een klein keukentje met espresso apparaat, waterkoker en uitgebreide minibar. Een ruime badkamer met zowel bad als douche, uiteraard voorzien van lekkere shampoo en douchecreme, een toilet apart met in het toilet ingebouwd een bidet (spoel) functie. In de grote spiegel, met ernaast een perfecte makeup spiegel, ontwaarde ik een viertal tiptoetsen. Toen wij daarop drukten verscheen er televisie in de spiegel. Leuke gadget! Zo konden wij s’morgens tijdens het opmaken en tandenpoetsen naar het NOS jouraal kijken. Uiteraard is er in de kamer ook nog een grote TV.

Nadat wij de koffers hadden uitgepakt, togen wij naar het zwembad waar zich een poolrestaurant zou bevinden. De poolbar hoort bij restaurant café ça Plaza dat iets hoger verderop ligt. De kaart is toegankelijk een aangenaam. Diverse pasta’s, hamburgers, salades etc. Wij hadden flink honger na onze lange rit, dus namen een hamburger en een bord pasta. De hamburger was uitstekend, de pasta helaas niet helemaal gaar. Aangezien ik honger had, stuurde ik de pasta niet terug en at het bord voor de helft leeg. Toen de ober vroeg of er iets niet goed was en ik zei dat de pasta niet helemaal gaar was, werd deze onmiddellijk van de rekening gehaald. Zeer correct dus.

Er bevinden zich nog drie restaurants in het hotel te weten het Balearic waar het ontbijt wordt geserveerd en in het hoogseizoen serveert men er ook een Mallorquins buffet. Het ontbijt is fantastisch. Heel veel soorten vers fruit, alle soorten cereals en gedroogde vruchten, hammen, worsten, kazen, huisgemaakte jams ( geen potjes) kwark, yoghurt, verse vruchtensappen, enfin echt álles. Daarnaast is er een kaart met daarop o.a. american pancakes met bosbessensaus en creme fraiche, gepocheerd ei met zalm of ham en meer van dit soort lekkernijen. De koffie is vers en komt uit een espresso apparaat. Niets op dit ontbijt aan te merken.

Verder bevinden zich een Aziatisch restaurant in het hotel en een tappasbar. De tapasbar is leuk en gezellig ingericht, maar de tappas vond ik weinig Spaans ( tonijn tataki?) en waren ook niet echt in tapasformaat. Dus niet een tafel vol met kleine gerechtjes, maar meer voor en hoofdgerechten. Als je een steak of iets dergelijks wilt kun je alleen een flink stuk ribeye ( 70 eu) bestellen van de steengrill voor 2 personen. Leuk voor de kids of grote families, maar wij zijn geen grote eters en het steengrillen heeft voor mij geen toegevoegde waarde. Wel heeft de tappasbar een grote sortering kazen en worsten, dus borrelen is er perfect.

Het Asia restaurant, zou volgens de omschrijving diverse Aziatische keukens omvatten, maar eigenlijk was het uitsluitend Thais. Er is een kok uit Bangkok gehaald om de kaart samen te stellen en de plaatselijke koks op te leiden. Het eten was goed, maar als je in de buurt van Amsterdam woont, waar vele Aziatische restaurants te vinden zijn, wordt je niet echt verrast. Veel Amerikaanse hotels kiezen voor Aziatisch, terwijl ik zelf liever Spaans zou eten.

Al met al misten wij de plaatselijke keuken en dan met name de vissen en schaal- en schelppdieren. Er zou een restaurant moeten zijn waar je lekker Mallorquins zou kunnen eten en een visje uit de vitrine of een kreeft uit het aquarium zou kunnen kiezen. Overigens heeft men ons verzekerd dat het hotel daar serieus naar gaat kijken.

Klein nadeel van de opzet van het hotel: de kamers liggen redelijk ver verwijderd van het Plaza de Torres, waar alle restaurants gesitueerd zijn. Als je slecht ter been bent, is het een redelijk stukje lopen. Wel heeft het hotel een buggy service, dus als je naar de receptie belt, wordt je binnen vijf minuten opgehaald. Wij lieten ons s’avonds lekker naar onze kamer rijden, want dat waren best wel wat trappen.

Wij speelden drie golfbanen, te weten Pula Golf, Son Servera en Capdepera. Alle banen liggen op minder dan een kwartiertje rijden van het hotel. De eerste dag speelden wij op Pula. Leuke baan, klein doch functioneel clubhuis, waar de service iets beter zou kunnen en een kleine proshop waar ook de receptie is gevestigd. Je kunt met de buggy onder het gebouw doorrijden naar de Parking, dus dat is gemakkelijk. De baan was gevarieerd, met enkele lange par vijven en een paar leuke uitdagingen. Op veel holes heb je zicht op de zee. De baan is ontworpen door J.M. Olazabal en is een PGA baan. Wij ontmoetten leuke mensen op deze baan, dus kozen ervoor om deze twee keer te spelen in plaats van 2 keer Son Servera.

Son servera is ook een leuke baan, hoewel het onderhoud hier iets minder was. Ook hier weer mooie vergezichten op de baai van cala Millor. Het is al een oude baan (1967)met dito clubhuis en wij vonden deze baan iets minder spannend als Pula. De eerste negen zijn uitdagender als de tweede negen. Pas op hole 18 wel goed op voor de ballen van de drivingrange. Die vliegen hier aan alle kanten om je oren! Het was dus een goede keuze om Pula twee keer te spelen.

De laaste dag speelden wij Capdepera. Dit is veruit de leukste baan, met een heel gezellig en idyllisch clubhuis. Helaas is de baan zelf in erbarmelijke staat! De eerste negen zijn wat vlak en gelegen in een prachtige vallei, waar nog wat Romeinse overblijfselen te zien zijn. De tweede negen zijn wat heuvelachtiger en geonduleerder. Helaas konden wij ons rondje niet afmaken wegens aanhoudende stortbuien en op hole 11 zijn wij naar het clubhuis gevlucht. Daar brandden de heaters op het terras om de natte golfers op te warmen. Het verblijf op het terras was zeer aangenaam. Goede bediening en heerlijk eten! Deze baan moeten wij beslist nog een keer over doen en wij hopen dat deze dan in betere staat zal zijn, want wij vonden het er (afgezien van de hoeveelheid bejaarde Duitsers) erg gezellig en dat vinden wij ook wat waard.

