NIEUWS

Golfen 4 Free A Girl - 03/09/2018 - Goyer Golf & Country Club

Golfen 4 Free A Girl - 03/09/2018 - Goyer Golf & Country Club

Op maandag 3 september a.s. organiseert de stichting Golf4Charity haar vijfde fundraising toernooi. Deze keer hebben zij gekozen voor de stichting Free A Girl op de prachtige Goyer Golf & Country Club in Eemnes.

 Het belooft weer een geweldige dag te worden waarbij het u aan niets zal ontbreken. Zo is er weer heerlijke catering in de baan, verzorgd door o.a. diverse cateraars en restaurants uit het Gooi, gevolgd door een aangeklede borrel met lekkere hapjes van de Goyer, muziek, een loterij met fantastische prijzen en een veiling van een aantal heel bijzondere items tijdens een uitstekend verzorgd 3 gangen diner.

De hoofdprijs is ook dit jaar weer ter beschikking gesteld door Fairway Golftravel en betreft een luxe golfreis voor 2 personen naar het vijfsterren FairPlay Golfhotel in Benalup in Zuid-Spanje, inclusief greenfee's en vliegtickets. In de baan zult u weer diverse 'uitdagingen' aantreffen, waaronder een 'Beat the Pro' waarbij u het op kunt nemen tegen een bekende pro en een hole in one Challenge waarbij een fantastische Volvo kan worden gewonnen! Deze wordt beschikbaar gesteld door Volvo Buitenweg. Deze keer is er ook sprake van een ' bed in one challenge'. Slaat u de bal op het kussen? dan wint u een luxe twee persoonsbed van Truste Slaapcomfort in Amersfoort. Op de longest drive challenge zijn weer prachtige prijzen te winnen.

Arjan Erkel zal als ambassadeur en mede-oprichter van Free a girl aanwezig zijn om de dag te openen en zanger Thomas Berge zal na de veiling een spetterend optreden verzorgen!
Na afloop van het optreden zal Thomas samen met oprichters Arjan Erkel en Evelien Hölsken de cheque in ontvangst nemen.

Free a girl bevrijdt minderjarige kinderen uit de prostitutie en begeleidt ze naar een betere toekomst door middel van o a. 'the school for Justice', waar de meisjes worden opgeleid tot officier van justitie of advocaat, zodat zij in de toekomst de daders van gedwongen prostitutie in eigen land kunnen aanpakken en zelf het verschil kunnen maken.

Speel mee en nodig uw relaties uit voor een van A tot Z verzorgde golfdag op één van de mooiste banen van Nederland. De opbrengst komt geheel ten goede aan Free a Girl ten behoeve van the School for justice. Klik hier voor info over dit fantastische project.
https://www.youtube.com/watch?v=KfcMMAFzLh0

Golfen voor Warchild 2018 - 28/05/2018

Golfen voor Warchild 2018 - 28/05/2018

3e editie Golfen 4 War Child
maandag 28 mei 2018 - Goyer Golf & Country Club

Miljoenen kinderen groeien op in oorlog. Oorlog die een verwoestende invloed heeft op hun ontwikkeling. Geweld, misbruik, verwaarlozing en verlies maken hen somber, angstig en agressief. Ze kunnen niet normaal kind zijn. Kinderen horen niet thuis in oorlog. Nooit! Kinderen hebben het recht om op te groeien in vrede, zich op een gezonde manier te ontwikkelen en in een veilige omgeving te worden wie ze willen zijn. Kinderen die opgroeien tot evenwichtige volwassenen, zijn later beter in staat conflicten te voorkomen of op te lossen. Die generatie vormt de hoeksteen van een toekomst in vrede. Het is hartverscheurend dat kinderen met oorlogsgeweld worden geconfronteerd en daar willen wij iets aan doen. De oorlog stoppen lukt ons niet, maar wij gaan er alles aan doen om War Child te ondersteunen zodat zij nog meer kinderen kan gaan helpen in oorlogsgebieden en in Nederland.

Op maandag 28 mei a.s. organiseert de stichting Golf4Charity voor de derde keer een groots fundraising toernooi t.b.v. War Child Nederland. Dit jaar hebben wij gekozen voor de prachtige Goyer Golf & Country Club in Eemnes.

Het belooft weer een geweldige dag te worden waarbij het u aan niets zal ontbreken. Zo is er weer heerlijke catering in de baan, verzorgd door enkele goede restaurants en cateraars waaronder het Oesterwijf en restaurant Faulk, een aangeklede borrel met lekkere hapjes van de Goyer, live muziek, een loterij met fantastische prijzen en een veiling van een aantal heel bijzondere items tijdens de goed verzorgde barbecue.

De hoofdprijs is ook dit jaar weer ter beschikking gesteld door Fairway Golftravel en betreft een luxe golfreis voor 2 personen naar Precise Hotel El Rompido in Spanje, inclusief 5 greenfees en vliegtickets!
In de baan zult u weer diverse 'uitdagingen' aantreffen, waaronder een 'Beat the Pro' en een hole in one Challenge waarbij weer een mooie auto kan worden gewonnen!

