GOLFDIVA GOES WILD KENIA REIS

GOLFDIVA GOES WILD KENIA REIS

GOLF DIVA GOES WILD  -   9-daagse GOLF&SAFARI REIS   -   LADIES ONLY

DAG 1
Vertrek vanaf Amsterdam, rechtstreeks met KLM, en aankomst ‘s avonds in Nairobi. Pick up and transfer voor overnachting in The Residences at Karen Golf Club, op basis van logies en ontbijt. The Residences suites liggen naast de Golfbaan en zijn gebouwd in prachtige Engelse stijl. De ruime kamers hebben heerlijke bedden met klamboe.

DAG 2
Ontbijt in het exclusieve Clubhuis van Karen Golf Club met aansluitend 18 holes golf op Karen Golf Club, host van het Kenya Open, Europese Tour. Na de 18 holes tijd om op te frissen. ‘s Avonds gaan we naar het gezellige Tamambo Restaurant, op loopafstand van The Residences. Overnachting in The Residences op basis van logies en ontbijt

DAG 3
Na vroeg ontbijt in het Clubhuis vertrekken we om 7am in de unieke Safaritruck, onder begeleiding van onze eigen gids Jackson. We reizen af naar Mt Kenya Safari Club en na een lekkere Cappuccino in het chique Clubhuis spelen we de 9 holes Par 3 baan. Na dit rondje golf lunchen we ook op deze bijzondere locatie met uitzicht op Mt Kenya en rijden we vervolgens door naar Ol Pejeta Conservancy. In dit natuurgebied gaan we aan het einde van de dag tijdens onze eerste Safari drive op zoek naar de neushoorns en andere wilde dieren. Diner en overnachting in Serena Sweetwaters Tented Camp (full board)

DAG 4
We staan heel vroeg op voor een geweldige Safari drive met bezoek aan de Chimpanzees. Na het ontbijt vertrekken we richting Naivasha met een tussenstop op de Evenaar. Bij aankomst in Great Rift Valley Lodge schuiven we aan voor een late lunch. Na de lunch is er de mogelijkheid om de lokale bevolking te ontmoeten tijdens een bezoekje aan de marktstraat in Naivasha. Diner en overnachting in Great Rift Valley Lodge and Golf Resort (full board)

DAG 5
Na het heerlijke ontbijtbuffet gaan we vanaf 9am 18 holes golfen op de golfbaan van Great Rift Valley, een uitdagende baan met prachtige vergezichten. Na de lunch is er een vrij programma. Je kunt ervoor kiezen om nog een uitstapje te maken zoals een boottocht op Lake Naivasha waar je heel veel nijlpaarden en krokodillen zult zien. Maar je kunt ook een heerlijke wandeling maken in het Resort of chillen bij het zwembad. Diner en overnachting in Great Rift Valley Lodge and Golf Resort (full board)

zie "meer"   voor vervolg programma

Arrangement 1

Code GDW
 • • KLM vlucht Amsterdam-Nairobi t.w.v. € 630
 • • Meet & Greet op de luchthaven
 • • Alle transfers
 • • Ontbijt, lunch en diner op basis van Full Board in de lodges/tented camp
 • • Accomodatie The Residences op basis van logies met ontbijt
 • • Alle greenfees
 • • Park entree Maasai Mara en Sweetwaters
 • • De genoemde Safari game drives
 • Speelbare golfbanen: geen

GOLFREIS OP MAAT ?

BEL:  0251-674430

prijzen per persoon

 • periode van
  periode tot
 • 21-11-19
  29-11-19

Arrangement 1

toeslagen per persoon per nacht

   
- - - - -    

Opmerkingen

ALGEMEEN
- Prijzen zijn excl. € 15 administratiekosten per boeking en € 2,50 calamiteitenfonds per boeking (max. 9 personen)
- Indien de reis in 2 perioden valt wordt de reissom hierop aangepast; bel of mail voor een op maat gemaakte offerte
- Alle genoemde prijzen zijn o.b.v. 2 personen; onder voorbehoud van wijzigingen van de leveranciers; sterke fluctuaties in valutakoersen; kennelijke fouten en druk- en/of zetfouten 

Geen kaart beschikbaar

KLIK VOOR GROTERE WEERGAVE

Fairway Golftravel kan voor u ieder gewenste vlucht reserveren. Wij zoeken graag voor u de beste prijzen.
Per vluchtboeking rekenen wij 1 x € 15,- per persoon.