De golfbanen zijn wel allemaal érg druk. Volgens onze kennissen die een huis hadden op Mallorca is het de laatste jaren op Mallorca véél drukker geworden om dat er minder mensen naar Turkije afreizen. Wij werden elke dag met een ander stel ingedeeld en moesten vaak wachten. Dat hadden wij in november niet verwacht. Op bijna alle banen, deden wij bijna vijf uur over een rondje.

Al met al is het golfen op Mallorca voor ons voor herhaling vatbaar en het verblijf in het Hyatt is ons uitstekend bevallen. Er bevinden zich diverse uitstekende restaurants in de omgeving, die je rechtstreeks vanaf de hotel i pad kunt reserveren. In de kamer ligt namelijk een I pad, waarop je bijvoorbeeld roomservice kunt bestellen, restaurants of de spa kunt reserveren en tours en trips kunt boeken. Erg handig! Van de Spa hebben wij geen gebruik gemaakt, maar deze moet uitstekend zijn hoorden wij in de wandelgangen. Houd er wel rekening mee dat op het terrein zelf niet zo heel veel te doen is. Het hotel ligt vrij afgelegen en niet dicht bij een dorpskern.

De Coves d’Arta zijn zeker een bezoek waard. Deze druipsteengrotten zijn al miljoenen jaren oud en heel bijzonder om te zien. Ook het historische dorp Artá is zeker de moeite waard om te bezoeken. Als je iets verder wilt rijden, bezoek dan Colonia de st. Pere om daar in een visrestaurantje de zon onder te zien gaan in de baai van Alcudia. Dat vergeet je nooit meer! Palma is een uurtje rijden, waar je uiteraard de prachtige cathedraal en het historische centrum kunt bezoeken en lekker kunt winkelen. Daar vonden wij een heerlijk restaurant aan de haven waar de verse vis nét in de vitrine werd gelegd en er wél kreeften in het aquarium zaten. Een fles Albarinho maakte onze lunch compleet.

Wij gaan snel weer terug!

Golfen 4 Free A Girl - 03/09/2018 - Goyer Golf & Country Club

Golfen 4 Free A Girl - 03/09/2018 - Goyer Golf & Country Club

Op maandag 3 september a.s. organiseert de stichting Golf4Charity haar vijfde fundraising toernooi. Deze keer hebben zij gekozen voor de stichting Free A Girl op de prachtige Goyer Golf & Country Club in Eemnes.

 Het belooft weer een geweldige dag te worden waarbij het u aan niets zal ontbreken. Zo is er weer heerlijke catering in de baan, verzorgd door o.a. diverse cateraars en restaurants uit het Gooi, gevolgd door een aangeklede borrel met lekkere hapjes van de Goyer, muziek, een loterij met fantastische prijzen en een veiling van een aantal heel bijzondere items tijdens een uitstekend verzorgd 3 gangen diner.

De hoofdprijs is ook dit jaar weer ter beschikking gesteld door Fairway Golftravel en betreft een luxe golfreis voor 2 personen naar het vijfsterren FairPlay Golfhotel in Benalup in Zuid-Spanje, inclusief greenfee's en vliegtickets. In de baan zult u weer diverse 'uitdagingen' aantreffen, waaronder een 'Beat the Pro' waarbij u het op kunt nemen tegen een bekende pro en een hole in one Challenge waarbij een fantastische Volvo kan worden gewonnen! Deze wordt beschikbaar gesteld door Volvo Buitenweg. Deze keer is er ook sprake van een ' bed in one challenge'. Slaat u de bal op het kussen? dan wint u een luxe twee persoonsbed van Truste Slaapcomfort in Amersfoort. Op de longest drive challenge zijn weer prachtige prijzen te winnen.

Arjan Erkel zal als ambassadeur en mede-oprichter van Free a girl aanwezig zijn om de dag te openen en zanger Thomas Berge zal na de veiling een spetterend optreden verzorgen!
Na afloop van het optreden zal Thomas samen met oprichters Arjan Erkel en Evelien Hölsken de cheque in ontvangst nemen.

Free a girl bevrijdt minderjarige kinderen uit de prostitutie en begeleidt ze naar een betere toekomst door middel van o a. 'the school for Justice', waar de meisjes worden opgeleid tot officier van justitie of advocaat, zodat zij in de toekomst de daders van gedwongen prostitutie in eigen land kunnen aanpakken en zelf het verschil kunnen maken.

Speel mee en nodig uw relaties uit voor een van A tot Z verzorgde golfdag op één van de mooiste banen van Nederland. De opbrengst komt geheel ten goede aan Free a Girl ten behoeve van the School for justice. Klik hier voor info over dit fantastische project.
https://www.youtube.com/watch?v=KfcMMAFzLh0

Golfen voor Warchild 2018 - 28/05/2018

Golfen voor Warchild 2018 - 28/05/2018

3e editie Golfen 4 War Child
maandag 28 mei 2018 - Goyer Golf & Country Club

Miljoenen kinderen groeien op in oorlog. Oorlog die een verwoestende invloed heeft op hun ontwikkeling. Geweld, misbruik, verwaarlozing en verlies maken hen somber, angstig en agressief. Ze kunnen niet normaal kind zijn. Kinderen horen niet thuis in oorlog. Nooit! Kinderen hebben het recht om op te groeien in vrede, zich op een gezonde manier te ontwikkelen en in een veilige omgeving te worden wie ze willen zijn. Kinderen die opgroeien tot evenwichtige volwassenen, zijn later beter in staat conflicten te voorkomen of op te lossen. Die generatie vormt de hoeksteen van een toekomst in vrede. Het is hartverscheurend dat kinderen met oorlogsgeweld worden geconfronteerd en daar willen wij iets aan doen. De oorlog stoppen lukt ons niet, maar wij gaan er alles aan doen om War Child te ondersteunen zodat zij nog meer kinderen kan gaan helpen in oorlogsgebieden en in Nederland.