Acteur Victor Reinier zal als ambassadeur namens War Child aanwezig zijn om de dag te openen en aan het einde van de dag de cheque in ontvangst te nemen.

GOLF MET ONS MEE VOOR WAR CHILD EN SCHRIJF U NU IN ! www.golfenvoorwarchild.nl

inschrijven kan via de volgende link:
http://golfenvoorwarchild.nl/inschrijven/war-child/

Kortom een van A tot Z verzorgde golfdag voor u en uw relaties op één van de mooiste banen van Nederland en de opbrengst komt geheel ten goede aan War Child Nederland. Klik op de onderstaande knop om te zien waarom uw bijdrage zo hard nodig is

 

Fairway Golftravel inloopcompetitie Heemskerkse GC

Fairway Golftravel inloopcompetitie Heemskerkse GC

9 april start van de Fairway Golftravel Open Par-3 inloop competitie! Speel mee en win een reisarrangement naar Duitsland. 

De afgelopen drie jaar hebben wij kunnen genieten van de par-3 baan gedurende de zomer met onder andere de inloopavond op de maandag.

Op 9 april a.s gaan we weer van start met 18 wedstrijden en de finale wedstrijd wordt gespeeld op 10 september. Fairway Golftravel is de hoofdsponsor van deze competitie waarbij een prachtige golfreis is te winnen voor twee personen! De wedstrijd gaat eigenlijk altijd door met uitzondering van de feestdagen

Voor wie

Het is een avond geschikt voor golfers met of zonder ervaring, lid of geen lid van de Heemskerkse Golfclub, man of vrouw het maakt niet uit. Op deze maandagavonden staat de uitdagende Par-3 baan voor iedereen open.

 Er is een handicap verrekening dus u maakt altijd kans op een leuke prijs en een handicap is geen vereiste

Aanmelden

Deelnemers kunnen zich vanaf half vijf aanmelden aan de wedstrijdtafel.  De inloop wordt gespeeld flights van 3 of 4 spelers om 9 holes op de Par-3 baan te gaan spelen. Het aanmelden kan tot half 8.

Golfvriendschappen worden op deze avonden gesloten waardoor spelers ook op ander dagen met elkaar gaan spelen. Meestal op de baan van de Heemskerkse GC maar zeker ook elders. Door het vaker spelen wordt men beter dat begrijpt menige deelnemer van de inloop avonden.

In voorgaande jaren is er een competitie opgezet waarbij de resultaten van elke inloopavond vastgelegd en bijgehouden werd. Op het einde van het seizoen werd de uiteindelijke winnaar over ten minste 10 gespeelde wedstrijden gehuldigd  met een mooi cadeau.

Fairway Golftravel

Dit jaar gaat het weer zoals voorgaande jaren. Ook dit jaar wordt er elke maandag avond een inloop wedstrijd georganiseerd en ook dit jaar worden de resultaten vastgelegd om de uiteindelijke seizoen winnaar op het einde te kunnen huldigen.

Alleen wordt het dit jaar iets anders. Wij hebben Fairway Golftravel bereid gevonden om deze avonden te ondersteunen met een mooie eindprijs. De winnaar van dit seizoen met het beste totaalresultaat over 10 wedstrijden wordt beloond met een reisarrangement voor twee personen naar:

Hotel Idingshof **** Duitse Grensstreek
2 nachten logies en ontbijt
2 x diner
2 x weekgreenfee
voor 2 personen
niet geldig met feestdagen,verzilveren bij Fairway Golftravel - indien kamers beschikbaar

Klik hier voor het meer informatie over het arrangement van Fairway Golftravel

   

Wij nodigen alle golfspelers uit om mee te doen met de maandagavond inloop. Naast de prachtige eindprijs wordt de top drie van elke avond beloond met mooie prijsjes.

 

Fairway Golftravel Open Zomer inloop competitie op de Weidelus (PAR-3 baan)!

* Weinig tijd voor de 18 holes grote baan?
* Beginnende golfer wel of geen GVB?
* Spelen met kinderen of kleinkinderen?
* Spelen met vrienden, kennissen of beginnende golfers die niet lid zijn?

Misschien wilt u na afloop met uw nog een klein hapje eten in het clubhuis en genieten van ons prachtige uitzicht op het terras? Het kan allemaal.

Voordelig
Lidmaatschap is niet vereist. Niet leden betalen € 15,- greenfee, maken gebruik van een 10 rittenkaart of -het kan nog veel goedkoper- met een Par 3 lidmaatschap of een Par 3 zomerabonnement, men kan dan al onbeperkt spelen vanaf € 34,- per maand.

Golfdiva reis

Golfdiva reis

 

Nieuwe brochure is uit

Nieuwe brochure is uit

De nieuwe brochure van Fairway Golftravel is uit !

Bestel nu gratis de nieuwe jaarbrochure op www.fairwaygolftravel.nl en profiteer van scherpe tarieven, vroegboek kortingen en aantrekkelijke aanbiedingen. In de brochure vindt u naast bestemmingen waar het tijdens onze wintermaanden heerlijk golfweer is, tevens vele fraaie golfaccommodaties geschikt voor een korte golftrip dichter bij huis.