DAG 6
Na een vroeg ontbijt vertrekken we richting Maasai Mara, het beroemdste Natuurreservaat van Kenia en grenzend aan de Serengeti vlakte in Tanzania. We maken een korte tussenstop in het gezellige Chill Spot Coffee House in Narok en vervolgen onze weg naar een echte Maasai Village. Hier maken we tijdens een excursie kennis met de Maasai bevolking en hun bijzondere tradities. Nog een stukje rijden en dan rijden we de Afrikaanse Savanne tegemoet in het wonderschone Maasai Mara. Op weg naar ons Camp zullen we al veel dieren gaan spotten. We dineren en overnachten in de luxe tenten van Basecamp Tented Camp, een werkelijk unieke locatie middenin in het Wildlife, met uitzicht op de Savanne waar je vanuit de eetzaal de giraffes en olifanten ziet lopen en waar je liggend in je heerlijke bed de hyena’s ‘s nachts zult horen huilen. Een ongelooflijk bijzondere experience! (full board)

DAG 7
We staan heel vroeg op, want dat hoort bij de Safari en we vertrekken om 6am in onze Safari truck voor een hele dag game drive (safari). We gaan op zoek naar de Big Five. Onze gids Jackson weet alles over het Wildlife en zal je heel veel gaan vertellen over de bijzondere dieren in Afrika. Midden in de natuur gaan we ontbijten en lunchen. En na deze bijzondere dag weten we zeker dat ook jij nog een keertje terug wilt komen naar het mooie Kenia. Diner en overnachting in Basecamp Tented Camp (full board)

DAG 8
Na het ontbijt nemen we afscheid van het Basecamp en de hartelijke Maasai bevolking. Via een schitterende route door het groene gebied langs Amalo maken we weer een tussenstop bij het Chill Spot Coffee House in Narok om daarna door te rijden naar Nairobi. We worden afgezet bij The Residences en nadat we hebben opgefrist gaan we dineren in het Clubhuis van Karen Golf Club. Overnachting in The Residence op basis van logies en ontbijt.

DAG 9
Laat ontbijt en relaxen in de ochtend. ‘s Middags gaan we afsluitend 18 holes golfen op de fantastische Windsor Golf Course. Geniet hier van de stilte en de prachtige flora en fauna. Het Clubhuis in oude Engelse stijl is alleen al een bezoek waard. Na het spelen kunnen we hier opfrissen en omkleden, doen we natuurlijk een gezellige prijsuitreiking en sluiten we af met een allerlaatste borrel. Hierna vertrekken we richting vliegveld Nairobi voor de nachtvlucht van KLM.

Organisatie en persoonlijke begeleiding GolfDiva in samenwerking met Fairway Golftravel

--------------------------------------------------------------------------------------------

Prijzen inclusief:
• Meet & Greet op de luchthaven
• Alle transfers
• Ontbijt, lunch en diner op basis van Full Board in de lodges/tented camp
• Accomodatie The Residences op basis van logies met ontbijt
• Transport in de special Safari Expeditie Truck
• Engels-sprekende gids + Nederlandstalige Golfdiva groepsleidster
• Alle greenfees
• Park entree Maasai Mara en Sweetwaters
• De genoemde Safari game drives

Prijzen exclusief:
• Drinks & beverages (koffiebreaks en borrels), lunch onderweg
• Diners bij verblijf in The Residences
• Caddie, golfballen, golftees, golfset, buggy
• Extra excursie (boottocht)
• Reis of annuleringsverzekering
• Visa, inentingen, fooien en persoonlijke uitgaven
• Elke andere activiteit of service die bovenstaand niet is vermeld

Reissom in een 2-persoonskamer: € 3.059 p.p. *

* De reissom is inclusief vlucht t.w.v. € 630 p.p. (de vluchtprijs is een momentopname zie
ook www.klm.nl - het vluchttarief is pas definitief op het moment van reserveren).
De reissom is exclusief reserveringskosten: € 15 per factuur + boekingskosten van de
KLM (€ 15 per boeking).
Bij substantiële valutawijzigingen kan de reissom worden aangepast.