Op maandag 28 mei a.s. organiseert de stichting Golf4Charity voor de derde keer een groots fundraising toernooi t.b.v. War Child Nederland. Dit jaar hebben wij gekozen voor de prachtige Goyer Golf & Country Club in Eemnes.

Het belooft weer een geweldige dag te worden waarbij het u aan niets zal ontbreken. Zo is er weer heerlijke catering in de baan, verzorgd door enkele goede restaurants en cateraars waaronder het Oesterwijf en restaurant Faulk, een aangeklede borrel met lekkere hapjes van de Goyer, live muziek, een loterij met fantastische prijzen en een veiling van een aantal heel bijzondere items tijdens de goed verzorgde barbecue.

De hoofdprijs is ook dit jaar weer ter beschikking gesteld door Fairway Golftravel en betreft een luxe golfreis voor 2 personen naar Precise Hotel El Rompido in Spanje, inclusief 5 greenfees en vliegtickets!
In de baan zult u weer diverse 'uitdagingen' aantreffen, waaronder een 'Beat the Pro' en een hole in one Challenge waarbij weer een mooie auto kan worden gewonnen!

Acteur Victor Reinier zal als ambassadeur namens War Child aanwezig zijn om de dag te openen en aan het einde van de dag de cheque in ontvangst te nemen.

GOLF MET ONS MEE VOOR WAR CHILD EN SCHRIJF U NU IN ! www.golfenvoorwarchild.nl

inschrijven kan via de volgende link:
http://golfenvoorwarchild.nl/inschrijven/war-child/

Kortom een van A tot Z verzorgde golfdag voor u en uw relaties op één van de mooiste banen van Nederland en de opbrengst komt geheel ten goede aan War Child Nederland. Klik op de onderstaande knop om te zien waarom uw bijdrage zo hard nodig is

 

Fairway Golftravel inloopcompetitie Heemskerkse GC

Fairway Golftravel inloopcompetitie Heemskerkse GC

9 april start van de Fairway Golftravel Open Par-3 inloop competitie! Speel mee en win een reisarrangement naar Duitsland. 

De afgelopen drie jaar hebben wij kunnen genieten van de par-3 baan gedurende de zomer met onder andere de inloopavond op de maandag.

Op 9 april a.s gaan we weer van start met 18 wedstrijden en de finale wedstrijd wordt gespeeld op 10 september. Fairway Golftravel is de hoofdsponsor van deze competitie waarbij een prachtige golfreis is te winnen voor twee personen! De wedstrijd gaat eigenlijk altijd door met uitzondering van de feestdagen

Voor wie

Het is een avond geschikt voor golfers met of zonder ervaring, lid of geen lid van de Heemskerkse Golfclub, man of vrouw het maakt niet uit. Op deze maandagavonden staat de uitdagende Par-3 baan voor iedereen open.

 Er is een handicap verrekening dus u maakt altijd kans op een leuke prijs en een handicap is geen vereiste

Aanmelden

Deelnemers kunnen zich vanaf half vijf aanmelden aan de wedstrijdtafel.  De inloop wordt gespeeld flights van 3 of 4 spelers om 9 holes op de Par-3 baan te gaan spelen. Het aanmelden kan tot half 8.

Golfvriendschappen worden op deze avonden gesloten waardoor spelers ook op ander dagen met elkaar gaan spelen. Meestal op de baan van de Heemskerkse GC maar zeker ook elders. Door het vaker spelen wordt men beter dat begrijpt menige deelnemer van de inloop avonden.

In voorgaande jaren is er een competitie opgezet waarbij de resultaten van elke inloopavond vastgelegd en bijgehouden werd. Op het einde van het seizoen werd de uiteindelijke winnaar over ten minste 10 gespeelde wedstrijden gehuldigd  met een mooi cadeau.

Fairway Golftravel

Dit jaar gaat het weer zoals voorgaande jaren. Ook dit jaar wordt er elke maandag avond een inloop wedstrijd georganiseerd en ook dit jaar worden de resultaten vastgelegd om de uiteindelijke seizoen winnaar op het einde te kunnen huldigen.

Alleen wordt het dit jaar iets anders. Wij hebben Fairway Golftravel bereid gevonden om deze avonden te ondersteunen met een mooie eindprijs. De winnaar van dit seizoen met het beste totaalresultaat over 10 wedstrijden wordt beloond met een reisarrangement voor twee personen naar:

Hotel Idingshof **** Duitse Grensstreek
2 nachten logies en ontbijt
2 x diner
2 x weekgreenfee
voor 2 personen
niet geldig met feestdagen,verzilveren bij Fairway Golftravel - indien kamers beschikbaar

Klik hier voor het meer informatie over het arrangement van Fairway Golftravel

   

Wij nodigen alle golfspelers uit om mee te doen met de maandagavond inloop. Naast de prachtige eindprijs wordt de top drie van elke avond beloond met mooie prijsjes.

 

Fairway Golftravel Open Zomer inloop competitie op de Weidelus (PAR-3 baan)!

* Weinig tijd voor de 18 holes grote baan?
* Beginnende golfer wel of geen GVB?
* Spelen met kinderen of kleinkinderen?
* Spelen met vrienden, kennissen of beginnende golfers die niet lid zijn?

Misschien wilt u na afloop met uw nog een klein hapje eten in het clubhuis en genieten van ons prachtige uitzicht op het terras? Het kan allemaal.

Voordelig
Lidmaatschap is niet vereist. Niet leden betalen € 15,- greenfee, maken gebruik van een 10 rittenkaart of -het kan nog veel goedkoper- met een Par 3 lidmaatschap of een Par 3 zomerabonnement, men kan dan al onbeperkt spelen vanaf € 34,- per maand.

Golfdiva reis

Golfdiva reis

 

Nieuwe brochure is uit

Nieuwe brochure is uit

De nieuwe brochure van Fairway Golftravel is uit !

Bestel nu gratis de nieuwe jaarbrochure op www.fairwaygolftravel.nl en profiteer van scherpe tarieven, vroegboek kortingen en aantrekkelijke aanbiedingen. In de brochure vindt u naast bestemmingen waar het tijdens onze wintermaanden heerlijk golfweer is, tevens vele fraaie golfaccommodaties geschikt voor een korte golftrip dichter bij huis.

