LANDGOED DE WILMERSBERG

LANDGOED DE WILMERSBERG

Op ‘het landgoed van Twente’ en in het groen van De Lutte ligt Landgoed de Wilmersberg. Een romantisch landhuis, buitengewoon fraai gesitueerd op de uitlopers van de Twentse heuvelrug. Vanuit het hotel heeft u een prachtig zicht op het glooiende coulisselandschap van bossen en landerijen. De voormalige residentie van een Twentse textielfamilie vervult de functie van een karakteristiek hotel-restaurant en Wellness Center. Het uitstekende 4-sterren hotel beschikt over ‘Royale Landgoed’ kamers die net als de rest in een smaakvolle ambiance zijn ingericht. Hiervandaan wandelt of fietst u zo door het gemoedelijke landschap. Een gastvrije streek met interessante steden in de buurt als Oldenzaal en Enschede. In het wellness center vindt u zowel rust als ontspanning. Tot de vele faciliteiten behoren ondermeer een binnenzwembad, sauna, wirlpool, stoombad en beautysalon. Voorts beschikt dit landhuis over een authentieke lounge en een fijn restaurant. Bij goed weer is het op het riante tuinterras heerlijk toeven. In de omgeving vindt u verschillende golfbanen. De 27-holesbaan Het Rijk van Sybrook (gvb) ligt op slechts 10 minuten rijden. Een populaire golfbaan, gelegen op een sfeervol landgoed met fairways die worden omzoomd door fraai geïntegreerde waterpartijen. Daarnaast kunt u kiezen uit drie banen die net over de grens in Duitsland zijn gelegen. Bad Bentheim (hcp 32/36, 30 min.) is een bosrijke baan met diverse waterhazards. Emstal (hcp 36, 40 min.) is een ruim opgezet ontwerp met vele oude boompartijen en enkele holes die langs een rivier lopen. De golfbaan Rheine Mesum (hcp 36, 45 min.) kent zowel een open als een parkland karakter. Een waterrijke 27-holesbaan en een leuke afwisseling. Op weekdagen kunt u op de banen in Duitsland met gvb spelen indien 1 speler met een handicap meespeelt.

Faciliteiten: restaurant – bar - wellness center met binnenzwembad, sauna, stoombad, whirlpool, solarium, Turks stoombad,  massage en beautysalon – terras – lounge
Plaats: De Lutte, 142 km van Utrecht

Arrangement 1

Code WILA01
 • • 2 nachten Royale landgoed kamer logies & ontbijt
 • • 2 greenfees p.p. m.k.u. 4 banen
 • • 1 x 3-gangen diner

Shortbreak

Code WILB01
 • • 1 nacht Royale landgoed kamer logies & ontbijt
 • • 2 greenfees p.p. m.k.u. 4 banen
 • • 1 x 3-gangen diner
 • periode van
  periode tot
 • 01-03-22
  30-11-22

Arrangement 1

 • prijs p.p.
 • 325

Shortbreak

 • prijs p.p.
 • 259

toeslagen per persoon per nacht

   
13 68 - 90    

Opmerkingen

Upgrade = Terras kamer

Toeslag zaterdag overnachting: € 20 p.p.p.n.

SPECIAL-2: Periode 01/06 - 30/06/22: Arrangement (2 n.) bij aankomst op zondag en maandag: 3e overnachting gratis (logies & ontbijt)

Bij verblijf in een 'echte' 1-persoonskamer geldt er geen 1-persoonstoeslag. Toeslag tweepersoonskamer voor alleengebruik zie prijzentabel

ALGEMEEN
- Prijzen nog niet op de site ? Vraag om een vrijblijvende offerte. De meeste prijzen zijn reeds bekend. Boek bijtijds om zeker te zijn van goede starttijden, vroegboekvoordeel en scherpe ticketprijzen !
- Prijzen zijn excl. € 15 administratiekosten per boeking en € 2,50 calamiteitenfonds per boeking (max. 9 personen) en € 5 bijdrage SGR p.p.
- Indien de reis in 2 perioden valt wordt de reissom hierop aangepast; bel of mail voor een op maat gemaakte offerte
- Fairway Golftravel treedt op als bemiddelaar tussen de klant en de accommodatieverschaffer
-Alle genoemde prijzen zijn o.b.v. 2 personen; onder voorbehoud van wijzigingen van de leveranciers; sterke fluctuaties in valutakoersen; kennelijke fouten en druk- en/of zetfouten 

VLUCHT BOEKEN ? - BEL: 0251-674430
Aanbieding!

