KEMPINSKY ADRIATIC ISTRIA

KEMPINSKY ADRIATIC ISTRIA

Het resort ligt in het piepkleine en schilderachtige Savudrija ten noorden van het plaatsje Umag in het hart van een wijngebieden aan de golfbaan. Het wordt omringd door middeleeuwse stadjes. Het resort is voorzien van alle denkbare comfort met een prachtige spa, een privéstrand en een eersteklas keuken met Kroatische specialiteiten. Het schitterende hotel is vormgegeven in een strakke, minimalistische stijl, waarbij design meubilair en veel lichtinval het beeld bepalen. Op enkele minuten rijden bevindt zich de golfbaan. Geniet in de directe omgeving van kleine tavernes en restaurantjes met uitstekende lokale wijnen en grill- en visgerechten. Het resort is een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes langs de westkust van Istrië. Brengt u eens een bezoek aan de uitnodigende dorpjes Vrsar, Rovinj en Porec met hun Byzantijnse kerkjes en barokkunst. Maar ook kunt u op excursie naar andere landen: op 20 minuten rijden ligt Portoroz in Slovenië en op 2 uur rijden ligt Venetië. Uw zeer luxe kamer is ruim (35 m²) en modern met Bang & Olufsen flatscreen-tv. De kamers hebben uitzicht op het park. De premium kamers zijn identiek qua decoratie, doch hebben zijzeezicht. Parkeren bij hotel tegen betaling (ca. €15 per dag) - TIP op de parkeerplaats van de golfbaan kunt u gratis parkeren. 

Golf Adriatic (Istrië) is een baan met afwisselend makkelijke en moeilijke holes, afhankelijk van de wind gezien de ligging vlakbij de kust. De baan ligt mooi geïntegreerd in het ruige landschap en heeft vlakke tot zeer glooiende fairways. De natuurlijke water hazards, de snelle greens en strategische bunkers geven de baan een extra dimensie.

Faciliteiten: restaurants – buitenzwembaden – jacuzzi – zonneterras – poolbar – tennisbanen – boetiek – schoonheidssalon –
sauna - Wifi
Plaats: Savudrija, 153 km van Ljubljana airport (Slovenië) / 203 km van Venetië airport

Arrangement 1

Code KACA01
  • • 7 nachten logies & ontbijt
  • • 3 greenfees p.p. Golf Adriatic

Shortbreak

Code KACB01
  • • 5 nachten logies & ontbijt
  • • 2 greenfees p.p. Golf Adriatic

GOLFREIS OP MAAT ?

BEL:  0251-674430

Opmerkingen

Upgrade = Premium partial sea view

Toeristenbelasting € 1 p.p.p.n. (ter plaatse te voldoen)

ALGEMEEN
- Prijzen nog niet op de site ? Vraag om een vrijblijvende offerte. De meeste prijzen zijn reeds bekend. Boek bijtijds om zeker te zijn van goede starttijden, vroegboekvoordeel en scherpe ticketprijzen !
- Prijzen zijn excl. € 15 administratiekosten per boeking en € 2,50 calamiteitenfonds per boeking (max. 9 personen)
- Indien de reis in 2 perioden valt wordt de reissom hierop aangepast; bel of mail voor een op maat gemaakte offerte
- Alle genoemde prijzen zijn o.b.v. 2 personen; onder voorbehoud van wijzigingen van de leveranciers; sterke fluctuaties in valutakoersen; kennelijke fouten en druk- en/of zetfouten 

Golfbanen Arrangement

Afstand hotel: 0 km

KLIK VOOR GROTERE WEERGAVE

Fairway Golftravel kan voor u ieder gewenste vlucht reserveren. Wij zoeken graag voor u de beste prijzen.
Per vluchtboeking rekenen wij 1 x € 15,- per persoon.

Fairway Golftravel kan voor u ieder gewenste vlucht reserveren. Wij zoeken graag voor u de beste prijzen.
Per vluchtboeking rekenen wij 1 x € 15,- per persoon.

Offerte aanvragen - arrangement excl. vlucht

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen voor het arrangement van uw keuze of een op maat gemaakt reisvoorstel?
Vult u dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en druk vervolgens op verzenden.
De items gemarkeerd met een "*" zijn verplicht.

Gegevens hoofdboeker

Reisgegevens - Accommodatie

Opmerking

In onderstaande ruimte kunt u eventuele extra wensen kenbaar maken.
Hoe meer informatie u doorgeeft des te beter kunnen wij het voorstel op uw wensen afstemmen.

Reserveringsformulier - arrangement excl. vlucht

Indien u een reis definitief wenst te reserveren kunt u onderstaand formulier invullen en versturen. U ontvangt vervolgens een Ontvangstbevestiging met daarin de reserveringsgegevens. Controleert u deze a.u.b. goed en meld u eventuele onjuistheden direct. De items gemarkeerd met een "*" zijn verplicht.

Gegevens hoofdboeker

Vluchten

Indien wij tevens vluchten voor u dienen te reserveren kunt u hieronder de gewenste vluchtgegevens invullen. Indien u zelf vluchten heeft gereserveerd s.v.p. hieronder aankruisen en het vluchtschema invullen.

Reisgegevens - Accommodatie

a) Onder een preferentie wordt een wens c.q. voorkeur verstaan, waaraan geen rechten kunnen worden ontleend (bijvoorbeeld niet-rokenkamer, kamer op de begane grond etc.). Met preferenties wordt door deaccommodatieverschaffers rekening gehouden maar een garantie voor preferenties kan niet worden gegeven. Indien het om een essentie (voorwaarde) gaat dient u dit duidelijk bij de reservering aan te geven.

Verzekeringen

Reizigers

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens volgens het paspoort.

Dhr/mevr *

Voorl.*

1e Voornaam *

Achternaam *

Geb. datum *

hcp

b) De bagage die u hier op dit reserveringsformulier vermeld, wordt door Fairway Golftravel voor u gekocht tijdens het boeken van de vlucht. Let op: wij kunnen vooraf 1 stuk ruimbagage en 1 golftas p.p. voor u aanmelden. Nadat de vlucht definitief gereserveerd is, kan de bagage niet meer geheel of gedeeltelijk geannuleerd worden. Neemt u minder bagage mee dan gekocht, dan wordt het verschil niet vergoed. Eventueel later bijboeken van ruim- en/of golfbagage kunt u uitsluitend zelf doen via de website van Transavia.

Reisgegevens - Golf

Datum

Gewenste starttijd

Naam v/d baan

Aantal spelers

Buggy gewenst?

Opmerking

In onderstaande ruimte kunt u eventuele extra wensen kenbaar maken.
Hoe meer informatie u doorgeeft des te beter kunnen wij het voorstel op uw wensen afstemmen.

Fairway Golftravel - Stetweg 43D - 1901 JD Castricum - tel 0251-674430 - [verborgen e-mailadres]
keurmerken