De nieuwe brochure van Fairway Golftravel bevat scherpe tarieven en aantrekkelijke aanbiedingen voor een breed scala aan golfvakanties in de periode januari t/m oktober 2018. Zo vindt u in deze brochure onder meer reizen naar Spanje (inclusief de Canarische Eilanden), Portugal (inclusief Madeira), Marokko, Florida, Mauritius, Thailand, Curaçao en Zuid Afrika - allemaal bestemmingen waar het ’s winters heerlijk golfen is. Maar er is ook een ruime keuze aan golfbestemmingen in Nederland en de omliggende landen zoals België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. Verder reizen naar een aantal aantrekkelijke accommodaties in landen waar de golfsport al heel lang wordt beoefend zoals Wales, Schotland en Ierland. Tenslotte een aantal bestemmingen waar je niet in eerste instantie aan zou denken voor een golfvakantie zoals Italië, Oostenrijk, Tsjechië, Kroatië en Cyprus.
U kunt de arrangementen reserveren inclusief of exclusief vluchten en er kan op een zeer flexibele wijze een golfvakantie op maat voor u worden samengesteld.

Veel accommodaties worden aangeboden met diverse extra’s en speciale aanbiedingen.
Het beste golfresort van de Canarische Eilanden, The Ritz Carlton Abama, bijvoorbeeld heeft voor de periode eind april tot half oktober een geweldige aanbieding waarbij naast een gratis upgrade naar een kamer met “Ocean View”, tevens 7 dagen ongelimiteerd golf op de prachtige 18-holes baan van het resort is inbegrepen.
Het gerenommeerde Pine Cliffs Resort in de Algarve biedt in de winter een verblijf van 7 nachten aan inclusief dagelijks diner met drankjes en 5 greenfees op de spectaculaire 9-holes baan bij het hotel.
Het fraai aan zee en de jachthaven gelegen Tivoli Marina Vilamoura wordt bij een week verblijf aangeboden met kortingen tot € 144 p.p. voor de periode tot 29/03/18. U speelt vanuit deze accommodatie op drie van de vlakbij gelegen, afwisselende banen van Vilamoura.
Op Madeira, het bloemeneiland in de Atlantische Oceaan, kunt u bij verblijf in het chique Casa Velho do Palheiro van mei tot half oktober ongelimiteerd golfen op de spectaculaire Palheiro baan en krijgt u bovendien een gratis een upgrade kamer aangeboden.
In het prachtige Toscane kunt u voor slechts € 569p.p. een verblijf reserveren van 7 overnachtingen waarbij dagelijks het ontbijt, een diner en een greenfee op de fraaie 18-holes baan van het hotel is inbegrepen.
Het populaire Hotel du Golf Barrière in Deauville in Normandië en het statige Hermitage La Baule in Bretange hebben ook dit jaar weer aanbiedingen waarbij naast extra greenfees met keuze uit vele banen tevens alle diners zijn inbegrepen indien u kiest voor een upgrade kamer in het arrangement.
Wat dichter bij huis zijn er ook diverse leuke aanbiedingen te vinden, bijvoorbeeld bij de kleinschalige Drentsche Golf Lodge bij Assen, waar u vanaf 01/04/18 bij aankomst op de maandag, dinsdag en woensdag kunt profiteren van een gereduceerde reissom voor een arrangement inclusief 2 overnachtingen met ontbijt, 2 x een lunchpakket, 2 x diner en 2 greenfees op de mooie 18-holes baan bij het hotel.

Vele accommodatie bieden ook aantrekkelijke vroeg boekkortingen bij tijdig reserveren, kijk op www.fairwaygolftravel.nl voor alle aanbiedingen.
Nieuw dit jaar zijn onder andere La Butte aux Bois in de mooie Kempen in België – prachtig gelegen en voorzien van een restaurant met Michelin ster, The Europe Hotel in Zuidwest Ierland met een onvergetelijk mooi uitzicht. Verder maar liefst 5 nieuwe accommodaties in Italië, waaronder het elegante La Bagnaia Golf Resort net onder Sienna.
In de Algarve heeft het Onyria Palmares eindelijk haar deuren geopend, een fantastisch 5-sterren boutique hotel naast de al even fantastische Palmares golfbaan. (Semi) All Inclusive is nu ook mogelijk op Madeira: Pestana Premium Royal Madeira met prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan en op Gran Canaria: het Dunas Don Gregory, een Adult Only hotel direct aan het strand.

Voor meer informatie over alle nieuwe accommodaties en de vele andere aanbiedingen kunt u de gratis brochure aanvragen en voor een compleet overzicht van alle bestemmingen en aanbiedingen kunt u terecht op de website: www.fairwaygolftravel.nl.

Fairway Golftravel is al meer dan 18 jaar een betrouwbaar adres voor uw golfvakantie en is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds zodat u met maximale zekerheid op reis kunt gaan.

Fairway is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag (0251-674 430) tussen 09.00 tot 17.00 uur en per e-mail via info@fairwaygolftravel.nl. U bent ook van harte welkom in het kantoor in Castricum voor een persoonlijk reisadvies door het ervaren team.