De nieuwe brochure van Fairway Golftravel bevat scherpe tarieven en aantrekkelijke aanbiedingen voor een breed scala aan golfvakanties in de periode januari t/m oktober 2018. Zo vindt u in deze brochure onder meer reizen naar Spanje (inclusief de Canarische Eilanden), Portugal (inclusief Madeira), Marokko, Florida, Mauritius, Thailand, Curaçao en Zuid Afrika - allemaal bestemmingen waar het ’s winters heerlijk golfen is. Maar er is ook een ruime keuze aan golfbestemmingen in Nederland en de omliggende landen zoals België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. Verder reizen naar een aantal aantrekkelijke accommodaties in landen waar de golfsport al heel lang wordt beoefend zoals Wales, Schotland en Ierland. Tenslotte een aantal bestemmingen waar je niet in eerste instantie aan zou denken voor een golfvakantie zoals Italië, Oostenrijk, Tsjechië, Kroatië en Cyprus.
U kunt de arrangementen reserveren inclusief of exclusief vluchten en er kan op een zeer flexibele wijze een golfvakantie op maat voor u worden samengesteld.

Veel accommodaties worden aangeboden met diverse extra’s en speciale aanbiedingen.
Het beste golfresort van de Canarische Eilanden, The Ritz Carlton Abama, bijvoorbeeld heeft voor de periode eind april tot half oktober een geweldige aanbieding waarbij naast een gratis upgrade naar een kamer met “Ocean View”, tevens 7 dagen ongelimiteerd golf op de prachtige 18-holes baan van het resort is inbegrepen.
Het gerenommeerde Pine Cliffs Resort in de Algarve biedt in de winter een verblijf van 7 nachten aan inclusief dagelijks diner met drankjes en 5 greenfees op de spectaculaire 9-holes baan bij het hotel.
Het fraai aan zee en de jachthaven gelegen Tivoli Marina Vilamoura wordt bij een week verblijf aangeboden met kortingen tot € 144 p.p. voor de periode tot 29/03/18. U speelt vanuit deze accommodatie op drie van de vlakbij gelegen, afwisselende banen van Vilamoura.
Op Madeira, het bloemeneiland in de Atlantische Oceaan, kunt u bij verblijf in het chique Casa Velho do Palheiro van mei tot half oktober ongelimiteerd golfen op de spectaculaire Palheiro baan en krijgt u bovendien een gratis een upgrade kamer aangeboden.
In het prachtige Toscane kunt u voor slechts € 569p.p. een verblijf reserveren van 7 overnachtingen waarbij dagelijks het ontbijt, een diner en een greenfee op de fraaie 18-holes baan van het hotel is inbegrepen.
Het populaire Hotel du Golf Barrière in Deauville in Normandië en het statige Hermitage La Baule in Bretange hebben ook dit jaar weer aanbiedingen waarbij naast extra greenfees met keuze uit vele banen tevens alle diners zijn inbegrepen indien u kiest voor een upgrade kamer in het arrangement.
Wat dichter bij huis zijn er ook diverse leuke aanbiedingen te vinden, bijvoorbeeld bij de kleinschalige Drentsche Golf Lodge bij Assen, waar u vanaf 01/04/18 bij aankomst op de maandag, dinsdag en woensdag kunt profiteren van een gereduceerde reissom voor een arrangement inclusief 2 overnachtingen met ontbijt, 2 x een lunchpakket, 2 x diner en 2 greenfees op de mooie 18-holes baan bij het hotel.

Vele accommodatie bieden ook aantrekkelijke vroeg boekkortingen bij tijdig reserveren, kijk op www.fairwaygolftravel.nl voor alle aanbiedingen.
Nieuw dit jaar zijn onder andere La Butte aux Bois in de mooie Kempen in België – prachtig gelegen en voorzien van een restaurant met Michelin ster, The Europe Hotel in Zuidwest Ierland met een onvergetelijk mooi uitzicht. Verder maar liefst 5 nieuwe accommodaties in Italië, waaronder het elegante La Bagnaia Golf Resort net onder Sienna.
In de Algarve heeft het Onyria Palmares eindelijk haar deuren geopend, een fantastisch 5-sterren boutique hotel naast de al even fantastische Palmares golfbaan. (Semi) All Inclusive is nu ook mogelijk op Madeira: Pestana Premium Royal Madeira met prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan en op Gran Canaria: het Dunas Don Gregory, een Adult Only hotel direct aan het strand.

Voor meer informatie over alle nieuwe accommodaties en de vele andere aanbiedingen kunt u de gratis brochure aanvragen en voor een compleet overzicht van alle bestemmingen en aanbiedingen kunt u terecht op de website: www.fairwaygolftravel.nl.

Fairway Golftravel is al meer dan 18 jaar een betrouwbaar adres voor uw golfvakantie en is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds zodat u met maximale zekerheid op reis kunt gaan.

Fairway is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag (0251-674 430) tussen 09.00 tot 17.00 uur en per e-mail via info@fairwaygolftravel.nl. U bent ook van harte welkom in het kantoor in Castricum voor een persoonlijk reisadvies door het ervaren team.

 

WIN EEN REIS

WIN EEN REIS

nog tot het einde van de maand te reserveren....
GRATIS UPGRADE SPECIAL FAIRWAY GOLFTRAVEL & PRECISE RESORT EL ROMPIDO
+ MAAK KANS OP EEN WEEK VERBLIJF NAAR DIT TOP RESORT !

- gratis upgrade voor alle verblijven in januari + februari + juni 2018 indien beschikbaar bij boeking
- geldig voor nieuwe reserveringen gemaakt vanaf 04/12/2017 en voor 31/12/2017

ARRANGEMENT:
- 7 dagen huurauto cat. B per 2 personen
- 7 nachten verblijf in een 2-persoonskamer op basis van Semi All Inclusive verzorging
- GRATIS UPGRADE SUPERIOR KAMER indien beschikbaar bij boeking
- 5 greenfees p.p. met keuze uit El Rompido North & South

> 01/01 - 31/01/2018 - reissom € 649 per persoon
> 01/02 - 28/02/2018 - reissom € 835 per persoon
> 01/06 - 30/06/2018 - reissom € 759 per persoon

- zie: HOTEL EL ROMPIDO - aanbiedingen voor meer informatie EN prijzen voor overige perioden

WAT MOET U DOEN OM KANS TE MAKEN OP DEZE PRIJS ?

