GRAND HOTEL OPDUIN

GRAND HOTEL OPDUIN

Grand Hotel Opduin is een 4-sterrenhotel gelegen, zoals de naam reeds doet vermoeden, in de duinen op een paar honderd meter van het toeristische plaatsje de Koog op Texel. Een mooi breed zandstrand bereikt u in 5 minuten lopen. Het hotel beschikt over een prima restaurant en uitgebreide wellness faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad. Er wordt dagelijks een typisch Texels ontbijtbuffet geserveerd dat bestaat uit boerenbrood, regionale kazen, zuivelproducten en zelfgemaakte jam. Grand Hotel Opduin maakt deel uit van de Slow Food Chefs Alliantie, wat betekent dat er voor de maaltijden alleen ingrediënten gebruikt worden die puur en eerlijk zijn en geen toegevoegde stoffen bevatten. 
Golfbaan De Texelse is een bijzondere golfbaan met duinen, waterpartijen en grote greens. De geoefende golfer kan zijn hart ophalen op deze par-72 baan met uitdagende hindernissen. Bij de echte golfkenners roept Golfbaan De Texelse vergelijkingen op met authentieke Engels/Schotse links courses, bekend vanwege hun prachtige ligging in duingebieden. De Texelse heeft het ruige karakter van een echte duinbaan en daar zijn er maar weinig van in Nederland. De baan ligt niet direct aan zee maar afhankelijk van de windrichting kunt u de zee horen ruisen. Daarnaast is er ook een par-3 baan voor de beginnende golfer.

Faciliteiten: binnenzwembad – fietsverhuur - restaurant – tennis – biljart – tafeltennis – sauna – fitness – solarium -
wellnesscentrum
Plaats: De Koog, 144 km van Utrecht

Arrangement 1

Code GOPA01
 • • 3 nachten Luxe kamer logies & ontbijt
 • • 2 greenfees p.p. Texelse G.C.

Shortbreak

Code GOPB01
 • • 2 nachten Luxe kamer logies & ontbijt
 • • 2 greenfees p.p. Texelse G.C.

GOLFREIS OP MAAT ?

BEL:  0251-674430

prijzen per persoon

 • periode van
  periode tot
 • 28-05-21
  02-10-21
 • 03-10-21
  30-11-21

Arrangement 1

Shortbreak

toeslagen per persoon per nacht

   
15 30 44 78    
15 30 44 68    

Opmerkingen

Upgrade = Junior Suite

Periode 01/07 - 31/08/21: reissom op aanvraag voor verblijf vrijdag- en zaterdagnacht

Toeslag vrijdag/zaterdagnacht: € 10 per persoon per nacht

Reissom niet geldig tijdens feestdagen: 02/04 - 04/04 + 30/04 - 08/05 + 13/05 - 15/05 + 21/05 - 23/05/21 - prijzen op aanvraag

Verblijf is inclusief gebruik binnenzwembad + sauna + stoombad

Toeristenbelasting € 3 p.p.p.n. (ter plaatse te voldoen)

ALGEMEEN
- Prijzen nog niet op de site ? Vraag om een vrijblijvende offerte. De meeste prijzen zijn reeds bekend. Boek bijtijds om zeker te zijn van goede starttijden, vroegboekvoordeel en scherpe ticketprijzen !
- Prijzen zijn excl. € 15 administratiekosten per boeking en € 2,50 calamiteitenfonds per boeking (max. 9 personen) en € 5 bijdrage SGR p.p.
- Indien de reis in 2 perioden valt wordt de reissom hierop aangepast; bel of mail voor een op maat gemaakte offerte
- Fairway Golftravel treedt op als bemiddelaar tussen de klant en de accommodatieverschaffer
-Alle genoemde prijzen zijn o.b.v. 2 personen; onder voorbehoud van wijzigingen van de leveranciers; sterke fluctuaties in valutakoersen; kennelijke fouten en druk- en/of zetfouten 

Golfbanen Arrangement

DE TEXELSE GOLFCLUB

Uitstekend onderhouden links course in prachtige natuurlijke setting. De nieuwe 9-holes hebben flink wat uitdaging toegevoegd met hoge duinen en blinde slagen. Topbaan.

meer informatie
Afstand hotel: 10 km

Fairway Golftravel kan voor u ieder gewenste vlucht reserveren. Wij zoeken graag voor u de beste prijzen.
Per vluchtboeking rekenen wij 1 x € 15,- per persoon.

Afstand hotel - strand : 200 meter

Golfbaan: De Texelse
Review: Stef Buizer – Fairway Golftravel Group

De Texelse is een heerlijke baan en bij ieder weertype een geweldige ervaring. Prachtig glooiende fairways, mooie vergezichten, uitdagende holes en... enorm gastvrij. Mooie inland links baan waar de wind een altijd aanwezige factor is. Prachtige baan in uitgestrekt duin gebied. Uitstekende fairways en greens. De signature van Alan Rijks zie je overal terug. Absoluut een top baan om te spelen!