 

WIN EEN REIS

WIN EEN REIS

nog tot het einde van de maand te reserveren....
GRATIS UPGRADE SPECIAL FAIRWAY GOLFTRAVEL & PRECISE RESORT EL ROMPIDO
+ MAAK KANS OP EEN WEEK VERBLIJF NAAR DIT TOP RESORT !

- gratis upgrade voor alle verblijven in januari + februari + juni 2018 indien beschikbaar bij boeking
- geldig voor nieuwe reserveringen gemaakt vanaf 04/12/2017 en voor 31/12/2017

ARRANGEMENT:
- 7 dagen huurauto cat. B per 2 personen
- 7 nachten verblijf in een 2-persoonskamer op basis van Semi All Inclusive verzorging
- GRATIS UPGRADE SUPERIOR KAMER indien beschikbaar bij boeking
- 5 greenfees p.p. met keuze uit El Rompido North & South

> 01/01 - 31/01/2018 - reissom € 649 per persoon
> 01/02 - 28/02/2018 - reissom € 835 per persoon
> 01/06 - 30/06/2018 - reissom € 759 per persoon

- zie: HOTEL EL ROMPIDO - aanbiedingen voor meer informatie EN prijzen voor overige perioden

WAT MOET U DOEN OM KANS TE MAKEN OP DEZE PRIJS ?

Onder alle nieuwe boekingen gemaakt vanaf 04/12/17 voor hotel El ROmpido verloten wij een reis.
Like: https://www.facebook.com/fairwaygolftravel.nl/
Deel deze pagina met zo veel mogelijk vrienden op Facebook en u maakt kans op een shortbreak voor 2 personen van 7 nachten inclusief ontbijt en diner (halfpension) & 5 greenfees p.p. El Rompido
Aangezien we een volger willen loten die ook echt wil winnen is het belangrijk dit bericht op Facebook een like of reactie te geven.
Wie zou u meenemen ?
Actievoorwaarden:
Geldig voor de actie like Fairway Golftravel op Facebook (ingangsdatum 04/12/2017)
Organisator: Fairway Golftravel – van Haerlemlaan 35 – 1901 JM Castricum

OMSCHRIJVING PRIJS
- 7 nachten verblijf in een 2-persoonskamer in het Precise Resort El Rompido ***** inclusief ontbijt en diner
- 5 greenfees p.p. El Rompido Golf
- prijs is geldig voor 2 personen

- geldig met verblijf in de periode 01/01/2018 - 31/12/2018
- geldig indien kamers beschikbaar; niet mogelijk tijdens feestdagen (Kerst / Pasen)
- de prijs is niet overdraagbaar of in te wisselen voor een andere accommodatie of contanten

OPTIONEEL VIA FAIRWAY GOLFTRAVEL TE RESERVEREN (niet inbegrepen in de prijs)
- transfers
- extra overnachtingen
- huurauto
- extra greenfees
- vluchten

PRIJS IS EXCLUSIEF
- reis- of annuleringsverzekering
- uitgaven van persoonlijke aard
- overige maaltijden
- vluchten
- huurauto

DEELNEMER
- persoon die op de button vind ik leuk/ like klikt op facebook en de Fairway Golftravel facebook pagina deelt met zo veel mogelijk vrienden
- Aangezien we een volger willen loten die ook echt wil winnen is het belangrijk dit bericht op Facebook een like of reactie te geven
- Duur van de actie: vanaf 31/12/2017
- Deze actie wordt op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door- of is geassocieerd met Facebook

 

Trainen in Spanje

Trainen in Spanje

TRAINEN IN HET ZONNIGE SPANJE ?
Dat kan !
Schrijf u nu in voor deze shortbreak in Spanje naar het 4-sterren Golf hotel Alhaurin.

Gedurende uw trip krijgt u les en begeleiding van een Nederlandse golfprofessional !

Shortbreak Alhaurin Golf Resort ****
• Transavia retourvlucht Eindhoven- Malaga (t.w.v. € 153 p.p.)
• vervoer 1 x koffer (tot 15 kg) en 1 x golftas (tot 15 kg)
• 4 dagen (gedeelde) huurauto
• 4 nachten verblijf in Hotel Alhaurin inclusief ontbijt
• 4 greenfees per persoon: 1 x Alhaurin / 1 x La Cala / 2 x Lauro Golf
• golflessen + begeleiding in de baan van uw golfprofessional

Reissom bij verblijf in een 2-persoonskamer: € 999,- p.p.
 (vluchttarief bedraagt op dit moment € 153 p.p.)

> Toeslagen (optioneel) 1-persoonskamer: € 155 p.p. voor het gehele verblijf


Opmerkingen
VLUCHTEN
23/03/18 HV6653 Eindhoven - Malaga 16:20 - 19:10 uur
27/03/18 HV6654 Malaga - Eindhoven 19:00 - 22:00 uur 

- de reissom is gebaseerd op een vluchttarief van € 153 p.p.
- vluchttarieven zijn pas definitief op moment van boeken
- reissom is exclusief reserveringskosten: € 15 per factuur + boekingskosten Transavia: € 20 per boeking

Deze reis reserveren?  neem contact op met Fairway Golftravel / Christa Thomasse (christa@fairwaygolftravel.nl)

Golfen voor Make A Wish

Golfen voor Make A Wish

datum: 09/10/2017
locatie: De Goyer GOlf & Country Club 

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect. Maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen. Sinds de oprichting in 1989 beleefden al meer dan 5.000 ernstig zieke kinderen een fantastische wens.