Special

Code WILS01
 • GRATIS 3e OVERNACHTING

Arrangement:

 • ZONDAG OF MAANDAG AANKOMST - 3e NACHT GRATIS
 • • 3 nachten "Royale Landgoed kamer" logies & ontbijt
 • • 2 greenfees p.p. m.k.u. 4 banen
 • • 1 x 3-gangen diner
 • periode van
  periode tot
 • 01-06-22
  30-06-22

Special

 • Prijs p.p.
 • 325
voor standaard arrangement & shortbreak < klik hier >

Golfbanen Arrangement

HET RIJK VAN SYBROOK

Gastvrije en rustig gelegen 27-holes baan in een mooi bosrijk Twentse landschap. Wisselende uitzichten op deze boeiende en uitdagende baan.

meer informatie
Afstand hotel: 7 km

GOLFCLUB EUREGIO BAD BENTHEIM

Bomenrijke baan net over de grens bij Oldenzaal. Diverse doglegs en regelmatig terugkerend water zorgen voor afwisseling en uitdaging.

meer informatie
Afstand hotel: 17 km

RHEINE MESUM

In het vlakke Münsterland gelegen goed onderhouden baan, niet ver van de Nederlandse grens. Op de meeste holes dient men rekening te houden met waterhindernissen.

meer informatie
Afstand hotel: 54 km

EMSTAL

Uitdagende baan deels langs de rivier de Ems gelegen op een half uurtje rijden van de grens bij Oldenzaal. Vlakke, gevarieerde baan door een bosrijk natuurlijk gebied.

meer informatie
Afstand hotel: 55 km

Fairway Golftravel kan voor u ieder gewenste vlucht reserveren. Wij zoeken graag voor u de beste prijzen.
Per vluchtboeking rekenen wij 1 x € 25,- per persoon.

Golfbaan: Rijk van Sybrook
Hotel: Landgoed De Wilmersberg
Review: Stef Buizer – Fairway Golftravel Group
Datum: 26-06-16
     

Golfbaan Het Rijk van Sybrook is een prachtige golfbaan met 3 negen holes lussen, gelegen op een oud landgoed. Bosrijke holes worden afgewisseld met holes een meer open karakter, wat spelen op deze baan verassend afwisselend maakt. Verschillende holes bieden uitzicht op het fraaie Twentse landschap. De baan is niet uitzonderlijk moeilijk dus zowel lage als hoge handicappers kunnen hier prima terecht. Vanuit het sfeervolle clubhuis heeft u een prachtig uitzicht en kunt u genieten van de Twentse gastvrijheid.

Ligging: ****
Glooiend: *
Kwaliteit: ****
Uitdaging: ***

Je zou toch zeggen dat de maand juni garant staat voor lekker weer, maar op onze speeldag goot het van de regen. Vele golfers wilden omboeken naar een later tijdstip of arrangementen annuleren. Mooi om te zien dat de medewerker dit zonder slag of stoot regelde. Iedereen werd zeer netjes en professioneel geholpen ondanks de drukte. Dus een prettige en ‘zonnige’ ontvangst ondanks het mindere weer. Complimenten daarvoor zijn zeer zeker op zijn plaats.

