THE EUROPE HOTEL & RESORT

THE EUROPE HOTEL & RESORT

Op zo’n 6 km buiten Killarney, in het prachtige ruige landschap van Kerry, ligt het 5-sterren The Europe Hotel & Resort. Vanaf diverse plaatsen in en om dit luxe hotel zijn er een prachtige uitzicht over de meren van Killarney en het bergachtige gebied aan de overzijde.
De 187 kamers van het hotel zijn zeer comfortabel en voorzien van satelliet-tv, gratis Wifi, minibar en kluisje. De meeste kamers beschikken over een balkon.
Het hotel beschikt over een uitstekend restaurant en een prachtige uitgebreide en veelgeprezen Spa.
Halverwege Killarney (3 km) komt u de Killarney Golf & Fishing Club tegen. Deze beschikt over twee gerenommeerde golfbanen: Killeen en Mahony’s Point. Beide zijn fraaie en uitdagende parkland banen met regelmatig mooie uitzichten op het meer. De regio kent nog vele andere prachtige en soms beroemde (links)banen zoals Dooks, Trallee en Ballybunion.
Kerry heeft dankzij de warme golfstroom voor de kust een mild klimaat en er is zelfs subtropische vegetatie te vinden op beschutte plekken. Het gebied kent een prachtige natuur en is uitermate geschikt voor tochten waaronder de spectaculaire Ring of Kerry of een bezoek aan de indrukwekkende “Gap of Dunloe”.
Killarney is een gezellig plaatsje met leuke restaurants en pubs.

Faciliteiten: restaurant – bar – Spa met binnenzwembad, binnen- en buiten “Vitality pool”, zoutwaterbad, IJsfontein, sauna, stoombad, relax area en fitness

Plaats: Fossa, 6 km van Killarney

Arrangement 1

Code EURA01
  • • 4 nachten logies & ontbijt
  • • 2 greenfees p.p. m.k.u 2 banen

Shortbreak

Code EURB01
  • • 2 nachten logies & ontbijt
  • • 1 greenfee p.p. m.k.u. 2 banen: Killeen / Mahony's Pt.

Opmerkingen

Upgrade = Lake view room

Tevens verblijf mogelijk in kleinschalige Countryhouse hotel "Ard na Sidhe" - informatie op aanvraag

Tevens greenfees mogelijk voor vele andere banen in de regio zoals Ring of Kerry, Waterville, Ballybunion, Beaufort, Killorglin, Kenmare, Trallee, Dooks e.a. - informatie op aanvraag

ALGEMEEN
- Prijzen nog niet op de site ? Vraag om een vrijblijvende offerte. De meeste prijzen zijn reeds bekend. Boek bijtijds om zeker te zijn van goede starttijden, vroegboekvoordeel en scherpe ticketprijzen !
- Prijzen zijn excl. € 15 administratiekosten per boeking en € 2,50 calamiteitenfonds per boeking (max. 9 personen) en € 5 bijdrage SGR p.p.
- Indien de reis in 2 perioden valt wordt de reissom hierop aangepast; bel of mail voor een op maat gemaakte offerte
- Fairway Golftravel treedt op als bemiddelaar tussen de klant en de accommodatieverschaffer
-Alle genoemde prijzen zijn o.b.v. 2 personen; onder voorbehoud van wijzigingen van de leveranciers; sterke fluctuaties in valutakoersen; kennelijke fouten en druk- en/of zetfouten 

Golfbanen Arrangement

KILLARNEY KILLEEN

Een van de twee 18-holes banen van de Killarney Golf & Fishing Club met verschillende holes langs het meer. Deze uitdagende parkland baan kent een fraaie setting in het ruige landschap van Kerry.

meer informatie
Afstand hotel: 6 km

KILLARNEY MAHONY'S POINT

Prachtig gelegen baan van de Killarney Golf- & Fishing Club. De baan is vrij lang maar de holes bieden voldoende ruimte. De drie laatste holes spelen naar of langs het meer en bieden mooie uitzichten. Onderhoud is prima.

meer informatie
Afstand hotel: 6 km

Overige golfbanen in de omgeving

DOOKS

Klassieke links course op een half uurtje rijden van Killarney aan de oevers van Dingle Bay. De uitzichten vanaf de baan zijn prachtig. Geen lange baan maar de wind, goed geplaatste bunkers en geonduleerde greens vragen om doordacht spel. 

meer informatie
Afstand hotel: 28 km

TRALEE GOLF CLUB

Een top links course aan de Atlantische kust in zuidwest Ierland. Flink gevarieerde holes met doglegs, blinde schoten, hoogteverschillen en prachtige vergezichten. Niet eenvoudig en niet goedkoop maar een geweldige ervaring.

meer informatie
Afstand hotel: 41 km

RING OF KERRY

Mooi gelegen baan bij Kenmare Bay. Het is flink klimmen en dalen dus een buggy komt goed van pas. Geniet regelmatig van prachtige vergezichten over de baai en het berglandschap aan de overzijde.