Make-A-Wish Foundation International is begonnen in de Verenigde Staten. Een zevenjarige jongen in Arizona met leukemie wilde graag politieman worden. Veel kinderen hebben ruim de tijd om hun dromen te verwezenlijken. Christopher had dat niet. Zijn moeder, vrienden en een aantal politieagenten lieten zijn wens toch uitkomen. Zij lieten een politie-uniform op maat maken en organiseerden een dag waarbij hij zich een échte politieman kon voelen. De impact die de vervulling van de wens op Christopher en zijn gezin had, inspireerde hen tot het oprichten van de Make-A-Wish Foundation.

Golf4charity wil Make a Wish graag ondersteunen met het vervullen van wensen. Golf daarom met ons mee voor Make a Wish op 9 oktober op de Goyer Golf & Country Club. Aan het toernooi is een loterij gekoppeld waarbij u o.a. een fantastische golfreis kunt winnen naar 5 sterren designhotel the Oitavos inclusief 2 x Transavia vliegticket naar Lissabon, gelegen aan de nr. 3 golfbaan van Portugal. Tijdens het diner veilen wij bijzondere items, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan Make a Wish. De hoofdprijs is ter beschikking gesteld door Fairway Golftravel.

Individuele deelname € 450,00 p.p. incl. ontvangst, luxe baancatering, borrel, diner en feestavond.

Flight van drie aangevuld met een bekende Nederlander: € 2250,00. U bent dan tevens flight-sponsor met naamsvermelding op onze website. (indien gewenst)

 

PROGRAMMA:

MAANDAG 9 OKTOBER 2017
Vanaf 10.00 ontvangst met koffie en iets lekkers

11.00 welkomstwoord Make a Wish

11.15 loting bekende Nederlanders

11.30 groepsfoto

12.00 start shotgun met luxe baancatering

17.00 borrel met amuses en bitterballen en live muziek

18.00 gelegenheid tot opfrissen en omkleden

18.30 prijsuitreiking en loterij

19.30 aanvang viergangen diner en veiling

22.00 DJ

Golfen voor War Child

Golfen voor War Child

GOLFEN VOOR HET GOEDE DOEL

Golfen voor War Child | De oorlog uit een kind halen

Miljoenen kinderen groeien op in oorlog. Oorlog die een verwoestende invloed heeft op hun ontwikkeling. Geweld, misbruik, verwaarlozing en verlies maken hen somber, angstig en agressief. Ze kunnen niet normaal kind zijn. Kinderen horen niet thuis in oorlog. Nooit! Kinderen hebben het recht om op te groeien in vrede, zich op een gezonde manier te ontwikkelen en in een veilige omgeving te worden wie ze willen zijn. Kinderen die opgroeien tot evenwichtige volwassenen, zijn later beter in staat conflicten te voorkomen of op te lossen. Die generatie vormt de hoeksteen van een toekomst in vrede. Het is hartverscheurend dat kinderen met oorlogsgeweld worden geconfronteerd en daar willen wij iets aan doen. De oorlog stoppen lukt ons niet, maar wij gaan er alles aan doen om War Child te ondersteunen zodat zij nog meer kinderen kan gaan helpen in oorlogsgebieden en in Nederland.

Golf daarom met ons mee op de tweede editie van Golfen voor War Child op 19 mei 2017 op Golfbaan Naarderbos en help ons om War Child te ondersteunen.

Een geweldige golfdag die u niet mag missen! Zo verlenen vele bekende Nederlanders belangeloos hun medewerking, is er catering in de baan, een gezellige borrel, een goede barbeque en na afloop van het toernooi vindt er een loterij plaats waarbij geweldige prijzen te winnen zijn.

De hoofdprijs, die ter beschikking is gesteld door Fairway Golftravel is een 8-daagse golfreis voor 2 personen naar het vijfsterren golfresort the Ritz Carlton Abama, Tenerife !  
Inclusief:
- Transavia retourtickets Amsterdam - Tenerife inclusief vervoer golftas (excl. ruimbagage)
- 7 nachten verblijf in het prestigieuze Abama Golfresort (Tenerife) in een 2-persoonskamer
- 3 greenfees p.p. Abama inclusief gedeelde buggy
> periode op aanvraag en niet mogelijk tijdens feestdagen

GOLF MET ONS MEE VOOR WAR CHILD EN SCHRIJF U NU IN ! www.golfenvoorwarchild.nl

inschrijven kan via de volgende link:
http://golfenvoorwarchild.nl/inschrijven/war-child/


PROGRAMMA:
Aan het toernooi is een loterij gekoppeld waarbij fantastische prijzen te winnen zijn w.o. een volledig verzorgde golfreis voor 2 personen naar the Ritz Carlton Abama op Tenerife, inclusief vliegtickets en greenfees, ( beschikbaar besteld door Fairwaygolftravel) maar ook drivers, 2 volledige Golfsets, golfbags en vele andere mooie prijzen.

Het toernooi is toegankelijk voor iedereen met een actieve handicap.