Onder alle nieuwe boekingen gemaakt vanaf 04/12/17 voor hotel El ROmpido verloten wij een reis.
Like: https://www.facebook.com/fairwaygolftravel.nl/
Deel deze pagina met zo veel mogelijk vrienden op Facebook en u maakt kans op een shortbreak voor 2 personen van 7 nachten inclusief ontbijt en diner (halfpension) & 5 greenfees p.p. El Rompido
Aangezien we een volger willen loten die ook echt wil winnen is het belangrijk dit bericht op Facebook een like of reactie te geven.
Wie zou u meenemen ?
Actievoorwaarden:
Geldig voor de actie like Fairway Golftravel op Facebook (ingangsdatum 04/12/2017)
Organisator: Fairway Golftravel – van Haerlemlaan 35 – 1901 JM Castricum

OMSCHRIJVING PRIJS
- 7 nachten verblijf in een 2-persoonskamer in het Precise Resort El Rompido ***** inclusief ontbijt en diner
- 5 greenfees p.p. El Rompido Golf
- prijs is geldig voor 2 personen

- geldig met verblijf in de periode 01/01/2018 - 31/12/2018
- geldig indien kamers beschikbaar; niet mogelijk tijdens feestdagen (Kerst / Pasen)
- de prijs is niet overdraagbaar of in te wisselen voor een andere accommodatie of contanten

OPTIONEEL VIA FAIRWAY GOLFTRAVEL TE RESERVEREN (niet inbegrepen in de prijs)
- transfers
- extra overnachtingen
- huurauto
- extra greenfees
- vluchten

PRIJS IS EXCLUSIEF
- reis- of annuleringsverzekering
- uitgaven van persoonlijke aard
- overige maaltijden
- vluchten
- huurauto

DEELNEMER
- persoon die op de button vind ik leuk/ like klikt op facebook en de Fairway Golftravel facebook pagina deelt met zo veel mogelijk vrienden
- Aangezien we een volger willen loten die ook echt wil winnen is het belangrijk dit bericht op Facebook een like of reactie te geven
- Duur van de actie: vanaf 31/12/2017
- Deze actie wordt op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door- of is geassocieerd met Facebook

 

Trainen in Spanje

Trainen in Spanje

TRAINEN IN HET ZONNIGE SPANJE ?
Dat kan !
Schrijf u nu in voor deze shortbreak in Spanje naar het 4-sterren Golf hotel Alhaurin.

Gedurende uw trip krijgt u les en begeleiding van een Nederlandse golfprofessional !

Shortbreak Alhaurin Golf Resort ****
• Transavia retourvlucht Eindhoven- Malaga (t.w.v. € 153 p.p.)
• vervoer 1 x koffer (tot 15 kg) en 1 x golftas (tot 15 kg)
• 4 dagen (gedeelde) huurauto
• 4 nachten verblijf in Hotel Alhaurin inclusief ontbijt
• 4 greenfees per persoon: 1 x Alhaurin / 1 x La Cala / 2 x Lauro Golf
• golflessen + begeleiding in de baan van uw golfprofessional

Reissom bij verblijf in een 2-persoonskamer: € 999,- p.p.
 (vluchttarief bedraagt op dit moment € 153 p.p.)

> Toeslagen (optioneel) 1-persoonskamer: € 155 p.p. voor het gehele verblijf


Opmerkingen
VLUCHTEN
23/03/18 HV6653 Eindhoven - Malaga 16:20 - 19:10 uur
27/03/18 HV6654 Malaga - Eindhoven 19:00 - 22:00 uur 

- de reissom is gebaseerd op een vluchttarief van € 153 p.p.
- vluchttarieven zijn pas definitief op moment van boeken
- reissom is exclusief reserveringskosten: € 15 per factuur + boekingskosten Transavia: € 20 per boeking

Deze reis reserveren?  neem contact op met Fairway Golftravel / Christa Thomasse (christa@fairwaygolftravel.nl)

Golfen voor Make A Wish

Golfen voor Make A Wish

datum: 09/10/2017
locatie: De Goyer GOlf & Country Club 

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect. Maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen. Sinds de oprichting in 1989 beleefden al meer dan 5.000 ernstig zieke kinderen een fantastische wens.

Make-A-Wish Foundation International is begonnen in de Verenigde Staten. Een zevenjarige jongen in Arizona met leukemie wilde graag politieman worden. Veel kinderen hebben ruim de tijd om hun dromen te verwezenlijken. Christopher had dat niet. Zijn moeder, vrienden en een aantal politieagenten lieten zijn wens toch uitkomen. Zij lieten een politie-uniform op maat maken en organiseerden een dag waarbij hij zich een échte politieman kon voelen. De impact die de vervulling van de wens op Christopher en zijn gezin had, inspireerde hen tot het oprichten van de Make-A-Wish Foundation.

Golf4charity wil Make a Wish graag ondersteunen met het vervullen van wensen. Golf daarom met ons mee voor Make a Wish op 9 oktober op de Goyer Golf & Country Club. Aan het toernooi is een loterij gekoppeld waarbij u o.a. een fantastische golfreis kunt winnen naar 5 sterren designhotel the Oitavos inclusief 2 x Transavia vliegticket naar Lissabon, gelegen aan de nr. 3 golfbaan van Portugal. Tijdens het diner veilen wij bijzondere items, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan Make a Wish. De hoofdprijs is ter beschikking gesteld door Fairway Golftravel.

Individuele deelname € 450,00 p.p. incl. ontvangst, luxe baancatering, borrel, diner en feestavond.