meer informatie
Afstand hotel: 44 km

WATERVILLE GOLF LINKS

Prachtig gelegen baan op een schiereiland in het mooie zuidwesten van Ierland. Een links course vol met historie in het ruige duinlandschap aan de kust. Alle greens zijn verhoogd. Perfect onderhouden en flink uitdagend, zeker met wat wind.

meer informatie
Afstand hotel: 57 km

BALLYBUNION OLD COURSE

Fantastische links course in een glooiend duinlandschap. Vooral vanaf de tweede negen prachtige uitzichten over de Atlantische Oceaan. Appart is de afslag op hole 1 ("Tombstone") waarbij een slice kans heeft op een klein kerkhof te belanden.

meer informatie
Afstand hotel: 60 km

BALLYBUNION CASHEN COURSE

De zusterbaan van de Old Course ligt eveneens aan de kust. De baan moet je eigenlijk meermalen spelen om de juiste aanpak te kiezen. Uitdagend met hoge duinen, verhoogde greens, smalle fairways, blinde schoten en flinke hoogteverschillen. Uitzichten zijn indrukwekkend.

meer informatie
Afstand hotel: 60 km

DINGLE (Ceann Sibeal)

Fraaie ongecompliceerde links course in het ruige landschap van het Dingle schiereiland. Lichtglooiende open fairways, lastige rough, strategische bunkers en de allesbepalende wind van de Atlantische Oceaan vormen de belangrijkste kenmerken.

meer informatie
Afstand hotel: 75 km

KLIK VOOR GROTERE WEERGAVE

Fairway Golftravel kan voor u ieder gewenste vlucht reserveren. Wij zoeken graag voor u de beste prijzen.
Per vluchtboeking rekenen wij 1 x € 25,- per persoon.

Fairway Golftravel kan voor u ieder gewenste vlucht reserveren. Wij zoeken graag voor u de beste prijzen.
Per vluchtboeking rekenen wij 1 x € 25,- per persoon.

Offerte aanvragen

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen voor het arrangement van uw keuze of een op maat gemaakt reisvoorstel?
Vult u dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en druk vervolgens op verzenden.
De items gemarkeerd met een "*" zijn verplicht.

Gegevens hoofdboeker

Reisgegevens - Accommodatie

Opmerking

In onderstaande ruimte kunt u eventuele extra wensen kenbaar maken.
Hoe meer informatie u doorgeeft des te beter kunnen wij het voorstel op uw wensen afstemmen.

Reserveringsformulier

Indien u een reis definitief wenst te reserveren kunt u onderstaand formulier invullen en versturen. U ontvangt vervolgens een Ontvangstbevestiging met daarin de reserveringsgegevens. Controleert u deze a.u.b. goed en meld u eventuele onjuistheden direct. De items gemarkeerd met een "*" zijn verplicht.
 
Reserveert u een groepsreis dan hoeft u bij het blokje golf maar 1 baan in te vullen.
Ook kunt u het veld verzorging leeglaten !           
LUKT U NIET OM HET FORMULIER IN TE VULLEN - DAN MAG U ALTIJD DE GEVRAAGDE GEGEVENS IN EEN MAILTJE STUREN NAAR SALES@FAIRWAYGOLFTRAVEL.NL
             

Gegevens hoofdboeker

Vluchten

Indien wij tevens vluchten voor u dienen te reserveren kunt u hieronder de gewenste vluchtgegevens invullen. Indien u zelf vluchten heeft gereserveerd s.v.p. hieronder aankruisen en het vluchtschema invullen.

Reisgegevens - Accommodatie

a) Onder een preferentie wordt een wens c.q. voorkeur verstaan, waaraan geen rechten kunnen worden ontleend (bijvoorbeeld niet-rokenkamer, kamer op de begane grond etc.). Met preferenties wordt door de  accommodatieverschaffers rekening gehouden maar een garantie voor preferenties kan niet worden gegeven. Indien het om een essentie (voorwaarde) gaat dient u dit duidelijk bij de reservering aan te geven.

Verzekeringen

Reizigers

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens volgens het paspoort.

Dhr/mevr *

Voorl.*

1e Voornaam *

Achternaam *

Geb. datum *

hcp

                   

VLUCHTBOEKING VIA FAIRWAY GOLFTRAVEL ? 
Nadat de vlucht definitief gereserveerd is, kan deze inclusief eventueel aangekochte bagage niet meer worden geannuleerd (100 % kosten).  Neemt u minder bagage mee dan gekocht, dan wordt het verschil niet vergoed. Eventueel later bijboeken van ruim- en/of golfbagage kunt u uitsluitend zelf doen via de website van de airline.

Reisgegevens - Golf

Datum

Gewenste starttijd

Naam v/d baan

Aantal spelers

Buggy gewenst?

Opmerking

In onderstaande ruimte kunt u eventuele extra wensen kenbaar maken.
Hoe meer informatie u doorgeeft des te beter kunnen wij het voorstel op uw wensen afstemmen.

Fairway Golftravel - Stetweg 43D - 1901 JD Castricum - tel 0251-674430 - [verborgen e-mailadres]
keurmerken