Op onze ‘hole in one’ challenge kunt u daadwerkelijk een BMW winnen! De BMW wordt ter beschikking gesteld door Ad Smelt BMW in Naarden. Diverse bekende Nederlanders verlenen hun medewerking aan ons toernooi en zo heeft u de mogelijkheid om een flight te boeken met bijvoorbeeld Frits Sissing, Wilbert Gieske of Toine van Peperstraten.

De opbrengsten van het toernooi en de loterij worden gedoneerd aan War Child Holland.
VRIJDAG 19 MEI 2017
De dag ziet er als volgt uit:

10.30: ontvangst met koffie/thee/lekkernij

11.30: welkomstwoord door ambassadeur van War Child

11.40: groepsfoto

12.00: start shotgun ( Best Ball, stfd in teams van twee)

17.00: borrel met hapjes en live muziek

18.00: prijsuitreiking

19:00: barbecue

20.00: loterij/veiling door Mariska van Kolck

21.00 DJ tot…….

*Uw inschrijving is inclusief BBQ

 

 

Verslag Golfbaan de Lage Mors & Aparthotel Delden

Verslag Golfbaan de Lage Mors & Aparthotel Delden

Golfbaan: De Lage Mors
Hotel: ApartHotel Delden
Review: Stef Buizer – Fairway Golftravel Group
Datum: 26-06-16

De golfbaan
Achter het veelzijdige ApartHotel Delden, in een natuurrijke en waterrijke omgeving, ligt de 9-holes golfbaan De Lage Mors. Geen verkeer te bekennen, heerlijk rustig. Mooie greens en heerlijk groene fairways op deze relatief korte baan (4.738 m. voor de heren). Het clubgebeuren speelt zich af tussen de hotelgasten van het naastgelegen hotel. Voor een beginner een prima baan en voor de gevorderde een prachtige oefenbaan.

Ligging: ***
Glooiend: *
Kwaliteit: ****
Uitdaging: ***

Persoonlijk dacht ik bij hole 1 aan een beetje Mickey Mouse baan, maar laat u zich niet door de eerste twee holes op het verkeerde been zetten. Vanaf hole 3 wordt het een leuke, interessante en voor beginners best uitdagende baan. De 9 holes golfbaan (par 70) is zeer waterrijk, zeker niet gemakkelijk voor de hogere handicappers, dus wees wijs en gebruik vaker een ijzer. Snelle en geonduleerde greens waarvan een aantal hoger liggen dan de fairways. Een volwaardige 9-holes baan dus en zeker geen "baantje", want die kwalificatie doet de baan te kort !

Wat mij betreft een prima 9-holes baan om bijvoorbeeld te spelen op de aankomst dag of voor vertrek op de laatste dag. In de volgende dagen kan dan op een of meer banen in de omtrek - Rijk van Sybrook, De Twentsche of Ahaus in Duitsland – gespeeld worden. Dus golfbaan, hotel, faciliteiten, gemoedelijkheid, rustige omgeving en ‘last but not least’ de geweldige Twentse gastvrijheid maken van deze locatie een prima shortbreak bestemming. Geen clubhuis? Is ook niet nodig met zo'n gezellige lounge, bar en prima restaurant in het hotel!

Het hotel
Meestal staat ApartHotel voor Appartementen Hotel, maar in Delden gaat dat toch even anders. ApartHotel staat hier in mijn beleving voor een apart hotel. Niet in negatieve zin, maar ApartHotel Delden is gewoon het meest veelzijdige hotel van Twente met een groot scala aan faciliteiten en activiteiten. Mooi familie hotel waar gastvrijheid nog gewoon is!

Aan de buitenkant de ruime, schone en rustige kamers en in de ‘binnenring’ tennisbanen en vele faciliteiten met daarnaast een hele gezellige lounge en prima restaurant. Naar mijn mening is dit hotel een unieke combinatie van gezellig eten en drinken, veel activiteiten, plezier maken, golfen, bowlen en relaxen in de sauna of hamam. Dit vindt u nergens anders, geen ander hotel is te vergelijken. De familie Weegink en hun bevlogen equipe staan garant voor een fantastisch en gastvrij verblijf.

Ook een keer spelen op De Lage Mors en slapen in ApartHotel Delden?

Dat kan via Golftravel of Fairway Golftravel met bijvoorbeeld een verblijf in ApartHotel Delden.

http://www.fairwaygolftravel.nl/accommodatie-aparthotel-delden 

www.golftravel.nl
www.fairwaygolftravel.nl

 

Verslag Golfbaan het Rijk van Sybrook

Verslag Golfbaan het Rijk van Sybrook

Golfbaan: Rijk van Sybrook
Hotel: Landgoed De Wilmersberg
Review: Stef Buizer – Fairway Golftravel Group
Datum: 26-06-16

Golfbaan Het Rijk van Sybrook is een prachtige golfbaan met 3 negen holes lussen, gelegen op een oud landgoed. Bosrijke holes worden afgewisseld met holes een meer open karakter, wat spelen op deze baan verassend afwisselend maakt. Verschillende holes bieden uitzicht op het fraaie Twentse landschap. De baan is niet uitzonderlijk moeilijk dus zowel lage als hoge handicappers kunnen hier prima terecht. Vanuit het sfeervolle clubhuis heeft u een prachtig uitzicht en kunt u genieten van de Twentse gastvrijheid.