Flight van drie aangevuld met een bekende Nederlander: € 2250,00. U bent dan tevens flight-sponsor met naamsvermelding op onze website. (indien gewenst)

 

PROGRAMMA:

MAANDAG 9 OKTOBER 2017
Vanaf 10.00 ontvangst met koffie en iets lekkers

11.00 welkomstwoord Make a Wish

11.15 loting bekende Nederlanders

11.30 groepsfoto

12.00 start shotgun met luxe baancatering

17.00 borrel met amuses en bitterballen en live muziek

18.00 gelegenheid tot opfrissen en omkleden

18.30 prijsuitreiking en loterij

19.30 aanvang viergangen diner en veiling

22.00 DJ

Golfen voor War Child

Golfen voor War Child

GOLFEN VOOR HET GOEDE DOEL

Golfen voor War Child | De oorlog uit een kind halen

Miljoenen kinderen groeien op in oorlog. Oorlog die een verwoestende invloed heeft op hun ontwikkeling. Geweld, misbruik, verwaarlozing en verlies maken hen somber, angstig en agressief. Ze kunnen niet normaal kind zijn. Kinderen horen niet thuis in oorlog. Nooit! Kinderen hebben het recht om op te groeien in vrede, zich op een gezonde manier te ontwikkelen en in een veilige omgeving te worden wie ze willen zijn. Kinderen die opgroeien tot evenwichtige volwassenen, zijn later beter in staat conflicten te voorkomen of op te lossen. Die generatie vormt de hoeksteen van een toekomst in vrede. Het is hartverscheurend dat kinderen met oorlogsgeweld worden geconfronteerd en daar willen wij iets aan doen. De oorlog stoppen lukt ons niet, maar wij gaan er alles aan doen om War Child te ondersteunen zodat zij nog meer kinderen kan gaan helpen in oorlogsgebieden en in Nederland.

Golf daarom met ons mee op de tweede editie van Golfen voor War Child op 19 mei 2017 op Golfbaan Naarderbos en help ons om War Child te ondersteunen.

Een geweldige golfdag die u niet mag missen! Zo verlenen vele bekende Nederlanders belangeloos hun medewerking, is er catering in de baan, een gezellige borrel, een goede barbeque en na afloop van het toernooi vindt er een loterij plaats waarbij geweldige prijzen te winnen zijn.

De hoofdprijs, die ter beschikking is gesteld door Fairway Golftravel is een 8-daagse golfreis voor 2 personen naar het vijfsterren golfresort the Ritz Carlton Abama, Tenerife !  
Inclusief:
- Transavia retourtickets Amsterdam - Tenerife inclusief vervoer golftas (excl. ruimbagage)
- 7 nachten verblijf in het prestigieuze Abama Golfresort (Tenerife) in een 2-persoonskamer
- 3 greenfees p.p. Abama inclusief gedeelde buggy
> periode op aanvraag en niet mogelijk tijdens feestdagen

GOLF MET ONS MEE VOOR WAR CHILD EN SCHRIJF U NU IN ! www.golfenvoorwarchild.nl

inschrijven kan via de volgende link:
http://golfenvoorwarchild.nl/inschrijven/war-child/


PROGRAMMA:
Aan het toernooi is een loterij gekoppeld waarbij fantastische prijzen te winnen zijn w.o. een volledig verzorgde golfreis voor 2 personen naar the Ritz Carlton Abama op Tenerife, inclusief vliegtickets en greenfees, ( beschikbaar besteld door Fairwaygolftravel) maar ook drivers, 2 volledige Golfsets, golfbags en vele andere mooie prijzen.

Het toernooi is toegankelijk voor iedereen met een actieve handicap.

Op onze ‘hole in one’ challenge kunt u daadwerkelijk een BMW winnen! De BMW wordt ter beschikking gesteld door Ad Smelt BMW in Naarden. Diverse bekende Nederlanders verlenen hun medewerking aan ons toernooi en zo heeft u de mogelijkheid om een flight te boeken met bijvoorbeeld Frits Sissing, Wilbert Gieske of Toine van Peperstraten.

De opbrengsten van het toernooi en de loterij worden gedoneerd aan War Child Holland.
VRIJDAG 19 MEI 2017
De dag ziet er als volgt uit:

10.30: ontvangst met koffie/thee/lekkernij

11.30: welkomstwoord door ambassadeur van War Child

11.40: groepsfoto

12.00: start shotgun ( Best Ball, stfd in teams van twee)

17.00: borrel met hapjes en live muziek

18.00: prijsuitreiking

19:00: barbecue

20.00: loterij/veiling door Mariska van Kolck

21.00 DJ tot…….

*Uw inschrijving is inclusief BBQ

 

 

Verslag Golfbaan de Lage Mors & Aparthotel Delden

Verslag Golfbaan de Lage Mors & Aparthotel Delden

Golfbaan: De Lage Mors
Hotel: ApartHotel Delden
Review: Stef Buizer – Fairway Golftravel Group
Datum: 26-06-16

De golfbaan
Achter het veelzijdige ApartHotel Delden, in een natuurrijke en waterrijke omgeving, ligt de 9-holes golfbaan De Lage Mors. Geen verkeer te bekennen, heerlijk rustig. Mooie greens en heerlijk groene fairways op deze relatief korte baan (4.738 m. voor de heren). Het clubgebeuren speelt zich af tussen de hotelgasten van het naastgelegen hotel. Voor een beginner een prima baan en voor de gevorderde een prachtige oefenbaan.

Ligging: ***
Glooiend: *
Kwaliteit: ****
Uitdaging: ***

Persoonlijk dacht ik bij hole 1 aan een beetje Mickey Mouse baan, maar laat u zich niet door de eerste twee holes op het verkeerde been zetten. Vanaf hole 3 wordt het een leuke, interessante en voor beginners best uitdagende baan. De 9 holes golfbaan (par 70) is zeer waterrijk, zeker niet gemakkelijk voor de hogere handicappers, dus wees wijs en gebruik vaker een ijzer. Snelle en geonduleerde greens waarvan een aantal hoger liggen dan de fairways. Een volwaardige 9-holes baan dus en zeker geen "baantje", want die kwalificatie doet de baan te kort !

Wat mij betreft een prima 9-holes baan om bijvoorbeeld te spelen op de aankomst dag of voor vertrek op de laatste dag. In de volgende dagen kan dan op een of meer banen in de omtrek - Rijk van Sybrook, De Twentsche of Ahaus in Duitsland – gespeeld worden. Dus golfbaan, hotel, faciliteiten, gemoedelijkheid, rustige omgeving en ‘last but not least’ de geweldige Twentse gastvrijheid maken van deze locatie een prima shortbreak bestemming. Geen clubhuis? Is ook niet nodig met zo'n gezellige lounge, bar en prima restaurant in het hotel!