Omdat we er toch waren gingen wij ondanks de pittige regen toch de baan in. Enthousiaste ontvangst en uitleg over de baan en de beste route om naar de 1e hole te gaan. Wij speelden de zuid- & oostbaan; een mooie combinatie van bos en open landschap. De hand van Alan Rijks zie je terug in het design. Meerdere doglegs passeren de revue en daarvoor heb je wel wat afstand nodig om goed te kunnen scoren. De baan was behoorlijk nat, maar ondanks de regen hielden de fairways en greens het redelijk goed. Het bosdeel is gevoelsmatig iets fraaier dan het 'open' gedeelte, maar dat kan voor iedereen weer anders zijn. De baan is leuk om te spelen en voor lagere handicappers biedt het genoeg mogelijkheden om goed te scoren. Ook de omgeving buiten de baan ziet er goed verzorgd uit en het onderhoud van de baan is prima.

Na de ronde viel het op hoe attent en vriendelijk de medewerkers van de horeca waren. Ga hier niet direct na je ronde weg, maar geniet van het prachtige terras en de gastvrije horeca. Kortom; ondanks de regen genoten van deze prachtige baan, het gevarieerde landschap en de prettige sfeer.

Offerte aanvragen - arrangement excl. vlucht

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen voor het arrangement van uw keuze of een op maat gemaakt reisvoorstel?
Vult u dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en druk vervolgens op verzenden.
De items gemarkeerd met een "*" zijn verplicht.

Gegevens hoofdboeker

Reisgegevens - Accommodatie

Opmerking

In onderstaande ruimte kunt u eventuele extra wensen kenbaar maken.
Hoe meer informatie u doorgeeft des te beter kunnen wij het voorstel op uw wensen afstemmen.

Reserveringsformulier - arrangement excl. vlucht

Indien u een reis definitief wenst te reserveren kunt u onderstaand formulier invullen en versturen. U ontvangt vervolgens een Ontvangstbevestiging met daarin de reserveringsgegevens. Controleert u deze a.u.b. goed en meld u eventuele onjuistheden direct. De items gemarkeerd met een "*" zijn verplicht.
 
Reserveert u een groepsreis dan hoeft u bij het blokje golf maar 1 baan in te vullen.
Ook kunt u het veld verzorging leeglaten !           
LUKT U NIET OM HET FORMULIER IN TE VULLEN - DAN MAG U ALTIJD DE GEVRAAGDE GEGEVENS IN EEN MAILTJE STUREN NAAR SALES@FAIRWAYGOLFTRAVEL.NL
             

Gegevens hoofdboeker

Reisgegevens - Accommodatie

a) Onder een preferentie wordt een wens c.q. voorkeur verstaan, waaraan geen rechten kunnen worden ontleend (bijvoorbeeld niet-rokenkamer, kamer op de begane grond etc.). Met preferenties wordt door de  accommodatieverschaffers rekening gehouden maar een garantie voor preferenties kan niet worden gegeven. Indien het om een essentie (voorwaarde) gaat dient u dit duidelijk bij de reservering aan te geven.

Verzekeringen

Reizigers

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens volgens het paspoort.

Dhr/mevr *

Voorl.*

1e Voornaam *

Achternaam *

Geb. datum *

hcp

                   

VLUCHTBOEKING VIA FAIRWAY GOLFTRAVEL ? 
>> U kunt in het vak OPMERKINGEN aangeven of u een vlucht wenst te reserveren; en hier gelijk uw Flying Blue nummer vermelden. 

Nadat de vlucht definitief gereserveerd is, kan deze inclusief eventueel aangekochte bagage niet meer worden geannuleerd (100 % kosten).  Neemt u minder bagage mee dan gekocht, dan wordt het verschil niet vergoed. Eventueel later bijboeken van ruim- en/of golfbagage kunt u uitsluitend zelf doen via de website van de airline.

Reisgegevens - Golf

Datum

Gewenste starttijd

Naam v/d baan

Aantal spelers

Buggy gewenst?

Opmerking

In onderstaande ruimte kunt u eventuele extra wensen kenbaar maken.
Hoe meer informatie u doorgeeft des te beter kunnen wij het voorstel op uw wensen afstemmen.

Fairway Golftravel - Stetweg 43D - 1901 JD Castricum - tel 0251-674430 - [verborgen e-mailadres]
keurmerken