Ligging: ****
Glooiend: *
Kwaliteit: ****
Uitdaging: ***

Je zou toch zeggen dat de maand juni garant staat voor lekker weer, maar op onze speeldag goot het van de regen. Vele golfers wilden omboeken naar een later tijdstip of arrangementen annuleren. Mooi om te zien dat de medewerker dit zonder slag of stoot regelde. Iedereen werd zeer netjes en professioneel geholpen ondanks de drukte. Dus een prettige en ‘zonnige’ ontvangst ondanks het mindere weer. Complimenten daarvoor zijn zeer zeker op zijn plaats.

Omdat we er toch waren gingen wij ondanks de pittige regen toch de baan in. Enthousiaste ontvangst en uitleg over de baan en de beste route om naar de 1e hole te gaan. Wij speelden de zuid- & oostbaan; een mooie combinatie van bos en open landschap. De hand van Alan Rijks zie je terug in het design. Meerdere doglegs passeren de revue en daarvoor heb je wel wat afstand nodig om goed te kunnen scoren. De baan was behoorlijk nat, maar ondanks de regen hielden de fairways en greens het redelijk goed. Het bosdeel is gevoelsmatig iets fraaier dan het 'open' gedeelte, maar dat kan voor iedereen weer anders zijn. De baan is leuk om te spelen en voor lagere handicappers biedt het genoeg mogelijkheden om goed te scoren. Ook de omgeving buiten de baan ziet er goed verzorgd uit en het onderhoud van de baan is prima.

Na de ronde viel het op hoe attent en vriendelijk de medewerkers van de horeca waren. Ga hier niet direct na je ronde weg, maar geniet van het prachtige terras en de gastvrije horeca. Kortom; ondanks de regen genoten van deze prachtige baan, het gevarieerde landschap en de prettige sfeer.

LANDGOED HOTEL DE WILMERSBERG
Beleef het beste van Twente bij Landgoed de Wilmersberg. Niet zomaar een slogan, want gastvrijheid, service en kwaliteit komen samen in dit hotel. Voor ons gevoel ver van de bewoonde wereld, maar op een steenworp afstand van Enschede en Hengelo, wordt u ontvangen in een frisse, eigentijdse setting en adembenemende omgeving. Sinds 2011 zwaaien Boudewijn en Githa van Vilsteren hier de scepter.

Overnachten op Landgoed de Wilmersberg is een belevenis op zich. Elk van de landgoed kamers biedt een fantastisch uitzicht over de natuurrijke omgeving en zijn sfeervol, modern landelijk, ingericht. De bedden heerlijk, de kamers donker en buiten is het stil. Afgezien van die ene uil in het bos misschien. Dit is dé plek om echt tot rust te komen. In de winter geniet u van een kop koffie, high tea of een hapje en een drankje bij het knisperend haardvuur in de gezellige lounge. Middenin de zomer is een plekje op het fantastische terras zeker de moeite waard. In het restaurant krijgt u de kans uw culinaire zintuigen te laten prikkelen door chef Ronald Bor. De kaart wisselt regelmatig met landelijke, regionale en verse gerechten geheel afgestemd op het seizoen. Probeer eens het Sneup & Snaaijerie diner dat geïnspireerd is op de Spaanse tapas, maar dan met lokale producten van DE Wilmersberg. Hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van het zwembad, de sauna, het Turks stoombad en de whirlpool.

Ook een keer spelen op het Rijk van Sybrook en overnachten op De Wilmersberg?
Dat kan via Golftravel of Fairway Golftravel

ZIE OOK: http://www.fairwaygolftravel.nl/accommodatie-landgoed-de-wilmersberg

Verslag Golfen voor Warchild

Verslag Golfen voor Warchild

GOLFEN VOOR HET GOEDE DOEL

Het Golfen voor War Child evenement op 27 mei op Golfbaan Naarderbos is een groot succes geworden.
Op deze prachtige zonnige dag is er een bedrag van € 15.000 euro bijeen gebracht voor War Child Holland. Een bedrag waar de organisatie even stil van werd en waar War Child Holland erg blij mee is.
Veronique Hoogendoorn van War Child Holland vertelde die dag tijdens het welkomstwoord dat War Child Holland geen donateurs heeft maar vrienden. Wij zijn er trots op dat wij ons, samen met 150 anderen personen, mogen rekenen tot de vrienden van War Child Nederland. Mede dankzij de deelname van 100 spelers en vele sponsoren hebben wij als vrienden € 15.000 euro bijeen gebracht voor War Child Holland.
Toen de initiatiefnemers, Margot van Arum en Eric van de Rijdt, vorig jaar september het idee kregen om een golfevenement voor War Child te gaan organiseren, kregen zij direct de medewerking van Rob van Someren, Sven van Veen, Frits Sissing, Toine van Peperstraten, Elsemieke Havenga en Wilbert Gieske. Geweldig dat zij het initiatief geheel belangeloos omarmden en tijdens de dag aanwezig waren. De dag werd afgerond met een gezellig barbecue, een spannende loterij en veiling. John Woof fungeerde als veilingmeester. Onder de hamer kwamen flights op TOP banen, waaronder de Kennemer, de Hilversumsche, de Goyer, de Noordwijkse GC e.v.a. en last but not least the Dutch waaraan een Masterclass van John Woof is gekoppeld.
Een dag als deze is natuurlijk niet mogelijk zonder sponsors, zoals bijvoorbeeld Fairway Golftravel die de geweldige hoofdprijs, een golfreis naar het prestigieuze Doña Filipa in Portugal, beschikbaar heeft gesteld.
Op hole 17 was de ‘hole in one’ challenge, waarbij u een prachtige BMW te winnen was. Helaas dit jaar er niet uit gegaan…