Het hotel
Meestal staat ApartHotel voor Appartementen Hotel, maar in Delden gaat dat toch even anders. ApartHotel staat hier in mijn beleving voor een apart hotel. Niet in negatieve zin, maar ApartHotel Delden is gewoon het meest veelzijdige hotel van Twente met een groot scala aan faciliteiten en activiteiten. Mooi familie hotel waar gastvrijheid nog gewoon is!

Aan de buitenkant de ruime, schone en rustige kamers en in de ‘binnenring’ tennisbanen en vele faciliteiten met daarnaast een hele gezellige lounge en prima restaurant. Naar mijn mening is dit hotel een unieke combinatie van gezellig eten en drinken, veel activiteiten, plezier maken, golfen, bowlen en relaxen in de sauna of hamam. Dit vindt u nergens anders, geen ander hotel is te vergelijken. De familie Weegink en hun bevlogen equipe staan garant voor een fantastisch en gastvrij verblijf.

Ook een keer spelen op De Lage Mors en slapen in ApartHotel Delden?

Dat kan via Golftravel of Fairway Golftravel met bijvoorbeeld een verblijf in ApartHotel Delden.

http://www.fairwaygolftravel.nl/accommodatie-aparthotel-delden 

www.golftravel.nl
www.fairwaygolftravel.nl

 

Verslag Golfbaan het Rijk van Sybrook

Verslag Golfbaan het Rijk van Sybrook

Golfbaan: Rijk van Sybrook
Hotel: Landgoed De Wilmersberg
Review: Stef Buizer – Fairway Golftravel Group
Datum: 26-06-16

Golfbaan Het Rijk van Sybrook is een prachtige golfbaan met 3 negen holes lussen, gelegen op een oud landgoed. Bosrijke holes worden afgewisseld met holes een meer open karakter, wat spelen op deze baan verassend afwisselend maakt. Verschillende holes bieden uitzicht op het fraaie Twentse landschap. De baan is niet uitzonderlijk moeilijk dus zowel lage als hoge handicappers kunnen hier prima terecht. Vanuit het sfeervolle clubhuis heeft u een prachtig uitzicht en kunt u genieten van de Twentse gastvrijheid.

Ligging: ****
Glooiend: *
Kwaliteit: ****
Uitdaging: ***

Je zou toch zeggen dat de maand juni garant staat voor lekker weer, maar op onze speeldag goot het van de regen. Vele golfers wilden omboeken naar een later tijdstip of arrangementen annuleren. Mooi om te zien dat de medewerker dit zonder slag of stoot regelde. Iedereen werd zeer netjes en professioneel geholpen ondanks de drukte. Dus een prettige en ‘zonnige’ ontvangst ondanks het mindere weer. Complimenten daarvoor zijn zeer zeker op zijn plaats.

Omdat we er toch waren gingen wij ondanks de pittige regen toch de baan in. Enthousiaste ontvangst en uitleg over de baan en de beste route om naar de 1e hole te gaan. Wij speelden de zuid- & oostbaan; een mooie combinatie van bos en open landschap. De hand van Alan Rijks zie je terug in het design. Meerdere doglegs passeren de revue en daarvoor heb je wel wat afstand nodig om goed te kunnen scoren. De baan was behoorlijk nat, maar ondanks de regen hielden de fairways en greens het redelijk goed. Het bosdeel is gevoelsmatig iets fraaier dan het 'open' gedeelte, maar dat kan voor iedereen weer anders zijn. De baan is leuk om te spelen en voor lagere handicappers biedt het genoeg mogelijkheden om goed te scoren. Ook de omgeving buiten de baan ziet er goed verzorgd uit en het onderhoud van de baan is prima.

Na de ronde viel het op hoe attent en vriendelijk de medewerkers van de horeca waren. Ga hier niet direct na je ronde weg, maar geniet van het prachtige terras en de gastvrije horeca. Kortom; ondanks de regen genoten van deze prachtige baan, het gevarieerde landschap en de prettige sfeer.

LANDGOED HOTEL DE WILMERSBERG
Beleef het beste van Twente bij Landgoed de Wilmersberg. Niet zomaar een slogan, want gastvrijheid, service en kwaliteit komen samen in dit hotel. Voor ons gevoel ver van de bewoonde wereld, maar op een steenworp afstand van Enschede en Hengelo, wordt u ontvangen in een frisse, eigentijdse setting en adembenemende omgeving. Sinds 2011 zwaaien Boudewijn en Githa van Vilsteren hier de scepter.

Overnachten op Landgoed de Wilmersberg is een belevenis op zich. Elk van de landgoed kamers biedt een fantastisch uitzicht over de natuurrijke omgeving en zijn sfeervol, modern landelijk, ingericht. De bedden heerlijk, de kamers donker en buiten is het stil. Afgezien van die ene uil in het bos misschien. Dit is dé plek om echt tot rust te komen. In de winter geniet u van een kop koffie, high tea of een hapje en een drankje bij het knisperend haardvuur in de gezellige lounge. Middenin de zomer is een plekje op het fantastische terras zeker de moeite waard. In het restaurant krijgt u de kans uw culinaire zintuigen te laten prikkelen door chef Ronald Bor. De kaart wisselt regelmatig met landelijke, regionale en verse gerechten geheel afgestemd op het seizoen. Probeer eens het Sneup & Snaaijerie diner dat geïnspireerd is op de Spaanse tapas, maar dan met lokale producten van DE Wilmersberg. Hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van het zwembad, de sauna, het Turks stoombad en de whirlpool.