Ligging: *****
Glooiend: ***
Kwaliteit: ****(*)
Uitdaging: ****

Zo half April besloten wij als vriendengroep een paar dagen naar Texel te gaan. Mooi eiland met veel bezienswaardigheden, activiteiten….en een golfbaan. Dus ja, wat doe je dan als golfliefhebber en golfreis specialist? De Texelse een keer spelen uiteraard!

De ontvangst door Pamela Heerschap was bijzonder gastvrij. Prima uitleg over de baan en start locatie. Dus op naar de driving range om even wat ballen in te slaan. Omdat we in de ochtend vroeg speelden was het niet druk, dus we konden zelfs eerder afslaan. Eigenlijk weet je al na twee holes dat je op een bijzondere baan loopt. Niet alleen vanwege de variatie, maar vooral door de omgeving en uitstekend onderhouden baan (complimenten aan greenkeepers team onder leiding van Hans Witte). Glooiende, goed onderhouden fairways, strakke greens, maar ook (duin) gras waar je de bal soms niet meer in terug vindt. Dat en nog veel meer zoals diepe (pot) bunkers, vergezichten, duinlandschap en zelfs de schapen vormen een geheel met de baan. De 1e negen holes zijn iets minder uitdagend dan de 2e negen maar wees er blij mee want dan kun je alvast "een beetje in komen". De echte uitdaging vind je dus op de 2e negen die echt Schots aandoen: veel afwisseling, veel glooiingen (ondulaties), uiteraard veel helmgras en super snelle greens. En wat een uitzichten over de baan! Je bent er echt even tussen uit! Lijkt wel vakantie! Als klap op de vuurpijl vind je bij iedere hole een gedicht op de borden, probeer de tijd te nemen om ze te lezen. Best de moeite waard!

Kortom; genoten van deze prachtige baan, de kwaliteit, de variëteit en de mensen.

 

Offerte aanvragen - arrangement excl. vlucht

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen voor het arrangement van uw keuze of een op maat gemaakt reisvoorstel?
Vult u dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en druk vervolgens op verzenden.
De items gemarkeerd met een "*" zijn verplicht.

Gegevens hoofdboeker

Reisgegevens - Accommodatie

Opmerking

In onderstaande ruimte kunt u eventuele extra wensen kenbaar maken.
Hoe meer informatie u doorgeeft des te beter kunnen wij het voorstel op uw wensen afstemmen.

Reserveringsformulier - arrangement excl. vlucht

Indien u een reis definitief wenst te reserveren kunt u onderstaand formulier invullen en versturen. U ontvangt vervolgens een Ontvangstbevestiging met daarin de reserveringsgegevens. Controleert u deze a.u.b. goed en meld u eventuele onjuistheden direct. De items gemarkeerd met een "*" zijn verplicht.

Gegevens hoofdboeker

Reisgegevens - Accommodatie

a) Onder een preferentie wordt een wens c.q. voorkeur verstaan, waaraan geen rechten kunnen worden ontleend (bijvoorbeeld niet-rokenkamer, kamer op de begane grond etc.). Met preferenties wordt door deaccommodatieverschaffers rekening gehouden maar een garantie voor preferenties kan niet worden gegeven. Indien het om een essentie (voorwaarde) gaat dient u dit duidelijk bij de reservering aan te geven.

Verzekeringen

Reizigers

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens volgens het paspoort.

Dhr/mevr *

Voorl.*

1e Voornaam *

Achternaam *

Geb. datum *

hcp

b) De bagage die u hier op dit reserveringsformulier vermeld, wordt door Fairway Golftravel voor u gekocht tijdens het boeken van de vlucht. Let op: wij kunnen vooraf 1 stuk ruimbagage en 1 golftas p.p. voor u aanmelden. Nadat de vlucht definitief gereserveerd is, kan de bagage niet meer geheel of gedeeltelijk geannuleerd worden. Neemt u minder bagage mee dan gekocht, dan wordt het verschil niet vergoed. Eventueel later bijboeken van ruim- en/of golfbagage kunt u uitsluitend zelf doen via de website van Transavia.

Reisgegevens - Golf

Datum

Gewenste starttijd

Naam v/d baan

Aantal spelers

Buggy gewenst?

Opmerking

In onderstaande ruimte kunt u eventuele extra wensen kenbaar maken.
Hoe meer informatie u doorgeeft des te beter kunnen wij het voorstel op uw wensen afstemmen.

Fairway Golftravel - Stetweg 43D - 1901 JD Castricum - tel 0251-674430 - [verborgen e-mailadres]
keurmerken