Een ding verklappen wij nu al Golfen voor War Child 2017 vindt plaats op 19 mei 2017.
Noteer deze datum alvast in uw agenda en zodra de inschrijving geopend is kunt u zich aanmelden via de site www.golfenvoorwarchild.nl

Reisverslag Texel

Reisverslag Texel

Golfbaan: De Texelse
Review: Stef Buizer – Fairway Golftravel Group

De Texelse is een heerlijke baan en bij ieder weertype een geweldige ervaring. Prachtig glooiende fairways, mooie vergezichten, uitdagende holes en... enorm gastvrij. Mooie inland links baan waar de wind een altijd aanwezige factor is. Prachtige baan in uitgestrekt duin gebied. Uitstekende fairways en greens. De signature van Alan Rijks zie je overal terug. Absoluut een top baan om te spelen!

Ligging: *****
Glooiend: ***
Kwaliteit: ****(*)
Uitdaging: ****

Zo half April besloten wij als vriendengroep een paar dagen naar Texel te gaan. Mooi eiland met veel bezienswaardigheden, activiteiten….en een golfbaan. Dus ja, wat doe je dan als golfliefhebber en golfreis specialist? De Texelse een keer spelen uiteraard!

De ontvangst door Pamela Heerschap was bijzonder gastvrij. Prima uitleg over de baan en start locatie. Dus op naar de driving range om even wat ballen in te slaan. Omdat we in de ochtend vroeg speelden was het niet druk, dus we konden zelfs eerder afslaan. Eigenlijk weet je al na twee holes dat je op een bijzondere baan loopt. Niet alleen vanwege de variatie, maar vooral door de omgeving en uitstekend onderhouden baan (complimenten aan greenkeepers team onder leiding van Hans Witte). Glooiende, goed onderhouden fairways, strakke greens, maar ook (duin) gras waar je de bal soms niet meer in terug vindt. Dat en nog veel meer zoals diepe (pot) bunkers, vergezichten, duinlandschap en zelfs de schapen vormen een geheel met de baan. De 1e negen holes zijn iets minder uitdagend dan de 2e negen maar wees er blij mee want dan kun je alvast "een beetje in komen". De echte uitdaging vind je dus op de 2e negen die echt Schots aandoen: veel afwisseling, veel glooiingen (ondulaties), uiteraard veel helmgras en super snelle greens. En wat een uitzichten over de baan! Je bent er echt even tussen uit! Lijkt wel vakantie! Als klap op de vuurpijl vind je bij iedere hole een gedicht op de borden, probeer de tijd te nemen om ze te lezen. Best de moeite waard!

Bij het bestreden van het clubhuis na een rondje op de Texelse valt direct de gastvrijheid weer op (waar een Texelse Skuumkoppe uiteraard niet mag ontbreken). Sommigen zullen het clubhuis een keet noemen, maar bij ons voeren vooral het woorden gezellig en gemoedelijk de boventoon. Er zijn nog plannen genoeg zoals het verplaatsen van het clubhuis (door aanleg 2e negen is de ligging nu minder praktisch) en ook de positie van de driving range gaat wellicht veranderen. Kortom; genoten van deze prachtige baan, de kwaliteit, de variëteit en de mensen.

Ook een keer spelen op de Texelse?

Dat kan  bij ondermeer Grand Hotel Opduin voor €235,00 p.p. voor 2 nachten logies met ontbijt en 2 greenfees.
http://www.fairwaygolftravel.nl/accommodatie-grand-hotel-opduin

Grand Hotel Opduin is een 4-sterrenhotel en op minder dan 200 meter van de Koog (Texel) Het strand bereikt u op 5 minuten lopen. Het biedt een restaurant, waar Texelse Franse gerechten worden geserveerd met verse lokale producten, en uitgebreide wellness faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad. Er wordt dagelijks een typisch Texels ontbijtbuffet geserveerd dat bestaat uit boerenbrood, regionale kazen, zuivelproducten en zelfgemaakte jam. Grand Hotel Opduin maakt deel uit van de Slow Food Chefs Alliantie, wat betekent dat er voor de maaltijden alleen ingrediënten gebruikt worden die puur en eerlijk zijn en geen toegevoegde stoffen bevatten. Het hotel ligt in de duinen van een nationaal park.

Fairway Golftravel - Van Haerlemlaan 35 - 1901 JM Castricum - tel 0251-674430 - [verborgen e-mailadres]
keurmerken