Ook een keer spelen op het Rijk van Sybrook en overnachten op De Wilmersberg?
Dat kan via Golftravel of Fairway Golftravel

ZIE OOK: http://www.fairwaygolftravel.nl/accommodatie-landgoed-de-wilmersberg

Verslag Golfen voor Warchild

Verslag Golfen voor Warchild

GOLFEN VOOR HET GOEDE DOEL

Het Golfen voor War Child evenement op 27 mei op Golfbaan Naarderbos is een groot succes geworden.
Op deze prachtige zonnige dag is er een bedrag van € 15.000 euro bijeen gebracht voor War Child Holland. Een bedrag waar de organisatie even stil van werd en waar War Child Holland erg blij mee is.
Veronique Hoogendoorn van War Child Holland vertelde die dag tijdens het welkomstwoord dat War Child Holland geen donateurs heeft maar vrienden. Wij zijn er trots op dat wij ons, samen met 150 anderen personen, mogen rekenen tot de vrienden van War Child Nederland. Mede dankzij de deelname van 100 spelers en vele sponsoren hebben wij als vrienden € 15.000 euro bijeen gebracht voor War Child Holland.
Toen de initiatiefnemers, Margot van Arum en Eric van de Rijdt, vorig jaar september het idee kregen om een golfevenement voor War Child te gaan organiseren, kregen zij direct de medewerking van Rob van Someren, Sven van Veen, Frits Sissing, Toine van Peperstraten, Elsemieke Havenga en Wilbert Gieske. Geweldig dat zij het initiatief geheel belangeloos omarmden en tijdens de dag aanwezig waren. De dag werd afgerond met een gezellig barbecue, een spannende loterij en veiling. John Woof fungeerde als veilingmeester. Onder de hamer kwamen flights op TOP banen, waaronder de Kennemer, de Hilversumsche, de Goyer, de Noordwijkse GC e.v.a. en last but not least the Dutch waaraan een Masterclass van John Woof is gekoppeld.
Een dag als deze is natuurlijk niet mogelijk zonder sponsors, zoals bijvoorbeeld Fairway Golftravel die de geweldige hoofdprijs, een golfreis naar het prestigieuze Doña Filipa in Portugal, beschikbaar heeft gesteld.
Op hole 17 was de ‘hole in one’ challenge, waarbij u een prachtige BMW te winnen was. Helaas dit jaar er niet uit gegaan…


Een ding verklappen wij nu al Golfen voor War Child 2017 vindt plaats op 19 mei 2017.
Noteer deze datum alvast in uw agenda en zodra de inschrijving geopend is kunt u zich aanmelden via de site www.golfenvoorwarchild.nl

Reisverslag Texel

Reisverslag Texel

Golfbaan: De Texelse
Review: Stef Buizer – Fairway Golftravel Group

De Texelse is een heerlijke baan en bij ieder weertype een geweldige ervaring. Prachtig glooiende fairways, mooie vergezichten, uitdagende holes en... enorm gastvrij. Mooie inland links baan waar de wind een altijd aanwezige factor is. Prachtige baan in uitgestrekt duin gebied. Uitstekende fairways en greens. De signature van Alan Rijks zie je overal terug. Absoluut een top baan om te spelen!

Ligging: *****
Glooiend: ***
Kwaliteit: ****(*)
Uitdaging: ****

Zo half April besloten wij als vriendengroep een paar dagen naar Texel te gaan. Mooi eiland met veel bezienswaardigheden, activiteiten….en een golfbaan. Dus ja, wat doe je dan als golfliefhebber en golfreis specialist? De Texelse een keer spelen uiteraard!

De ontvangst door Pamela Heerschap was bijzonder gastvrij. Prima uitleg over de baan en start locatie. Dus op naar de driving range om even wat ballen in te slaan. Omdat we in de ochtend vroeg speelden was het niet druk, dus we konden zelfs eerder afslaan. Eigenlijk weet je al na twee holes dat je op een bijzondere baan loopt. Niet alleen vanwege de variatie, maar vooral door de omgeving en uitstekend onderhouden baan (complimenten aan greenkeepers team onder leiding van Hans Witte). Glooiende, goed onderhouden fairways, strakke greens, maar ook (duin) gras waar je de bal soms niet meer in terug vindt. Dat en nog veel meer zoals diepe (pot) bunkers, vergezichten, duinlandschap en zelfs de schapen vormen een geheel met de baan. De 1e negen holes zijn iets minder uitdagend dan de 2e negen maar wees er blij mee want dan kun je alvast "een beetje in komen". De echte uitdaging vind je dus op de 2e negen die echt Schots aandoen: veel afwisseling, veel glooiingen (ondulaties), uiteraard veel helmgras en super snelle greens. En wat een uitzichten over de baan! Je bent er echt even tussen uit! Lijkt wel vakantie! Als klap op de vuurpijl vind je bij iedere hole een gedicht op de borden, probeer de tijd te nemen om ze te lezen. Best de moeite waard!

Bij het bestreden van het clubhuis na een rondje op de Texelse valt direct de gastvrijheid weer op (waar een Texelse Skuumkoppe uiteraard niet mag ontbreken). Sommigen zullen het clubhuis een keet noemen, maar bij ons voeren vooral het woorden gezellig en gemoedelijk de boventoon. Er zijn nog plannen genoeg zoals het verplaatsen van het clubhuis (door aanleg 2e negen is de ligging nu minder praktisch) en ook de positie van de driving range gaat wellicht veranderen. Kortom; genoten van deze prachtige baan, de kwaliteit, de variëteit en de mensen.

Ook een keer spelen op de Texelse?

Dat kan  bij ondermeer Grand Hotel Opduin voor €235,00 p.p. voor 2 nachten logies met ontbijt en 2 greenfees.
http://www.fairwaygolftravel.nl/accommodatie-grand-hotel-opduin

Grand Hotel Opduin is een 4-sterrenhotel en op minder dan 200 meter van de Koog (Texel) Het strand bereikt u op 5 minuten lopen. Het biedt een restaurant, waar Texelse Franse gerechten worden geserveerd met verse lokale producten, en uitgebreide wellness faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad. Er wordt dagelijks een typisch Texels ontbijtbuffet geserveerd dat bestaat uit boerenbrood, regionale kazen, zuivelproducten en zelfgemaakte jam. Grand Hotel Opduin maakt deel uit van de Slow Food Chefs Alliantie, wat betekent dat er voor de maaltijden alleen ingrediënten gebruikt worden die puur en eerlijk zijn en geen toegevoegde stoffen bevatten. Het hotel ligt in de duinen van een nationaal park.

Fairway Golftravel - Stetweg 43D - 1901 JD Castricum - tel 0251-674430 - [verborgen e-mailadres]
keurmerken