Deze reis wordt georganiseerd door GolfDiva in samenwerking met Fairway Golftravel. Op alle arrangementen zijn o.a. de Algemene Voorwaarden van Fairway Golftravel en de vervoers- en tariefvoorwaarden van de betreffende airline(s) van toepassing.
Er is een minimum aantal van 8 deelnemers vereist. Met minder deelnemers kan de reis helaas geen doorgang vinden.

Na ontvangst van uw aanmelding en het bereiken van het minimum aantal deelnemers ontvangt u van Fairway Golftravel een bevestiging en factuur. Hierop worden de betaalcondities vermeld.
Eenmaal gereserveerde vluchten kunnen niet meer geannuleerd worden.
Na het reserveren van de vluchten wordt een aanbetaling gevraagd van € 895, het restant dient u uiterlijk 6 weken voor vertrek te voldoen.

Offerte aanvragen - arrangement excl. vlucht

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen voor het arrangement van uw keuze of een op maat gemaakt reisvoorstel?
Vult u dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en druk vervolgens op verzenden.
De items gemarkeerd met een "*" zijn verplicht.

Gegevens hoofdboeker

Reisgegevens - Accommodatie

Opmerking

In onderstaande ruimte kunt u eventuele extra wensen kenbaar maken.
Hoe meer informatie u doorgeeft des te beter kunnen wij het voorstel op uw wensen afstemmen.

Reserveringsformulier - arrangement excl. vlucht

Indien u een reis definitief wenst te reserveren kunt u onderstaand formulier invullen en versturen. U ontvangt vervolgens een Ontvangstbevestiging met daarin de reserveringsgegevens. Controleert u deze a.u.b. goed en meld u eventuele onjuistheden direct. De items gemarkeerd met een "*" zijn verplicht.

Gegevens hoofdboeker

Vluchten

Indien wij tevens vluchten voor u dienen te reserveren kunt u hieronder de gewenste vluchtgegevens invullen. Indien u zelf vluchten heeft gereserveerd s.v.p. hieronder aankruisen en het vluchtschema invullen.

Reisgegevens - Accommodatie

a) Onder een preferentie wordt een wens c.q. voorkeur verstaan, waaraan geen rechten kunnen worden ontleend (bijvoorbeeld niet-rokenkamer, kamer op de begane grond etc.). Met preferenties wordt door deaccommodatieverschaffers rekening gehouden maar een garantie voor preferenties kan niet worden gegeven. Indien het om een essentie (voorwaarde) gaat dient u dit duidelijk bij de reservering aan te geven.

Verzekeringen

Reizigers

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens volgens het paspoort.

Dhr/mevr *

Voorl.*

1e Voornaam *

Achternaam *

Geb. datum *

hcp

b) De bagage die u hier op dit reserveringsformulier vermeld, wordt door Fairway Golftravel voor u gekocht tijdens het boeken van de vlucht. Let op: wij kunnen vooraf 1 stuk ruimbagage en 1 golftas p.p. voor u aanmelden. Nadat de vlucht definitief gereserveerd is, kan de bagage niet meer geheel of gedeeltelijk geannuleerd worden. Neemt u minder bagage mee dan gekocht, dan wordt het verschil niet vergoed. Eventueel later bijboeken van ruim- en/of golfbagage kunt u uitsluitend zelf doen via de website van Transavia.

Reisgegevens - Golf

Datum

Gewenste starttijd

Naam v/d baan

Aantal spelers

Buggy gewenst?

Opmerking

In onderstaande ruimte kunt u eventuele extra wensen kenbaar maken.
Hoe meer informatie u doorgeeft des te beter kunnen wij het voorstel op uw wensen afstemmen.

Fairway Golftravel - Stetweg 43D - 1901 JD Castricum - tel 0251-674430 - [verborgen e-mailadres]
keurmerken